Opublikowano 12 lutego 20196 l Autor Academy Unveils the 4 Oscar Categories to Be Presented During Commercial Breaks https://www.hollywoodreporter.com/news/academy-unveils-4-oscars-categories-be-presented-commercial-breaks-1185505?fbclid=IwAR2G2MPZfwvpMkfYFHgmAxgpLaBIkF8BuDU1YPS22Pesnf7xRawOOV6yMuQ Będzie krócej, szybciej, z wygrywającą Czarną Panterą i bez nudnych offowych bzdur. Zapowiadane są też wybuchy w tle i Justin Bieber jako gwiazda wieczoru.
Opublikowano 12 lutego 20196 l 5 minut temu, selene napisał: Będzie krócej, szybciej, z wygrywającą Czarną Panterą i bez nudnych offowych bzdur. Jak takie teksty sprzedajesz tej 23-latce to się nie dziwię ze się zakochała Pantero
Opublikowano 12 lutego 20196 l Czy ja wiem, czytałem że ma być krócej, pantera wygra, nagrody w trakcie reklam itd.
Opublikowano 24 lutego 20196 l W mediach niezły demydż kontrol przed tym jak Zimna Wojna niczego nie przywiezie. Generalnie dawno nie było tak słabej stawki, a nagrody tak bardzo rozdane przed galą.
Opublikowano 25 lutego 20196 l nie do końca odpowiedź na twoje pytanie ale na Pro7 transmitują jeśli masz w pakiecie.
Opublikowano 25 lutego 20196 l Nieźle jadą, z filmu do niedzielnego kotleta zrobią arcydzieło. Na razie dwie statuetki ale to nie koniec...
Opublikowano 25 lutego 20196 l No to Zimna Wojna ma już pozamiatane, rano w newsach narodowa histeria i wiadomo czyja to wina.
Opublikowano 25 lutego 20196 l Jedyne co się liczy to Spider ze statuetką. Zaorać te galę. Za rok wszystkie nagrody mogą dać w przerwie na szczanie.
Opublikowano 25 lutego 20196 l A i jeszcze Pierwszy Człowiek z nagrodą za efekty specjalne też uczciwie.
Opublikowano 25 lutego 20196 l Co ty bredzisz, uczciwie to by było jakby pantera dostała bo tam są CZARNI CZARNI!!!111 ok
Opublikowano 25 lutego 20196 l Spike Lee nieźle dowalił. Jak Greenbook dostał Oscara to wstał i chciał wyjść z gali xD. A przed wejściem do sali świecił kastetami z napisem Love/Hate.
Opublikowano 25 lutego 20196 l Dzisiaj wieczorem po pracy sobie obejrzę galę xd. W sumie nie wiem dlaczego ale oglądam co roku. Na żywo oglądać nie mam siły.