Opublikowano 23 grudnia 20168 l Troszkę temat umarł, imo powinno się zrobić jeden temat do screenów i podpisywać z jakiego to sprzętu:
Opublikowano 30 marca 20178 l Ins, czy Quantum, Forzę i Gearsy ogrywałeś na PC? Nie pamiętam by tak ładnie wyglądało to na One.
Opublikowano 11 marca 20187 l z ciekawostek, jedną czołową osób odpowiedzialnych za design lokacji w Andromedzie była osoba która pracowała przy Halo 4 i to czuć w grze
Opublikowano 11 marca 20187 l Autor Przypomnieliście mi o tym temacie, a ja w ciągu ostatniego roku tyle screenów zrobiłem będę wrzucał w ciągu najbliższych dni na pierwszy ogień Horizon 3
Opublikowano 12 marca 20187 l Coalition otrzymało zdecydowanie za mało pochwał za to jak wyglądają Gearsy 4 Sea of Thieves
Opublikowano 13 marca 20187 l Dead Space 3, dobrze widzę? A te 3 ostatnie zrzuty to z...? Pytam bo wygląda to niesamowicie.