Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Hubert249

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

A kij, kupiłem. Trzeba wspierać indiepierdoły ;) Przynajmniej wiem, że przejdę i nie będę się męczył dziesiątki godzin jak z tymi jRPG na 3DS XD

Edytowane przez DonSterydo
  • Plusik 1
  • Odpowiedzi 488
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co nie wybierzesz, będziesz zadowolony, a przynajmniej powinieneś. Obcy - niesamowicie klimatyczny horror. EW podobnie, choć tu gra stawia na akcję. Uszaty nie tylko godnie prezentuje nową generacje (no, niekoniecznie na PC'tach), ale to również znakomity kawał kodu.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Nie wiem jak teraz, ale Evil Within miał spore problemy techniczne na konsolach (framerate spadający do 20 fps).

Opublikowano (edytowane)

Mam takie pytanko, jakiś czas temu na YouTube widziałem trailer z gry na Xbox One gdzie biegało się szczurem (chyba to był szczur:) wyglądało to na platformówkę 3d, kojarzycię może co to za gra?

Chodziło o grę Ghost of a Tale, chyba coś mi się przewidziało bo gra będzie tylko na PC.

Edytowane przez zagroo
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

za tydzień urlop, wracam w rodzinne strony oczywiście zabieram dekoder ze sobą i tak się zastanawiam jakim tytułem umilić sobie urlop. W sumie waham się pomiędzy dwoma pozycjami Quantum Break i Doom 4. Skłaniam się bardziej ku tej drugiej opcji bo podobno mega sztosik no i w multi można polatać po ukończeniu singla. Chyba, że jeszcze FM6. Ma być fun i  na jakiś miesiąc grania. 

Gość DonSterydo
Opublikowano

Miesiac grania w jedna gre? Lepiej wez wszystkie 3 :P

Gość DonSterydo
Opublikowano

Jeżeli chodzi o multi to najlepszym wyborem będzie Halo 5. Z tych wymienionych gier to oczywiście Forza 6 da najwięcej grania - zrobienie kompletnie wszystkich wyścigów to jakieś 100h gry. Quantum Break i Doom po singlu koniec, co do tego drugiego to też słyszałem, że multi skaszanione i szczerze mówiąc to nawet za bardzo na feedzie nie widać żeby ktokolwiek w to grał po ukończeniu singla, więc coś faktycznie jest na rzeczy.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o multi to najlepszym wyborem będzie Halo 5. Z tych wymienionych gier to oczywiście Forza 6 da najwięcej grania - zrobienie kompletnie wszystkich wyścigów to jakieś 100h gry. Quantum Break i Doom po singlu koniec, co do tego drugiego to też słyszałem, że multi skaszanione i szczerze mówiąc to nawet za bardzo na feedzie nie widać żeby ktokolwiek w to grał po ukończeniu singla, więc coś faktycznie jest na rzeczy.

kolorowe krasnale proszę cie  :yao:  ok to dwa single się przejdzie. 

Gość DonSterydo
Opublikowano

Multi to esencja arenowego grania i zadnych krasnali tam nie ma.