Gość _Be_ Opublikowano 24 stycznia 2018 Opublikowano 24 stycznia 2018 A co najlepsze farmer nie widział Get Out xD Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 24 stycznia 2018 Opublikowano 24 stycznia 2018 (edytowane) z nie anglojęzycznych widziałem już wszystkie poza l'insulte. Square najlepszy z tych co widziałem. Film nieźle ryje banie. Z filmów nominowanych w głównej kategorii widziałem na razie tylko get out, call me by your name (zdecydowanie najlepszy z tej 3) i dunkierke. Wkurza że zawsze wszystkie filmy oskarowe u nas są opóźniane. W USA wrzesień a u nas styczeń i luty... Jak człowiek chce LEGALNIE w kinie obejrzeć to zawsze na styk przed oskarami. Tak w ogóle polecam film który nie jest nominowany w głównej kategorii ale za który nominowany jest defoe Florida Projekt. Edytowane 24 stycznia 2018 przez blantman Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 24 stycznia 2018 Opublikowano 24 stycznia 2018 Dobre filmy w tym roku. Znów całkiem biało w tym kinie. A milan stary chłop, a nie wie, że oscary to czysta polityka. Cytuj
Słupek 2 173 Opublikowano 24 stycznia 2018 Opublikowano 24 stycznia 2018 (edytowane) Z tym puszczaniem filmów "oscarowych" u nas dopiero w lutym, marcu jest śmieszne. I to przez tydzień w kinie i na razie. Do teraz, jestem w szoku, że nominowali "Get Out". Dobry film, podobał mi się ale, że nominacja to jest dla mnie mindfuck Z drugiej strony wolałbym żeby "Uciekaj" wygrało niż np. średniawa Dunkierka. A oprócz nominacji dla mesjasza (BR2049), fajnie, że Baby Driver się załapał. Edytowane 24 stycznia 2018 przez Słupek Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 5 marca 2018 Autor Opublikowano 5 marca 2018 Tommy Wiseau Asks Mark Hamill For An Extra Ticket to the Oscars Cytuj
kotlet_schabowy 2 704 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 Transmisja bez tłumaczenia leci na Pro7, google i pierwsze parę wyników. Na razie z ważniejszych nagród : męska rola drugoplanowa dla Sama Rockwella za 3 billboardy. 1 Cytuj
Colin 1 975 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 grunt że po niemiecku nie szprechują. obejrzę do poduszki, dzięki. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 żarty nawet nie żenujące i jeszcze nie ziewam Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 (edytowane) EHHHH, to błąd, że wybrałem Canal plusa;/ Jakieś skecze i wywiady się ciekawe odpitalają, a ci przerywają i wracają do studia, w którym transmisję prowadzą jakieś stare kobiety i rozmawiają z sepleniący ludźmi, serio, wszyscy tam seplenią;/ Edytowane 5 marca 2018 przez gekon Cytuj
Gość Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 Jarek prawie bezbłędnie (tak z(pipi)ać przy filmie dokumentalnym...). Powiedzmy, że nie wygrały moje ulubione filmy, ale nie wygrały też najmniej lubiane. Z mocniejszego bólu pośladków jaki poczułem (chociaż to raczej było do przewidzenia), to oskar dla Rockwella. Kocham gościa, ale ta rola to było pójście w full retard (Dafoe ) Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 Największe WTF - Oscar dla Get Out! No ale Deakins dostał nagrodę więc się równoważy. 3 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 ja tam jestem hepi, Get out dobry film, dostałby oskara za najlepszy 2 lata temu, jak było czarno, a tak Szejp of water, który jest chyba oskarem za całokształt dla spaślaka. Cytuj
Gość Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 Get Out za oryginalny scenariusz? Jak najbardziej, ale wiem, że niektórzy patrzą na ten film z innej perspektywy. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 Mówcie co chcecie ale Woodemu Harrelsonowi oskar należał się jak psu zupa. 1 Cytuj
mozi 1 985 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 Moim zdaniem Sam Rockwell zasłużony oskar za tą rolę. 3 Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 Zdecydowanie, najlepsza jego rola i wcale nie poszedł full retard. Nagroda dla Get Out dziwi bo cholera czy ten scenariusz jest w jakikolwiek sposób oryginalny i odkrywczy? To po prostu solidny, rzemieślniczo napisany scenariusz, wykorzystujący trochę trików znanych bardziej z małego ekranu i krótkich form Kay&Peele. Ale żeby od razu Oscar? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 C'nie debile, że dali jakimś murzynom Cytuj
Gość Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 22 minuty temu, Rudiok napisał: Nagroda dla Get Out dziwi bo cholera czy ten scenariusz jest w jakikolwiek sposób oryginalny i odkrywczy? To po prostu solidny, rzemieślniczo napisany scenariusz, wykorzystujący trochę trików znanych bardziej z małego ekranu i krótkich form Kay&Peele. Ale żeby od razu Oscar? Na tle reszty nominowanych? Jak najbardziej? Końcówka co prawda odstaje (ostatecznie wyszła trochę w stylu Trzech Billboardów) ale Peele wystraszył się pierwotnej, bardziej logicznej wersji (która podobno była bardzo dobrze przyjęta na pokazach testowych). Trochę rozumiem typa, bo dopiero byłby hejt w Polsce. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 Teraz, pajgi napisał: Na tle reszty nominowanych? Jak najbardziej? Końcówka co prawda odstaje (ostatecznie wyszła trochę w stylu Trzech Billboardów) ale Peele wystraszył się pierwotnej, bardziej logicznej wersji (która podobno była bardzo dobrze przyjęta na pokazach testowych). Trochę rozumiem typa, bo dopiero byłby hejt w Polsce. W sumie rację masz, że w tym roku konkurencja w tej kategorii była wyjątkowo słaba. A jakie to zakończenie miało być tak baj de łej? Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 Też wam umknęło to, że Bryant dostał Oscara za Dear Basketball. 1 Cytuj
Colin 1 975 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 czyli to było naprawdę? zmuła do spania już mnie brała i miałem wtf ale nie drążyłem tematu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi