Opublikowano 27 lutego 20178 l Jakby ktoś szukał streama: http://telewizja.ml/tv/canal-plus/ http://www.drhtv.com.pl/drhtv1.html Edytowane 27 lutego 20178 l przez Lati
Opublikowano 27 lutego 20178 l No niezły Kimmel, jest w miarę zabawnie. Dość oczywiste żarty (kilka z nich już dosłownie było na poprzednich nagrodach...), ale całkiem niezłe. Edytowane 27 lutego 20178 l przez ogqozo
Opublikowano 27 lutego 20178 l Ali z Ocarem... za jakies 10min gry.... Nie żeby to to było podejrzane że po zeszłorocznej aferze teraz zaczynamy od nagrody dla czarnego....
Opublikowano 27 lutego 20178 l Nie wiedziałem, że Oscara dostaje się za czas na ekranie a nie za umiejętności. Kurde, tyle lat w nieświadomości. A Kimmel faktycznie na razie daje radę. Pozytywnie.
Opublikowano 27 lutego 20178 l No widzisz... cale życie sie czegoś uczymy... Ali zagrał okej... ale Bridges albo Hedges bardziej na to zasługiwali moim zdaniem. A Kimmel... racja... dobrze mu idzie.
Opublikowano 27 lutego 20178 l Musiałem ją wyciszyć bo nie mogłem jej słuchać. To zagranie z tą babcią na wózku też było takie słabeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Opublikowano 27 lutego 20178 l Typ co dostał za charakteryzację wspominał kogoś tam zmarłego to go porządkowy praktycznie siłą odstawił od mikrofonu a tamta (pipi)iła bez końca. No ale czarna więc Btw co to za cycaty lachon obok Goslinga?
Opublikowano 27 lutego 20178 l Casey i Emma. Pięknie. Najlepszy film wiadomo, że powędruje do La La Land. Niestety. @edit HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Edytowane 27 lutego 20178 l przez suteq
Opublikowano 27 lutego 20178 l Stety niestety, konkurencja bardzo mocna, skandalu żadnego nie ma. Wiadomo, że zawsze komuś dupa będzie pękać o nagrody na wybór których i tak nie ma wpływu.
Opublikowano 27 lutego 20178 l LalaLand zbyt białe, mowilem ze czarny gej wygra Edytowane 27 lutego 20178 l przez Shen
Opublikowano 27 lutego 20178 l Hmm... No oprócz Oscara dla Aliego (fajnie zagrał, ale żeby aż oscarowo?) to raczej oczekiwane pozostałe nagrody.
Opublikowano 27 lutego 20178 l Od jakiś kilkunastu lat w akademii zasiadają ludzie o mocno lewicowych poglądach. Rok temu Spotlight, teraz Moonlight, a za rok bedzie też coś z light. Co jeszcze? Księza pedofile już byli, czarny gej zaliczony. Dalej nie mam pomysłu. Dobrze że jednak sobie tę noc odpuściłem, bo czułbym dziś dużo gorszy niesmak.
Opublikowano 27 lutego 20178 l Ja też nie oglądałem. Za to śniło mi się, że La La Land zgarnął 10 Oskarów. Na szczęście to był tylko sen. Edytowane 27 lutego 20178 l przez Solderowy123
Opublikowano 27 lutego 20178 l Od kilku juz lat oscar dla najlepszego filmu nie jest wcale wyznacznikiem najlepszego filmu.