Skocz do zawartości

OSCARY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No niezły Kimmel, jest w miarę zabawnie. Dość oczywiste żarty (kilka z nich już dosłownie było na poprzednich nagrodach...), ale całkiem niezłe.

Edytowane przez ogqozo
Gość suteq
Opublikowano

Nie wiedziałem, że Oscara dostaje się za czas na ekranie a nie za umiejętności. Kurde, tyle lat w nieświadomości.

A Kimmel faktycznie na razie daje radę. Pozytywnie. 

Opublikowano

No widzisz... cale życie sie czegoś uczymy...

Ali zagrał okej... ale Bridges albo Hedges bardziej na to zasługiwali moim zdaniem.

A Kimmel... racja... dobrze mu idzie.

Gość suteq
Opublikowano

Musiałem ją wyciszyć bo nie mogłem jej słuchać. 

To zagranie z tą babcią na wózku też było takie słabeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. 

Opublikowano

Typ co dostał za charakteryzację wspominał kogoś tam zmarłego to go porządkowy praktycznie siłą odstawił od mikrofonu a tamta (pipi)iła bez końca. No ale czarna więc :reggie:

Btw co to za cycaty lachon obok Goslinga?

Gość suteq
Opublikowano (edytowane)

Casey i Emma. Pięknie. :fsg:

Najlepszy film wiadomo, że powędruje do La La Land. Niestety. 

@edit

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez suteq
Opublikowano

Stety niestety, konkurencja bardzo mocna, skandalu żadnego nie ma. Wiadomo, że zawsze komuś dupa będzie pękać o nagrody na wybór których i tak nie ma wpływu.

Opublikowano

Od jakiś kilkunastu lat w akademii zasiadają ludzie o mocno lewicowych poglądach. Rok temu Spotlight, teraz Moonlight, a za rok bedzie też coś z light. Co jeszcze? Księza pedofile już byli, czarny gej zaliczony. Dalej nie mam pomysłu.

Dobrze że jednak sobie tę noc odpuściłem, bo czułbym dziś dużo gorszy niesmak.