Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Academy Unveils the 4 Oscar Categories to Be Presented During Commercial Breaks

https://www.hollywoodreporter.com/news/academy-unveils-4-oscars-categories-be-presented-commercial-breaks-1185505?fbclid=IwAR2G2MPZfwvpMkfYFHgmAxgpLaBIkF8BuDU1YPS22Pesnf7xRawOOV6yMuQ

Będzie krócej, szybciej, z wygrywającą Czarną Panterą i bez nudnych offowych bzdur. Zapowiadane są też wybuchy w tle i Justin Bieber jako gwiazda wieczoru.

• Odpowiedzi 868
  • Wyświetleń 115,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Czarna Pantera jest po prostu słabym filmem, mało angażującym, z miałką historią, drewnianym aktorstwem, dobrą muzyką i kiepskim CGI. To, że film tyle zarobił i został tak odebrany świadczy tylko o ty

• "Czarni stanowiący 7% nominowanych do Oskara popełniają 100% przestępstw na gali."

• Jak tylko zobaczyłem fujaro w temacie to już byłem pewny, że się menda uruchomi

Opublikowano
5 minut temu, selene napisał:

Będzie krócej, szybciej, z wygrywającą Czarną Panterą i bez nudnych offowych bzdur.

Jak takie teksty sprzedajesz tej  23-latce to się nie dziwię ze się zakochała :wub:

Pantero :wub:

Opublikowano

Czy ja wiem, czytałem że ma być krócej, pantera wygra, nagrody  w trakcie reklam itd.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W mediach niezły demydż kontrol przed tym jak Zimna Wojna niczego nie przywiezie. Generalnie dawno nie było tak słabej stawki, a nagrody tak bardzo rozdane przed galą.

Opublikowano

nie do końca odpowiedź na twoje pytanie ale na Pro7 transmitują jeśli masz w pakiecie.

Opublikowano

Nieźle jadą, z filmu do niedzielnego kotleta zrobią arcydzieło. Na razie dwie statuetki ale to nie koniec...

Opublikowano

I cyk AS Roma z pierwszym Oskarem.

Opublikowano

No to Zimna Wojna ma już pozamiatane, rano w newsach narodowa histeria i wiadomo czyja to wina.

Opublikowano

Domo arigato mr roboto też ze statuetką.

Opublikowano

Jedyne co się liczy to Spider ze statuetką. 

Zaorać te galę. Za rok wszystkie nagrody mogą dać w przerwie na szczanie. 

Opublikowano

Roma z oscarem? xd to nieźle.

Opublikowano

Co ty bredzisz, uczciwie to by było jakby pantera dostała

bo tam są CZARNI

CZARNI!!!111

ok

Opublikowano

Spike Lee nieźle dowalił. Jak Greenbook dostał Oscara to wstał i chciał wyjść z gali xD. A przed wejściem do sali świecił kastetami z napisem Love/Hate. 

Opublikowano

Dzisiaj wieczorem po pracy sobie obejrzę galę xd. W sumie nie wiem dlaczego ale oglądam co roku. Na żywo oglądać nie mam siły.