Shen 9 656 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 Nic kolesiowi nie udowodniono, a bluber juz dupa peknieta bo dostal nagrode. Cytuj
teddy 6 895 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 No tak bo filmy z końca XX i początku XXI wieku jak np: Titanic, Braveheart, Forrest Gump, Gladiator, No Country for Old Men, American Beauty, Milczenie Owiec, ,Milion Dollar Baby Władca Pierścieni Powrót Króla, Infiltracja. To ten sam poziom co ostatnie filmy wygrywające oskara? No oprócz No Country for Old Men i Milczenia Owiec to resztą filmów, które wymieniłes to zasługują na kibel a nie oscary braveheart titanic American beauty nie szanujesz ty gnoju?! Cytuj
Gość suteq Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 (edytowane) Suteq marne prowo. prowo to są twoje posty, w których się ośmieszasz ayyy lmao ośmieszyłeś się raczej ty stwierdzeniem co ma prywatna sprawa, no ch,uj dajmy nagrody genialnym pedofilom i masowym mordercom no bo ma do tego ich zycie prywatne? ayyy tylko czekałem aż wyskoczysz z mordercami i pedofilami gdy zabraknie argumentów, no i proszę, jak w zegarku pedofil czy morderca by siedział w więzieniu a nie odbierał nagrody więc skończ pierdolić głupoty Edytowane 28 lutego 2017 przez suteq Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 jezu nie pogrążaj się @teddy nie oglądałem w sumie i zaczałem pochopnie szkalowac, wybacz Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 23 stycznia 2018 Opublikowano 23 stycznia 2018 (edytowane) NAJLEPSZY FILM: "Tamte dni, tamte noce" "Czas mroku" "Dunkierka" "Uciekaj!" "Lady Bird" "Nić widmo" "Czwarta władza" "Kształt wody" "Trzy billboardy za Ebbing, Missouri" NAJLEPSZY AKTOR: Timothee Chalamet - "Tamte dni, tamte noce" Daniel Day-Lewis - "Nić widmo" Daniel Kaluuya - "Uciekaj!" Gary Oldman - "Czas mroku" Denzel Washington - "Roman J. Israel, Esq" NAJLEPSZA AKTORKA: Sally Hawkins - "Kształt wody" Frances McDormand - "Trzy billboardy za Ebbing, Missouri" Margot Robbie - "Jestem najlepsza. Ja, Tonya" Saoirse Ronan - "Lady Bird" Meryl Streep - "Czwarta władza" NAJLEPSZY AKTOR DRUGOPLANOWY: WIllem Dafoe - "The Florida Project" Woody Harrelson - "Trzy billboardy za Ebbing, Missouri" Richard Jenkins - "Kształt wody" Christopher Plummer - "Wszystkie pieniądze świata" Sam Rockwell - "Trzy billboardy za Ebbing, Missouri" NAJLEPSZA AKTORKA DRUGOPLANOWA: Mary J. Blige - "Mudbound" Allison Janney - "Jestem najlepsza. Ja, Tonya" Lesley Manville - "Nić widmo" Laurie Metcalf - "Lady Bird" Octavia Spencer - "Kształt wody" NAJLEPSZY REŻYSER: Christopher Nolan - "Dunkierka" Jordan Peele - "Uciekaj!" Greta Gerwig - "Lady Bird" Paul Thomas Anderson - "Nić Widmo" Guillermo del Toro - "Kształt wody" NAJLEPSZY SCENARIUSZ ADAPTOWANY: "Tamte dni, tamte noce" "The Disaster Artist" "Logan: Wolverine" "Gra o wszystko" "Mudbound" NAJLEPSZY SCENARIUSZ ORYGINALNY: "I tak cię kocham" "Uciekaj!" "Lady Bird" "Kształt wody" "Trzy billboardy za Ebbing, Missouri" NAJLEPSZE ZDJĘCIA "Blade Runner 2049" "Czas mroku" "Dunkierka" "Mudbound" "Kształt wody" NAJLEPSZY FILM NIEANGLOJĘZYCZNY: "Fantastyczna kobieta" "L'insulte" "Niemiłość" "The Square" "Dusza i ciało" NAJLEPSZY DOKUMENT: "Abacus: Small Enough to Jail" "Visages, villages" "Ikar" "Ostatni w Aleppo" "Strong Island" NAJLEPSZA ANIMACJA: "Dzieciak rządzi" "Coco" "Breadwinner" "Ferdinand" "Twój Vincent" NAJLEPSZA PIOSENKA: Mighty River - "Mudbound" Mystery of Love - "Tamte noce, tamte dni" Remember me - "Coco" Stand Up For Something - "Marshall" This is me - "Król rozrywki" NAJLEPSZA MUZYKA: "Dunkierka" "Nić widmo" "Kształt wody" "Gwiezdne Wojny: Ostatni Jedi" "Trzy billboardy za Ebbing Missouri" NAJLEPSZY MONTAŻ: "Baby Driver" "Dunkierka" "Jestem najlepsza. Ja, Tonya" "Kształt wody" "Trzy billboardy za Ebbing, Missouri" NAJLEPSZE EFEKTY SPECJALNE: "Blade Runner 2049" "Strażnicy Galaktyki vol. 2" "Kong: Wyspa Czaszki" "Gwiezdne Wojny: Ostatni Jedi" "Wojna o planetę małp" NAJLEPSZY DŹWIĘK: "Baby Driver" "Blade Runner 2049" "Dunkierka" "Kształt wody" "Gwiezdne Wojny: Ostatni Jedi" NAJLEPSZY MONTAŻ DŹWIĘKU: "Baby Driver" "Blade Runner 2049" "Dunkierka" "Kształt wody" "Gwiezdne Wojny: Ostatni Jedi" NAJLEPSZA SCENOGRAFIA: "Piękna i Bestia" "Blade Runner 2049" "Czas mroku" "Dunkierka" "Kształt wody" NAJLEPSZE KOSTIUMY: "Piękna i Bestia" "Czas mroku" "Nić widmo" "Kształt wody" "Powiernik królowej" NAJLEPSZA CHARAKTERYZACJA: "Czas mroku" "Powiernik królowej" "Cudowny chłopak" NAJLEPSZY FILM KRÓTKOMETRAŻOWY: "DeKalb Elementary" "The Eleven O'Clock" "My Nephew Emmett" "The Silent Child" "Watu Wote: All of Us" NAJLEPSZY KRÓTKOMETRAŻOWY DOKUMENT: "Edith+Eddie" "Heaven Is a Traffic Jam on the 405" "Heroin(e)" "Knife Skills" "Traffic Stop" NAJLEPSZA KRÓTKOMETRAŻOWA ANIMACJA: "Dear Basketball" "Garden Party" "Lou" "Negative Space" "Revolting Rhymes Czy oni powariowali z tym Get Out? Film był ok, ale nigga please xD Edytowane 23 stycznia 2018 przez chris85 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 stycznia 2018 Opublikowano 23 stycznia 2018 Get Out? Zaje.bisty. Szkoda, że Blade Runner nie był nominowany w kategorii najlepszy film Ale mam nadzieje, że wygra każdą kategorię w której jest nominowany, w kwestii montazu pewnie z Baby Driverem może przegrać a w zdjęciach z Dunkierką Cytuj
wozek 77 Opublikowano 23 stycznia 2018 Opublikowano 23 stycznia 2018 w sumie, poprzedni rok był wyjątkowo dobry filmowo. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 23 stycznia 2018 Opublikowano 23 stycznia 2018 getout nominowane? Te psiary? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 stycznia 2018 Opublikowano 23 stycznia 2018 get out spoko, takie 7/10 i to nawet w kategorii film a nie horror Cytuj
Farmer 3 278 Opublikowano 23 stycznia 2018 Opublikowano 23 stycznia 2018 26 minut temu, _Be_ napisał: Get Out? Zaje.bisty. Szkoda, że Blade Runner nie był nominowany w kategorii najlepszy film Ale mam nadzieje, że wygra każdą kategorię w której jest nominowany, w kwestii montazu pewnie z Baby Driverem może przegrać a w zdjęciach z Dunkierką Z Dunkierką może być ciekawie zważywszy, ze w Globach film (pipi) dostał. Fajnie, że doceniono Logana. Nie potraktowano go jak typowego blockbustera i trochę dziwi mnie bulwers kogoś tam w sieci, że nie ma Wonder Woman w nominowanych. Cudowna Pani jest bardzo dobrym filmem o typach w rajtuzach (spódnicy?) ale czy jest materiałem oscarowym? Można dyskutować. Logan jest nieco innym tworem na bazie komiksów. Pokazuje również, że da się zrobić ciekawe kino komiksowe w poważniejszym tonie. Get Out? Wciąż nie wiem co to za film. Horror? Komedia? Musical? Propagandowy materiał o Afroamerykanach 12 lat w niewoli? 1 Cytuj
Gość Opublikowano 23 stycznia 2018 Opublikowano 23 stycznia 2018 Lubię ten coroczny ból dupy sprawiedliwych wśród narodów "czy przypadkiem jakiś film nie dostał nominacji za bycie czarnym". Np. w animacji mamy nominację dla tak znakomitych produkcji z białymi w obsadzie jak Ferdinand i Dzieciak rządzi, więc przynajmniej tutaj nie patrzą na kolor skóry. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 23 stycznia 2018 Opublikowano 23 stycznia 2018 (edytowane) Szkoda że ktoś musiał wspomniec o niewolnikach, lewica zachwycona i pisze jak zawsze o intymnych czesciach ciała. Rzygac sie chce. $%###%% farmer Edytowane 23 stycznia 2018 przez milan Cytuj
Tokar 8 277 Opublikowano 23 stycznia 2018 Opublikowano 23 stycznia 2018 Czas Mroku jaki bezczelny oscar bait xd Oldman może dostanie w tej ukrytej kategorii "no dajcie mu w końcu". Co do Logana to jakiś nowy trynd oceniania kawałka filmu, bo od połowy to się robi z tego bezczelnie głupi marvelak dla niepoznaki bez rajtuz. Kto by pomyślał, że frustracja Benisyo del Torro w związku z niemożnośćią kręcenia kolejnego Hellboya zaowocuje 13 nominacjami. Cytuj
Gość Opublikowano 23 stycznia 2018 Opublikowano 23 stycznia 2018 To już było tyle razy wspomniane, że nie masz o co winić Farmera. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 23 stycznia 2018 Opublikowano 23 stycznia 2018 Logan xD Przecież to jest marvelowski przecietniak przebrany w powazne tony niczym pomalowana świnia Pawlaka i Kargula. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 stycznia 2018 Opublikowano 23 stycznia 2018 (edytowane) no trochę więcej spodziewałem się po loganie czytając forumowe spusty przypomnę, ostatnia scena: ayyyyy first class i przeszłość przyszłość nadzejdzie przeszłość > logan w sumie nawet Apokalipsę lepiej mi się oglądało, ona chociaż nie starała się być niczym więcej niż niedzielną bajką Edytowane 23 stycznia 2018 przez ragus Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 23 stycznia 2018 Opublikowano 23 stycznia 2018 Oscar tylko dla tego Pana 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 stycznia 2018 Opublikowano 23 stycznia 2018 dziwne że disney nie przeforsował do animacji roku tej 20 minutowej spier,doliny z frozen co leciała przed coco Cytuj
Farmer 3 278 Opublikowano 23 stycznia 2018 Opublikowano 23 stycznia 2018 56 minut temu, milan napisał: Szkoda że ktoś musiał wspomniec o niewolnikach, lewica zachwycona i pisze jak zawsze o intymnych czesciach ciała. Rzygac sie chce. $%###%% farmer Milan typie o co ci chodzi? Przecież same Oscary to multikulturowy młyn gdzie w większości rozchodzi się o to, że biali nie potrafią skakać. I mówię tu o występach gospodarzy gali. Ja nie mam nic do Get Out bo z jakiej okazji miałbym coś mieć skoro nawet go nie widziałem? Zobaczę to ocenię. Ty się nie musisz z tą opinią zgadzać i masz do tego prawo ale nie dopisuj sobie jakiś teorii z dupy. Rozchodziło się tylko i wyłącznie o kategorię w jakiej znajduje się film (bo podobno to horror) i ulokowanie w kategorii komedia/musical podczas Globów. Sami nakręcacie spiralę. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 23 stycznia 2018 Opublikowano 23 stycznia 2018 Chodzi o to typie ze przez ciebie musialem nawet w tym temacie czytac o bolu dupy z powodu koloru skóry, uruchomiłeś pajgi.exe i jeszcze bedziesz pisał ze ktoś inny nakreca cos. Cytuj
Farmer 3 278 Opublikowano 23 stycznia 2018 Opublikowano 23 stycznia 2018 Bo ty masz jakiś problem, a nie pajgi To ja już nie wiem. Winisz mnie, że pajgi się odezwał? Mądry ty jesteś? Masz ty rozum i godność człowieka? Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 23 stycznia 2018 Opublikowano 23 stycznia 2018 No białego na pewno. 3 1 Cytuj
Gość Opublikowano 23 stycznia 2018 Opublikowano 23 stycznia 2018 Biedny milan znowu wychodzi poza strefę komfortu bo musi czytać raz na dwadzieścia postów w którym pada słowo "czarny" coś co mu się nie podoba. Płacz jakby jutra miało nie być. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi