Andreal 2 123 Opublikowano 17 stycznia 2017 Opublikowano 17 stycznia 2017 (edytowane) Napiszcie mi proszę, Rayman Origins czy Legends? I trochę inaczej, czy grając w Legends, które ponoć ma poziomy z Origins będzie mi się do tej wcześniejszej chciało wrócić? Edytowane 17 stycznia 2017 przez Andreal Cytuj
l33t 141 Opublikowano 17 stycznia 2017 Opublikowano 17 stycznia 2017 Grałem i w jedną, i drugą - co prawda na piecu, ale to ta sama gra. Według mnie Origins w ogóle możesz odpuścić. Rayman Legends jest lepszy i bardziej grywalny. Przy czym ta gra zyskuje mocno w coopie na jednej kanapie. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 19 stycznia 2017 Opublikowano 19 stycznia 2017 (edytowane) Napiszcie mi proszę, Rayman Origins czy Legends? I trochę inaczej, czy grając w Legends, które ponoć ma poziomy z Origins będzie mi się do tej wcześniejszej chciało wrócić? Śmiało atakuj od razu Legends. Raczej nie będziesz miał po co wracać do Origins. Pamiętam, że samo odblokowanie wszystkich poziomów z jedynki to długie godziny grania. Jedyne czego brakuje w Legends, gdy ogrywasz w niej poziomy z poprzedniej części, to "narracji", która tam w jakiś sposób "fabularnie" spinała niektóre poziomy, ale to w sumie szczegół na który nawet nie zwrócisz uwagi, jeżeli nie miałeś styczności z pierwszą częścią. Edytowane 19 stycznia 2017 przez Hum 1 Cytuj
Godot 416 Opublikowano 19 stycznia 2017 Opublikowano 19 stycznia 2017 Dishonored DE, Dishonored 2 od razu, Deus Ex? Mam ochotę się poskradać Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 19 stycznia 2017 Opublikowano 19 stycznia 2017 Dishonored DE potem dwójka. Cytuj
Godot 416 Opublikowano 19 stycznia 2017 Opublikowano 19 stycznia 2017 Tak też myślałem. Brać za 90 na Marketplace czy czekać na promocje? W sumie mam do skończenia Uncharted 4 ale jakoś mnie nie ciągnie Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 13 lutego 2017 Opublikowano 13 lutego 2017 Jako, że mam jeszcze 2 tygodnie EA Access, w co zagrać? Warto w ogóle łapać się za kampanię Battlefield Hardline? Czy za Battlefield 3? Zależy mi raczej na krótszych grach. Na Unravel jakoś ochoty nie mam, reszta mnie nie interesuje. Mirrors Edge Catalyst i Battlefield 4 ograne. Cytuj
REZOK 1 025 Opublikowano 13 lutego 2017 Opublikowano 13 lutego 2017 Ja tam polecam właśnie Unravel. Do tej pory najlepsza gra z EA access. Bardzo przyjemna platformówka z fajnym klimatem. Ciekawe doświadczenie, warto dać szansę. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 13 lutego 2017 Opublikowano 13 lutego 2017 Jako, że mam jeszcze 2 tygodnie EA Access, w co zagrać? Warto w ogóle łapać się za kampanię Battlefield Hardline? Czy za Battlefield 3? Zależy mi raczej na krótszych grach. Na Unravel jakoś ochoty nie mam, reszta mnie nie interesuje. Mirrors Edge Catalyst i Battlefield 4 ograne. peggle 2 uwielbiam tak jak jedynkę. Dead Space jak nie grałeś warto bo widzę fanem system shocka jesteś . Singiel i w bf3 i w hardline jest mocno generyczny i nudny nie polecam. Unraveal mnie znudził i nie skończyłem ale zdania na forum są mocno podzielone więc spróbować możesz. Polecam gorąco serie mass effect no ale to w dwa tygodnie nie zdążysz skończyć. W każdym razie super single ma. Jedynka troszkę już trąci myszką ale nadrabia fabułą. Dragon Age inkwizycja to też gra na dużo godzin i tu już nie polecam bo fabuła rozlazła z powodu zbyt dużej ilości questów pobocznych na jedno kopyto. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 13 lutego 2017 Opublikowano 13 lutego 2017 Zależy ile masz czasu na grę. W dwa tygodnie spokojnie można ukońzyć DA:I, a w kategorii krótszych gier polecam Unravel. Świetny klimat. Żal nie spróbować. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 lutego 2017 Opublikowano 13 lutego 2017 Jako, że mam jeszcze 2 tygodnie EA Access, w co zagrać? Warto w ogóle łapać się za kampanię Battlefield Hardline? Czy za Battlefield 3? Zależy mi raczej na krótszych grach. Na Unravel jakoś ochoty nie mam, reszta mnie nie interesuje. Mirrors Edge Catalyst i Battlefield 4 ograne. Nie marnuj życia na battlefield w singlu. Sciągnij sobie Titanfalla do multi i tyle. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 13 lutego 2017 Opublikowano 13 lutego 2017 Mass Effect, Dead Space itd ukończone na X360 Inkwizycję odpuszczę, raz: za mało czasu, dwa: WIedźmin czeka :D Multi do mnie nie przemawia (ale zdarza mi się), choć Titanfall trochę korci. Battlefronta spróbowałem, kilka godzin i już mam dość. Raczej nie wrócę. Chyba jednak Unravel, wygląda całkiem sympatycznie, a później od razu jadę na spotkanie z Geraltem. EA Access drogie nie jest, kiedyś się znowu w razie potrzeby wykupi. Dzięki chłopy. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 13 lutego 2017 Opublikowano 13 lutego 2017 peggle 2 zainstaluj nic cię to nie kosztuje a spróbować warto :) Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 13 lutego 2017 Opublikowano 13 lutego 2017 Jakoś nie kręci mnie odbijanie piłeczki na stacjonarnej konsoli. Jedynki kiedyś spróbowałem, nie dla mnie. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 13 lutego 2017 Opublikowano 13 lutego 2017 Mieć Ea Access i nawet nie spróbować tytana? Serio? Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 13 lutego 2017 Opublikowano 13 lutego 2017 A co w tym dziwnego? Nie grywam zazwyczaj w gry multiplayer, najzwyczajniej w świecie czasu mi szkoda. Gdyby ta grała miała singla, bez zastanowienia bym łapał. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 To ma.singla.... Specyficznego... Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 olać tego pseudo singla w tf1 - tylko wyniszczenie, wyrywanie pilotów z ich maszyn, miażdzenie, rozgniatanie i mielenie na 1000 kawałków Cytuj
S_600 252 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Tf2 ma fajnego szybkiego singla. Gra warty tych 80 zł Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Pograłbym w coś z otwartym terenem, jakiś sandbox, czy coś, ale, żeby gameplay nie był zbyt kwadratowy. Co wybrać? GR Wildlands, Watch Dogs, czy jeszcze coś innego? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 kwietnia 2017 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Pograłbym w coś z otwartym terenem, jakiś sandbox, czy coś, ale, żeby gameplay nie był zbyt kwadratowy. Co wybrać? GR Wildlands, Watch Dogs, czy jeszcze coś innego? Just Cause 3 hehe Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Opublikowano 18 kwietnia 2017 krupek sunseta ograj :D 1 Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Ten Sunset jakoś do mnie nie przemawia. Just Cause 2 ogrywałem na PS3, eksplorowanie świata było ekstra, dużo godzin na tym spędziłem, ale zadania fabularne to było dno, ultra ubogie i uproszczone. Jak jest jest w Trójce? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi