hav7n 5 936 Opublikowano 18 czerwca 2019 Opublikowano 18 czerwca 2019 4 minuty temu, ASX napisał: Ewentualnie Sea of Thieves które w gruncie rzeczy jest grą rpg ale bez nabijania doświadczenia i podnoszenia statystyk. Trzeba tylko uważać bo gra jest dosyć trudna i każda sesja wymaga dużo wolnego czasu. niech mnie chuy 2 2 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 18 czerwca 2019 Opublikowano 18 czerwca 2019 (edytowane) Godzinę temu, Kalel napisał: A ja szukam "niezobowiązującego" RPGa. Myślałem o South Parku: Fractured but Whole lub coś podobnego, z nie tak dużym światem. South park to dobry wybór. Polecam też sprawdzić w game pass vampyr. Nie polecam kupić ale to gra która albo lubisz albo nienawidzisz. Z troszkę większym światem ale nadal nie poziom Wieśka polecam kingdom come deliverance. A czy grałeś w fable? Masz cała serie w game pass i szczególnie dwójkę polecam Edytowane 18 czerwca 2019 przez blantman 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 18 czerwca 2019 Opublikowano 18 czerwca 2019 Grałem. Jedynka bardzo spoko, ale od 2jki i od 3jki się odbiłem. Ja już mam dość otwartych światów i chce spróbować czegoś innego. obecnie na(pipi)iam w Hollow Knighta, ale chciałbym jakiegoś RPGa. Chyba ten South Park wpadnie. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 18 czerwca 2019 Opublikowano 18 czerwca 2019 1 minutę temu, Kalel napisał: Grałem. Jedynka bardzo spoko, ale od 2jki i od 3jki się odbiłem. Ja już mam dość otwartych światów i chce spróbować czegoś innego. obecnie na(pipi)iam w Hollow Knighta, ale chciałbym jakiegoś RPGa. Chyba ten South Park wpadnie. vampyr nie jest otwarty a jak masz game pass warto sprawdzić. A i w game pass jest gra w którą teraz gram Operencia the stolen sun. To tradycyjny dungeon crawler czyli korytarz. Spoko fabuła bardzo fajna mechanika walki. Znowu jak masz game pass grzech nie sprawdzić. To w 100 % staroszkolny rpg bez otwartego świata. 1 Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 5 stycznia 2020 Opublikowano 5 stycznia 2020 Co ograc w pierwszej kolejnosci? Shadow Of The Tomb Raider, czy Metro Exodus? Poprzednie Tomb Raidery ograne. Z Metrem pierwsza stycznosc. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 5 stycznia 2020 Opublikowano 5 stycznia 2020 No to metro zacznij od jedynki. Czyli z tych dwóch tomb raider. Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 5 stycznia 2020 Opublikowano 5 stycznia 2020 Tak srednio to widze. Kiedys odpalilem ktoras czesc, ale wydawala mi sie juz zbytnio achaiczna i odposcilem dalsza gre :x Cytuj
Gość suteq Opublikowano 5 stycznia 2020 Opublikowano 5 stycznia 2020 Obie zostały zremasterowane i wydane jako Redux więc nie są już takie drewniane jak na premierę, ale dalej są mocno specyficzne. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 5 stycznia 2020 Opublikowano 5 stycznia 2020 3 godziny temu, bebbop napisał: Tak srednio to widze. Kiedys odpalilem ktoras czesc, ale wydawala mi sie juz zbytnio achaiczna i odposcilem dalsza gre :x No to sobie odpuść jeżeli Ci to przeszkadza, bo nawet nowa część jest troszkę drewniana. Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 (edytowane) W dniu 5.01.2020 o 17:21, creatinfreak napisał: No to sobie odpuść jeżeli Ci to przeszkadza, bo nawet nowa część jest troszkę drewniana. Na poczatku bylo mega srednio, juz mialem rzucic gre w kat ( duzo gadaniny, szwedania sie po kanalach, jakies QTE), ale ostatecznie postanowilem dac jej szanse i przemeczyc poczatek. Czlowiek za duzo nagral sie w Far Cry`e i nie spodziewalem sie, ze to bardziej survival z craftingiem, wiec nie nalezy strzelac do wszystkiego co sie rusza jak pojepany. Gdy juz trafilem na otwarta przestrzen to naprawde jest bardzo dobrze. Fajny korytarzyk z pol otwartym, dobrze wykreowanym swiatem, oraz super klimatem post-apo. Ostatecznie ciesze sie, ze dalem grze szanse. Dawno sie tak dobrze nie bawilem przy FPP spedzajac kilka h w jednym dniu. Edytowane 7 stycznia 2020 przez bebbop Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 14 stycznia 2020 Opublikowano 14 stycznia 2020 Dość szybko skończyłem The Outer World's I coś trzeba zarzucić, żeby GP się nie marnował, więc szybkie pytanie, Shadow of the Tomb Raider, czy Rage 2. W poprzednie części obu gier grałem. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 14 stycznia 2020 Opublikowano 14 stycznia 2020 W TR jest przynajmniej ładna Lara, a Rage 2 to kasztan od góry do dołu. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 14 stycznia 2020 Autor Opublikowano 14 stycznia 2020 1 godzinę temu, Andreal napisał: Dość szybko skończyłem The Outer World's I coś trzeba zarzucić, żeby GP się nie marnował, więc szybkie pytanie, Shadow of the Tomb Raider, czy Rage 2. W poprzednie części obu gier grałem. Jeśli masz grać w R2 to już lepiej niech się marnuje. 1 Cytuj
Gość Xehanort Opublikowano 16 stycznia 2020 Opublikowano 16 stycznia 2020 W dniu 14.01.2020 o 18:17, chris85 napisał: Jeśli masz grać w R2 to już lepiej niech się marnuje. Co jest nie tak z R2? Pograłem chwilę i wydała mi się całkiem fajna. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 16 stycznia 2020 Autor Opublikowano 16 stycznia 2020 Teraz, Xehanort napisał: Co jest nie tak z R2? Pograłem chwilę i wydała mi się całkiem fajna. Nic. Jest po prostu crapem xD Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 18 stycznia 2020 Opublikowano 18 stycznia 2020 Ok, w trakcie rozkminiania w co grać dalej przeszedłem Tacoma i następnie odpaliłem Larę, na razie jest ok, chociaż mam lekkie deja vu. Cytuj
Gość Xehanort Opublikowano 20 stycznia 2020 Opublikowano 20 stycznia 2020 W dniu 16.01.2020 o 21:05, chris85 napisał: Nic. Jest po prostu crapem xD Mozesz rozwinąć? Recenzje są dosc przychylne. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 20 stycznia 2020 Opublikowano 20 stycznia 2020 6 godzin temu, Xehanort napisał: Mozesz rozwinąć? Recenzje są dosc przychylne. Generyczna gierka z dobrym strzelaniem. Fabuła to śmiech na sali, graficznie jakby gra sprzed kilku lat, technicznie chrupie niemiłosiernie, model jazdy to tragedia większa niż model jazdy w watch dogs. Gdyby usunęli openworlda i zrobili strzelanke gra mogłaby być bardzo fajna. Niestety jest to nudny open world gdzie wszystko poza strzelaniem jest zrobione źle do tego kopiują pomysły ubisoftu i robia takiego bieda far cry. Lepiej sięgnąć po far cry 3 lub 5 jak już masz ochotę na open world fps. Może nie jestem Chris85 ale mam nadzieję że opina pomocna Sam z gamepass uruchomiłem gierkę bo liczyłem na fajną zabawę ale nuda mnie zabiła po 40 minutach. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 28 stycznia 2020 Opublikowano 28 stycznia 2020 Napaliłem się na dwie gry - Pillars of Eternity i GTA5. Nie wiem od czego zacząć, bo obie długie Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 6 kwietnia 2020 Opublikowano 6 kwietnia 2020 Skuszony ceną kupiłem na jakiejś promocji Final Fantasy XV Royal Edition. No i teraz nie wiem, czy zaczynać grę... Gra zdaje się dość długa, season pass dodaje dodatkowe DLC fabularne itd. W dawnych czasach przeszedłem jeszcze na PS2 FFXII i mnie ostro wciągnęła, ale teraz sam nie wiem. Potrzebuję konstruktywnej opinii Season pass jeszcze nie wklepany, bo nie wiem, czy nie puszczę tytułu dalej. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 19 kwietnia 2020 Opublikowano 19 kwietnia 2020 Po co kupować grę, jeśli się nie wie, czy chce się w nią zagrać? Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 19 kwietnia 2020 Opublikowano 19 kwietnia 2020 Cebula mnie dopadła, co poradzisz . W sumie warto było, piąty rozdział, trochę przynudza czasami, ale mimo wszystko wciąga. Cytuj
Minnie 0 Opublikowano 15 września 2021 Opublikowano 15 września 2021 Szukam gry nadajacej sie dla dzieci (5 i 7 lat) - co mozecie polecic? Cytuj
michal 558 Opublikowano 29 września 2021 Opublikowano 29 września 2021 Szukam dobrego( no, bardzo dobrego) symulatora wyścigów na xbox one? Dirt rally 2 czy Forza Motorsport 7? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi