Skocz do zawartości

OSCARY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typowy amerykański roasting na takich galach to norma jeżeli prowadzący jest komikiem a goście powinni zamknąć mordy i szczerzyć zęby bo taka mają pracę. Nie każdy musi wiedzieć o czyjejś chorobie. 

Ocenianie tego przez pryzmat chłopskiego rozumu polaka jest głupie. 

• Plusik 1
Opublikowano

Kurwa przeciez to byl bardzo lagodny joke a nie obraza typu, ze jego zona sie puszcza czy cos,zeby pojsc i przyjebac komus na oczach calego swiata za takie cos to trzeba byc popierdolonym i will powinien miec bana na podobne imprezy dozywotnio. A ludzie jeszcze pisza, ze „ma szczescie, ze to nie o mojej zonie bylo bo by sie na plaskiej nie skonczylo”. Ja tylko zaluje, ze to nie the rock tego kawalu nie powiedzial.

• Plusik 2
Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że Smith zachował się jak prostak. Strzelić komuś w mordę, a tym bardziej komikowi, że wykonuje swoją pracę, na oczach milionów, a potem żenująca przemowa o miłości i prawie do obrony rodziny to było takie żenuała, że myślałem, że puszczę pawia. I najgorsze jest to, że Smith sam się z tego żartu śmiał. 

Na moje powinni mu odebrać Oskara, czego oczywiście nie zrobią i zbanować z przyszłych gal. Jim Carrey dobrze całość podsumował w ostatnim wywiadzie. 

Opublikowano
3 godziny temu, LukeSpidey napisał:

Co nie zmienia faktu, że Smith zachował się jak prostak. Jim Carrey dobrze całość podsumował w ostatnim wywiadzie. 

Mogę prosić link do tego wywiadu?

Opublikowano

Ciezko to nazwac wywiadem, zaledwie pare zdan ale racje ma.

Nie wiem czy to przez algorytm ale trafilem dzisiaj na gale wprowadzenia RHCP do hall o fame i zapowiadal ich Rock. Bylo to 10 lat temu i nie wiem dlaczego on ma (a mial tez wtedy) status komika gwiazdy (a nawet goata) bo te jego suchary sa niemozliwe. Wystep byl na zywo i rzadko kto sie smial a mowil dobre 10min. Gdyby will nie zgrywal rycerza na bialym (:potter:) koniu to nikt by tego zartu nawet nie zarejestrowal. A tak zrobil sie swojego rodzaju precedens.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Cieszy nagroda dla Brendana, wrócił z dna na szczyt. Fenomen "Wszystko wszędzie naraz" dla mnie niezrozumiały, ale w ostatnich latach tak to wyląda, że wygrywaja filmy które mi się nie podobały.

• Plusik 1
  • This 1