Gość DonSterydo Opublikowano 3 maja 2016 Opublikowano 3 maja 2016 (edytowane) A kij, kupiłem. Trzeba wspierać indiepierdoły Przynajmniej wiem, że przejdę i nie będę się męczył dziesiątki godzin jak z tymi jRPG na 3DS XD Edytowane 3 maja 2016 przez DonSterydo 1 Cytuj
Marek_Nawrotkiewicz 3 Opublikowano 10 maja 2016 Opublikowano 10 maja 2016 Panowie która grę wybrać : Alien Izolacja , the evil within czy nowy batman ? Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Cytuj
Sylvan Wielki 4 638 Opublikowano 10 maja 2016 Opublikowano 10 maja 2016 Co nie wybierzesz, będziesz zadowolony, a przynajmniej powinieneś. Obcy - niesamowicie klimatyczny horror. EW podobnie, choć tu gra stawia na akcję. Uszaty nie tylko godnie prezentuje nową generacje (no, niekoniecznie na PC'tach), ale to również znakomity kawał kodu. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 Nie wiem jak teraz, ale Evil Within miał spore problemy techniczne na konsolach (framerate spadający do 20 fps). Cytuj
zagroo 4 Opublikowano 16 maja 2016 Opublikowano 16 maja 2016 (edytowane) Mam takie pytanko, jakiś czas temu na YouTube widziałem trailer z gry na Xbox One gdzie biegało się szczurem (chyba to był szczur:) wyglądało to na platformówkę 3d, kojarzycię może co to za gra? Chodziło o grę Ghost of a Tale, chyba coś mi się przewidziało bo gra będzie tylko na PC. Edytowane 16 maja 2016 przez zagroo Cytuj
zagroo 4 Opublikowano 30 maja 2016 Opublikowano 30 maja 2016 Jakieś wyscigówki w których można grać na dwóch? Cytuj
Marek_Nawrotkiewicz 3 Opublikowano 18 czerwca 2016 Opublikowano 18 czerwca 2016 Panowie Dead rising 3 czy AC Syndicate? Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 3 lipca 2016 Opublikowano 3 lipca 2016 za tydzień urlop, wracam w rodzinne strony oczywiście zabieram dekoder ze sobą i tak się zastanawiam jakim tytułem umilić sobie urlop. W sumie waham się pomiędzy dwoma pozycjami Quantum Break i Doom 4. Skłaniam się bardziej ku tej drugiej opcji bo podobno mega sztosik no i w multi można polatać po ukończeniu singla. Chyba, że jeszcze FM6. Ma być fun i na jakiś miesiąc grania. Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 3 lipca 2016 Opublikowano 3 lipca 2016 No raczej ani Doom ani QB nie da ci miesiąc grania, ale oba zacne tytuły. Forza za to wystarczy na o wiele więcej niż miesiąc grania. Z dwójki QB i Dooma wziąłbym Dooma. 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 lipca 2016 Opublikowano 3 lipca 2016 Miesiac grania w jedna gre? Lepiej wez wszystkie 3 Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 3 lipca 2016 Opublikowano 3 lipca 2016 no liczę na multi w Doomie. To najpierw Doom, a potem wymianka na Quantum Fucking Break 78 na MC Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 doom ma fajny singiel ale multi ssie Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 Jeżeli chodzi o multi to najlepszym wyborem będzie Halo 5. Z tych wymienionych gier to oczywiście Forza 6 da najwięcej grania - zrobienie kompletnie wszystkich wyścigów to jakieś 100h gry. Quantum Break i Doom po singlu koniec, co do tego drugiego to też słyszałem, że multi skaszanione i szczerze mówiąc to nawet za bardzo na feedzie nie widać żeby ktokolwiek w to grał po ukończeniu singla, więc coś faktycznie jest na rzeczy. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 Na PS4 koledzy się zagrywają w Dooma w multi Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 Jeżeli chodzi o multi to najlepszym wyborem będzie Halo 5. Z tych wymienionych gier to oczywiście Forza 6 da najwięcej grania - zrobienie kompletnie wszystkich wyścigów to jakieś 100h gry. Quantum Break i Doom po singlu koniec, co do tego drugiego to też słyszałem, że multi skaszanione i szczerze mówiąc to nawet za bardzo na feedzie nie widać żeby ktokolwiek w to grał po ukończeniu singla, więc coś faktycznie jest na rzeczy. kolorowe krasnale proszę cie ok to dwa single się przejdzie. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 Multi to esencja arenowego grania i zadnych krasnali tam nie ma. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 Obecnie na konsolach nie ma lepszego multi od Halo 5, świetna pozycja Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 6 lipca 2016 Autor Opublikowano 6 lipca 2016 Mam ochotę na jakiegoś shootera. Co wybrać? Doom, Metro Redux, GOW Ultimate, a może coś innego? Cytuj
SmoQ1988 4 Opublikowano 6 lipca 2016 Opublikowano 6 lipca 2016 Mam ochotę na jakiegoś shootera. Co wybrać? Doom, Metro Redux, GOW Ultimate, a może coś innego? Wszystkie tytuły które wypisałeś są świetne. Zastanów się na jaki klimat masz ochotę. 1 Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 6 lipca 2016 Autor Opublikowano 6 lipca 2016 Szybko i bez zobowiązań. Muszę sobie zrobić tydzień przerwy od Dark Souls 3. Więc pewnie Doom. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi