Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Hubert249

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na dniach będę kupował Forzę 6. Zastanawiam się czy nie wziąć do tego coś z tych gier : Dead Rising 3, State of Decay, Sunset Overdrive, ew. Quantum Break. Nie przepadam za sandboxami, ale te 3 gry można za 50zł już wyrwać. Jest tu jakiś antyfan sandboxów któremu się mimo to któraś z tych gier spodobała?

• Odpowiedzi 488
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na dniach będę kupował Forzę 6. Zastanawiam się czy nie wziąć do tego coś z tych gier : Dead Rising 3, State of Decay, Sunset Overdrive, ew. Quantum Break. Nie przepadam za sandboxami, ale te 3 gry można za 50zł już wyrwać. Jest tu jakiś antyfan sandboxów któremu się mimo to któraś z tych gier spodobała?

Forza VI :fsg: Gra, dla której XO znalazł się u mnie w domu.

Sunset Overdrive bierz bez zastanowienia. Jedna z najlepszych rzeczy jaka trafiła się na tej generacji. Quantum Break nie jest niczym wybitnym, ale to bardzo dobry tytuł. Również śmiało możesz atakować.

• Plusik 1
Opublikowano

Ok, dzięki za rady, no to ugryzę tego sunseta jeszcze. A co do QB to wypadałoby w coś od remedy zagrać w końcu, bo oba max payne'y i Alan mnie ominęły.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

pytanko w co lepiej zainwestować kasę? Divinity Original Sin czy MgsV ? Bo mam dylemat i w sumie nie wiem po obu czego się spodziewać, Divinity kusi bo w sumie niewiele takich gier jest. Z kolei o mgsie to naczytałem się tak skrajnych opinii że szok, łącznie z tym że to inna gra niż Ground Zeroes :) co lepsze?

Opublikowano

Zależy jeszcze jaki typ gry bardziej Ci odpowiada i na co masz ochotę. Moim zdaniem MGS broni się jedynie gameplayem. Divinity to perełka gatunku na konsolach i jeżeli lubisz RPG, to nie masz się nad czym zastanawiać.

A jeżeli masz z kim grać co-op (lokalnie lub online), to do 'oceny' z miejsca dopisz dwa oczka.

Opublikowano

no właśnie ponoć w Mgsie gameplay super, a jednocześnie misje są strasznie powtarzalne. Czaje się na niego już ponad rok. Z kolei to już nie pamiętam kiedy grałem w grę taką jak Divinity, naczytałem się o niej sporo dobrego.

Opublikowano (edytowane)

pytanko w co lepiej zainwestować kasę? Divinity Original Sin czy MgsV ? Bo mam dylemat i w sumie nie wiem po obu czego się spodziewać, Divinity kusi bo w sumie niewiele takich gier jest. Z kolei o mgsie to naczytałem się tak skrajnych opinii że szok, łącznie z tym że to inna gra niż Ground Zeroes :) co lepsze?

Zdecydowanie MGS 5.

Około 300 godzin z gierą spędziłem przechodząc ją na obu platformach.

Na PS4 zrobiłem platynę.

Polecam ponieważ gameplay to miód.

Edytowane przez Kyokushinman
Opublikowano

Ja tam za bardzo nie wiem, ale ponoć za takie pytania należy się lincz xD

Ale na poważnie. Bierz i się nie zastanawiaj. W multi będziesz miał co robić.

Opublikowano

Ok gram od wczoraj i przeskok z stylu gry w np h3 jest ogromny ;) wszyscy jadą mnie jak chcą choć kogoś czasem tez ustrzele ;) trzeba sie przestawić ale juz widzę ze fun jest konkretny ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...