Opublikowano 8 sierpnia 20168 l Dokładnie tego nie zawiera, ale tego Seasson pass chyba też nie obejmował https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Dlc/Super-Ultra-Dead-Rising-3-Arcade-Remix-Hyper-Edition-EX-%CE%B1/e54751fc-066d-4f46-98e5-2553683a8529
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Autor Kończę Primal, czekam na Godrizon 3 i zastanawiam się nad zakupem Deus Ex. Ale wcześniej ogralbym jakiegos niezbyt wymagającego indyka. Polecacie coś ciekawego z tego roku, nie licząc Inside?
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Gone Home Czy wymagający to ciężko stwierdzić. Zależy jak bardzo chcesz się wciągnąć. Dużo tu narracji przez otoczenie. Edytowane 29 sierpnia 20168 l przez MierzejX
Opublikowano 9 września 20168 l Jak nie grałeś w żadną z tych gier, to najlepiej wszystkie. W takiej kolejności jak napisałeś.
Opublikowano 12 października 20168 l Panowie, kupiłem one'a dla Forz - planowałem kupić Horizony oraz Motorsport 6, ale na Xbox live rzucili promo pakietu Horizon 2 + Motorsport 5 i teraz pytanie: czy warto zajmować się piątką czy szósta cześć dużo lepsza?
Opublikowano 12 października 20168 l Nie grałem w piątkę, ale z tego co czytałem, to od razu lepiej zasiąść do 6. Ponoć to jest piątka na sterydach.
Opublikowano 12 października 20168 l Co do Horizonów to na pewno wezmę najpierw 2, bo po 3 już by mi się tak nie podobała, a muszę tam pojeździć bo ten rejon Francji i Włoch wiąże się z najlepszymi wspomnieniami z mojego życia
Opublikowano 12 października 20168 l Piątki nie ma sensu brać z jednego prostego powodu: FM6 ma wszystko to co FM5 (lokacje trasy) + dużo więcej dodatkowej zawartości.
Opublikowano 15 października 20168 l Batman Arkham Knight, Halo czy MGS V Batmana Arkham Asylum skończyłem i uważam, że to jedna z najlepszych gier poprzedniej generacji. Arkham City liznąłem i nie podeszło mi, ale chyba za szybko grę skreśliłem. Z Halo skończyłem 1-3, 4 nie ruszyłem. Z drugiej strony mam kupione Master Chef Collection i nie wiem czy najpierw nie przejść kolekcji. Metal Geary 1-4 skończyłem, uwielbiam. Peace Walker nie ograny, a z tego co czytałem to sam MGS V jest mało metalgearowaty, za to bardziej sandboxowy, co nie jest dla mnie zaletą
Opublikowano 16 października 20168 l Mgs5 jest bardzo mało mgsowy, ale sam gameplay i mechaniki sprawiły, że dobrze mi się w to grało. Jeżeli Batman AC Ci nie podszedł to AK też nie podejdzie bo to jest to samo tylko większe miasto i czołg. Też twierdze, że AA jest jedną z lepszych gier, ale AC i AK też są bardzo dobre mimo sandboksowej budowy i wyśmienicie się przy nich bawiłem. A Halo 4 różni się od 1-3, że tak się wyrażę jest bardziej dostosowane do naszych czasów. Dla mnie najlepszy z trójki jest batman. Ale w sumie każda z tych gier jest bardzo dobra, tak więc bierz jak leci, przejdź, sprzedaj i kupuj następne. Edytowane 16 października 20168 l przez creatinfreak
Opublikowano 16 października 20168 l Daj spokój, ten czołg jest świetny Arkham Knight polecam. Jak nie lubię snadboxów to tutaj z przyjemnością robiłem wszystkie glówne i poboczne zadania oraz wyzwania. Edytowane 16 października 20168 l przez Kriss_Hietala
Opublikowano 16 października 20168 l To przy okazji zapytam. Jest jakiś remaster oryginalnej trylogii?
Opublikowano 16 października 20168 l 21 października wychodzi remaster Arkham Asylum i Arkham City. Wraz z Arkham Knight wchodzą w oryginalną trylogie Rockssteady. Arkham Origins jest odnogą serii robioną przez inne studio. Edytowane 16 października 20168 l przez creatinfreak
Opublikowano 17 października 20168 l Autor Ja również polecam AK. Z tego co pamiętam, w większości głownych misji, batmobila w ogóle się nie używa. Natomiast w pobocznych juz na potęgę, ale wbrew panującej opinii nie jest to, aż takie złe.
Opublikowano 17 października 20168 l Olej MGS V. Przed Halo 5 dokończ MCC, a tymczasem polecam Batmana. Świetne, bardzo filmowe misje główne, kilka pobocznych również zapada w pamięć, pomimo perfidnej powtarzalności chce się je kończyć. Ładna oprawa i słabe, nudne miasto. Żal nie spróbować, mimo kilku wad to świetna gra. Edytowane 17 października 20168 l przez Hum
Opublikowano 18 października 20168 l Ok, a Batman czy Rise of Tomb Raider? I czy grać w Rise jak nie skończyłem jedynki?
Opublikowano 18 października 20168 l Jak Ci jedynka nie podeszła to myślisz że dwójka będziesz oczarowany?