Skocz do zawartości

OSCARY

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek
Opublikowano

szkoda, że rok temu nie zrobili z oscarem dla dicaprio takiej pomyłki :v to mogło być naprawdę zabawne

Opublikowano

Ciekawie rozłożone Oskary. Cieszy statuetka dla Casey'a (choć Manchester by the Sea jeszcze nie widziałem), Chazella i Emmy. O reszcie się nie wypowiem bo wciąż większości filmów nie widziałem.

Opublikowano

Po tym płaczu nygusow w zeszłym roku wiadomo było ze tak to się skończy żenada.

W zeszlym roku 0, wielka drama i bojkot w internecie z tego powodu, to oczywiscie w tym roku rekordowa ilosca oscarow dla osob czarnoskorych.

Seems legit. xd

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Lubię Emmę, ale żeby Oscara za La la land? Z duetu w tym filmie dużo bardziej podobała mi się kreacja Goslinga.

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

Po tym płaczu nygusow w zeszłym roku wiadomo było ze tak to się skończy żenada.

W zeszlym roku 0, wielka drama i bojkot w internecie z tego powodu, to oczywiscie w tym roku rekordowa ilosca oscarow dla osob czarnoskorych.

Seems legit. xd

Nie wiem, czy dobrze pamietam, ale....3 oskary ? dwie role drugoplanowe i scenariusz adaptowany ? Najwiecej statuetek chyba zgarnal film o pieknych, bialych, tanczacych ludziach. 

Opublikowano

Piękny ból doopy wielbicieli Lalala, "ambitne kino jak zwykle niezauważone przez lewackie/żydowskie hollywood!!!".

no bo (pipi) 6 statuek w tym za główną role i reżyserkę to mało, powinno się na wszystkich nominacjach zbankować.

Oczywiście szkoda mi Mela, jungle book za efekty specjalnie jak dla mnie też mega niezasłużone, już rołg łan był bardziej efektywny a Doktor Strange to dwie ligi wyżej od tych filmów. beka że mega szrot suicide squad jednak dostał tego oscara za coś tam. Arrival znowu za byle co statuetka, ale przynajmniej w jakimś stopniu zauważony. Nie ma szczęścia ten Villenueve.

Dzisiaj oglądam Manchestera i będę miał wszystkie nominacje zaliczone, zobaczymy czy rzeczywiście ten Moonlight zasłużył.

Opublikowano

A właśnie. Shen mi statusem przypomniał jedną rzecz. Jackie Chan dostał tą honorową statuetkę za całokształt prawda? Bo teraz nie wiem czy dopiero mu ją wręczą czy już ją ma odkąd te honorowe nagrody są przyznawane osobno, a nie na gali...

Opublikowano

Jezeli ktos przezywa oskary i te nagrody dla niego maja wieksza wartosc niz czapeczka ferari za punkty vitay to tak wlasnie jest. Warto byc dla takich ludzi jednak wyrozumialym.

Opublikowano

Nie no oscary to takie top11 gier miesiecznika psx extreme. Jest, ktos sie w to bawi, ktos publikuje, ale wiekszosc ma wyje.bane bo zaden to wyznacznik jakosci.

60feb48463cbb5659978717bef026d50.png

wp.pl-31.png :obama:

• Plusik 1