Opublikowano 18 kwietnia 20177 l Ja proponuję Ci Wildlandsy. A jak masz do tego ze dwóch kompanów, to nawet się nie zastanawiaj. Ogromny, przede wszystkim przepiękny świat. Jest 21 prowincji, a w każdej inne tereny. Lasy, góry, wioski, muasteczka, bagna, pustynie, tereny po pożarze itp. Gameplay dość fajny, znajdźki jakieś tam są, ale w ilościach znośnych, nie tak jak w seriach AC. Ja osobiście polecam.
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l Pograłbym w coś z otwartym terenem, jakiś sandbox, czy coś, ale, żeby gameplay nie był zbyt kwadratowy. Co wybrać? GR Wildlands, Watch Dogs, czy jeszcze coś innego?Forza Horizon 3 ;) No albo proponowany Sunset aż się prosi jak nie grałeś.
Opublikowano 19 kwietnia 20177 l Tym bardziej, że SO fortuny nie kosztuje, must try dla posiadacza XO.
Opublikowano 19 kwietnia 20177 l Spróbowałem SO, dobrze, że z dzieciakami nie grałem, bo nie spodziewałem się aż takiego natłoku bluzgów :) Przyznam, że coś w sobie ma, mocno szalone i "arcadowe" strzelanie.
Opublikowano 19 kwietnia 20177 l Gra jest fantastyczna. Polecam każdemu. 8 wariatów w hordzie to tez jest
Opublikowano 19 kwietnia 20177 l Nie znasz dzieci w dzisiejszych czasach? Swoja drogą, odpaliłem wczoraj przy nich Wiedźmina, pograć kilka zaległych partii gwinta, w sumie bezpieczne itd. Akurat zmierzałem do jakiejś wsi, gdy trafiłem na bandytów, a z głośników rozległo się: "zabić s(pipi)ysyna!". Mam mądre dzieci, bo udały, że nic się nie stało...
Opublikowano 18 maja 20177 l Witam wszystkich. Warto brać Dark Souls 1 na xone (wsteczna kompatybilność - 69 zł) ? Czy od razu zaczynać od Dark Souls 2 ? Pozdrawiam
Opublikowano 18 maja 20177 l Jedynka według fanów lepsza. Mnie się podobała. Była w goldzie. Dwójki nie grałem.
Opublikowano 18 maja 20177 l Jeśli masz się brać za Soulsy, to jak najbardziej zaczynaj od jedynki. Czy warto za te 70 zł cyfrową wersję? Moim zdaniem nie, lepiej w pudełku poszukać za mniej. Ale jak lubisz wygodę cyfrówki, to bierz i się nie zastanawiaj, bo gierka warta tej ceny.
Opublikowano 19 maja 20177 l Troche źle sprecyzowałem pytanie ;) Chodzi o to czy wersja z x360 - Dark Souls 1 , działa płynie na Xbox One, jako tytuł BC. Z seria DS miałem mało wspólnego, grałem trochę w Demon Souls na PS3. Teraz chętnie bym rozpoczął przygodę z serią Dark Souls, najlepiej od części pierwszej , no ale nie przy spadkach FPS do 10-15 klatek... X360 specjalnie dla DS1 kupował nie będę a granie na PC... ostatnia gra w jaką grałem na PC to Heroes III ;) Pozdrawiam
Opublikowano 19 maja 20177 l 2:55 I 5:22 15fps na xone. Kup lepiej ds1 za piątaka na steamie i ograj w 60fps na tosterze. Działa dobrze, ale gra ma spadki i tyle.No to albo działa dobrze albo ma spadki :p o Just cause 3 też mogę powiedzieć "działa dobrze, tylko fpsy spadają poniżej 30". Edytowane 19 maja 20177 l przez Kriss_Hietala
Opublikowano 19 maja 20177 l ty jesteś jakiś specjalny? są etapy w grze w której framerate spada dość nieznośnie ale ogólnie rzecz biorąc gra jest grywalna
Opublikowano 19 maja 20177 l W dupach się wywraca. Nie jest to nieznośnie. Pół gry przeszedłem i ani razu nie zwróciłem na to uwagi. Jasne, że może być to upierdliwe dla kogoś wrażliwego na framerate, ale według mnie wciąż gra się dobrze.
Opublikowano 19 maja 20177 l No taki mass effect też był grywalny. Ka rozumiem, że można oszukiwać samego siebie, że 15fps to jest płynnie a skoki w generowaniu klatek do 50ms i wyżej są znoszę ale to się dzieje podczas prawie każdego ataku i przewrotu. Sam przeszedłem jedynkę na steamie ale próbując ja przejsc drugi raz ja x360 się nie dało. Wystarczy, że gra chce mnie zabić, nie potrzebuje jeszcze dodatkowego utrudnienia w postaci (pipi)owe optymalizacji(a raczej jej braku). Edytowane 19 maja 20177 l przez Kriss_Hietala
Opublikowano 7 czerwca 20177 l Powitał. Właśnie dołączyłem do grona posiadaczy XOne. Eskę kupiłem w bundlu z FH3 za śmieszną kwotę 131 E wliczając dofinansowanie zakladu pracy. Jestem całkiem świeży w temacie. Poprzednia / obecna konsola to PS3. Wcześniej był X1, PS2 i NGC. Zamówiłem kolekcje Halo za całe 9€ na ebayu. Ale przydałoby się jeszcze coś do pogrania. Interesuje mnie szczególnie coop z dzieciakami na jednym niepodzielonym ekranie. Lego Star Wars już dawno ograne. Dodatkowo przydało by się coś dorosłego. Nie zaszkodzi ze na X360, bo praktycznie nie miałem styczności z ta konsola. Xbox Pass się zainteresuje jako ogram te gry co mam. Sandboxy mnie mało interesują. Lubię dobra kampanie z porywającą historią. Czekam na wasze rekomendacje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 8 czerwca 20177 l Lubię dobra kampanie z porywającą historią. To nie te konsole wybrałeś. Ale Gearsy 1-4 i Judgment i Halo powinny wystarczyć do co-opa.