Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 488
  • Wyświetleń 149,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano
  • Autor

Kończę Primal, czekam na Godrizon 3 i zastanawiam się nad zakupem Deus Ex. Ale wcześniej ogralbym jakiegos niezbyt wymagającego indyka. Polecacie coś ciekawego z tego roku, nie licząc Inside?

Opublikowano

Gone Home

Czy wymagający to ciężko stwierdzić. Zależy jak bardzo chcesz się wciągnąć. Dużo tu narracji przez otoczenie.

Edytowane przez MierzejX

Opublikowano

Oxenfree slyszalem ze fajne. Gone Home gralem i nie polecam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tomb Raider DE, Rise of Tomb Raider czy Quantum Break?

Opublikowano

Jak nie grałeś w żadną z tych gier, to najlepiej wszystkie. W takiej kolejności jak napisałeś. 

Opublikowano

Hum, i tak właśnie zrobię :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie, kupiłem one'a dla Forz - planowałem kupić Horizony oraz Motorsport 6, ale na Xbox live rzucili promo pakietu Horizon 2 + Motorsport 5 i teraz pytanie: czy warto zajmować się piątką czy szósta cześć dużo lepsza?

Opublikowano

Nie grałem w piątkę, ale z tego co czytałem, to od razu lepiej zasiąść do 6. Ponoć to jest piątka na sterydach.

Opublikowano

Nie ma sensu grać teraz w piątkę. Bierz FM6 i FH3.

Opublikowano

Co do Horizonów to na pewno wezmę najpierw 2, bo po 3 już by mi się tak nie podobała, a muszę tam pojeździć bo ten rejon Francji i Włoch wiąże się z najlepszymi wspomnieniami z mojego życia

Opublikowano

Piątka jest słaba. 

Opublikowano

Piątki nie ma sensu brać z jednego prostego powodu: FM6 ma wszystko to co FM5 (lokacje trasy) + dużo więcej dodatkowej zawartości.

Opublikowano

Batman Arkham Knight, Halo czy MGS V

Batmana Arkham Asylum skończyłem i uważam, że to jedna z najlepszych gier poprzedniej generacji. Arkham City liznąłem i nie podeszło mi, ale chyba za szybko grę skreśliłem. Z Halo skończyłem 1-3, 4 nie ruszyłem. Z drugiej strony mam kupione Master Chef Collection i nie wiem czy najpierw nie przejść kolekcji. Metal Geary 1-4 skończyłem, uwielbiam. Peace Walker nie ograny, a z tego co czytałem to sam MGS V jest mało metalgearowaty, za to bardziej sandboxowy, co nie jest dla mnie zaletą

Opublikowano

Mgs5 jest bardzo mało mgsowy, ale sam gameplay i mechaniki sprawiły, że dobrze mi się w to grało. Jeżeli Batman AC Ci nie podszedł to AK też nie podejdzie bo to jest to samo tylko większe miasto i czołg. Też twierdze, że AA jest jedną z lepszych gier, ale AC i AK też są bardzo dobre mimo sandboksowej budowy i wyśmienicie się przy nich bawiłem. A Halo 4 różni się od 1-3, że tak się wyrażę jest bardziej dostosowane do naszych czasów.

Dla mnie najlepszy z trójki jest batman. Ale w sumie każda z tych gier jest bardzo dobra, tak więc bierz jak leci, przejdź, sprzedaj i kupuj następne. :D

Edytowane przez creatinfreak

Opublikowano

Daj spokój, ten czołg jest świetny :D Arkham Knight polecam. Jak nie lubię snadboxów to tutaj z przyjemnością robiłem wszystkie glówne i poboczne zadania oraz wyzwania.

Edytowane przez Kriss_Hietala

Opublikowano

21 października  wychodzi remaster Arkham Asylum i Arkham City. Wraz z Arkham Knight wchodzą w oryginalną trylogie Rockssteady. Arkham Origins jest odnogą serii robioną przez inne studio.

Edytowane przez creatinfreak

Opublikowano
  • Autor

Ja również polecam AK. Z tego co pamiętam, w większości głownych misji, batmobila w ogóle się nie używa. Natomiast w pobocznych juz na potęgę, ale wbrew panującej opinii nie jest to, aż takie złe.

Opublikowano

Olej MGS V. Przed Halo 5 dokończ MCC, a tymczasem polecam Batmana. Świetne, bardzo filmowe misje główne, kilka pobocznych również zapada w pamięć, pomimo perfidnej powtarzalności chce się je kończyć. Ładna oprawa i słabe, nudne miasto. Żal nie spróbować, mimo kilku wad to świetna gra.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ok, a Batman czy Rise of Tomb Raider? I czy grać w Rise jak nie skończyłem jedynki?