Opublikowano 10 grudnia 20168 l Na dniach będę kupował Forzę 6. Zastanawiam się czy nie wziąć do tego coś z tych gier : Dead Rising 3, State of Decay, Sunset Overdrive, ew. Quantum Break. Nie przepadam za sandboxami, ale te 3 gry można za 50zł już wyrwać. Jest tu jakiś antyfan sandboxów któremu się mimo to któraś z tych gier spodobała?
Opublikowano 10 grudnia 20168 l Quantum Break nie jest sandboxem, ale z podanej przez Ciebie listy to IMO najlepsza gra.
Opublikowano 10 grudnia 20168 l Na dniach będę kupował Forzę 6. Zastanawiam się czy nie wziąć do tego coś z tych gier : Dead Rising 3, State of Decay, Sunset Overdrive, ew. Quantum Break. Nie przepadam za sandboxami, ale te 3 gry można za 50zł już wyrwać. Jest tu jakiś antyfan sandboxów któremu się mimo to któraś z tych gier spodobała? Forza VI Gra, dla której XO znalazł się u mnie w domu. Sunset Overdrive bierz bez zastanowienia. Jedna z najlepszych rzeczy jaka trafiła się na tej generacji. Quantum Break nie jest niczym wybitnym, ale to bardzo dobry tytuł. Również śmiało możesz atakować.
Opublikowano 10 grudnia 20168 l SO to must have bez dwóch zdań, a QB, to mimo wszystko dobra gra, no i ma ten plus, że nie jest osadzony w otwartym świecie.
Opublikowano 10 grudnia 20168 l Ok, dzięki za rady, no to ugryzę tego sunseta jeszcze. A co do QB to wypadałoby w coś od remedy zagrać w końcu, bo oba max payne'y i Alan mnie ominęły.
Opublikowano 11 grudnia 20168 l Alana wraz z dodatkami możesz wyrwać jako bonus do QB, o ile ktoś nie wykorzystał kodów lub jeżeli kupisz nówkę.
Opublikowano 29 grudnia 20168 l pytanko w co lepiej zainwestować kasę? Divinity Original Sin czy MgsV ? Bo mam dylemat i w sumie nie wiem po obu czego się spodziewać, Divinity kusi bo w sumie niewiele takich gier jest. Z kolei o mgsie to naczytałem się tak skrajnych opinii że szok, łącznie z tym że to inna gra niż Ground Zeroes co lepsze?
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Zależy jeszcze jaki typ gry bardziej Ci odpowiada i na co masz ochotę. Moim zdaniem MGS broni się jedynie gameplayem. Divinity to perełka gatunku na konsolach i jeżeli lubisz RPG, to nie masz się nad czym zastanawiać. A jeżeli masz z kim grać co-op (lokalnie lub online), to do 'oceny' z miejsca dopisz dwa oczka.
Opublikowano 30 grudnia 20168 l no właśnie ponoć w Mgsie gameplay super, a jednocześnie misje są strasznie powtarzalne. Czaje się na niego już ponad rok. Z kolei to już nie pamiętam kiedy grałem w grę taką jak Divinity, naczytałem się o niej sporo dobrego.
Opublikowano 30 grudnia 20168 l pytanko w co lepiej zainwestować kasę? Divinity Original Sin czy MgsV ? Bo mam dylemat i w sumie nie wiem po obu czego się spodziewać, Divinity kusi bo w sumie niewiele takich gier jest. Z kolei o mgsie to naczytałem się tak skrajnych opinii że szok, łącznie z tym że to inna gra niż Ground Zeroes co lepsze? Zdecydowanie MGS 5. Około 300 godzin z gierą spędziłem przechodząc ją na obu platformach. Na PS4 zrobiłem platynę. Polecam ponieważ gameplay to miód. Edytowane 30 grudnia 20168 l przez Kyokushinman
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Ja tam za bardzo nie wiem, ale ponoć za takie pytania należy się lincz xD Ale na poważnie. Bierz i się nie zastanawiaj. W multi będziesz miał co robić.
Opublikowano 2 stycznia 20178 l to zależy.Grałeś w jakieś halo ? Czy multi w poprzednikach ci podeszło ? Ja nigdy za multi w halo nie przepadałem ale lubię co opa w tej serii.
Opublikowano 2 stycznia 20178 l No nie wiem, jak jest noga w fps to w Multi go zniszczą i szybko się podda. Tak sami girsy, zwłaszcza Ultimate gdzie zostali sami wymiatacze - wbije do lobby i będzie maltretowanie gnasherem
Opublikowano 8 stycznia 20178 l Ok gram od wczoraj i przeskok z stylu gry w np h3 jest ogromny ;) wszyscy jadą mnie jak chcą choć kogoś czasem tez ustrzele ;) trzeba sie przestawić ale juz widzę ze fun jest konkretny ;) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 16 stycznia 20178 l South Park: The Stick of Truth. Nie ma wersji na X1? Wikipedia mnie zmyliła... wskazuje, że gra wyszła na poprzednią jak i aktualną generację. Co do...?
Opublikowano 16 stycznia 20178 l może o wsteczną chodziło? skoro odpalisz to potraktowali że wyszła, a że nie jest dedykowana pod X1 to już inna bajka.