Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do wszelkich produktów z biedry, mam znajomą w sanepidzie, wspominała, że jakość produktów tam dostępnych (również owoców) przewyższa mocno inne markety, dlaczego? Dostawcy mają do spełnienia masę norm jakościowych, a byle jaka firma nie może nawet sobie na to pozwolić.

Opublikowano (edytowane)

To trzeba zakupić i spróbować. Za podstawówki, pamiętam reklamy w tv i jak u mnie w domu tata popijał. A i dużo osób "tęskni" za tym bronkiem. Zobaczę na własnej skórze w czym był jego fenomen

Ja nawet pamiętam piosenkę z reklamy: EB UPOJNE LATO, EB NAJWYŻSZY CZAS NA TO! :)

Ciekawe jak te normy wplywaja na cene takiej szynki 10zl/kg...

No bo jak ta szynka wędruje w ciągu jednego dnia do ponad 2000 sklepów, to kasa nieco się różni, niż przy osiedlowym mięsnym, który działa tylko lokalnie. Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

Nie przypominam sobie żebym widział w biedronie szynkę po 10zl/kg.

Dobrej jakosci szynka zaczyna sie od 30zl/kg w gore. Nie przypominam sobie zebym widzial w biedronce szynke po 30zl/kg.

Opublikowano (edytowane)

Nie przypominam sobie żebym widział w biedronie szynkę po 10zl/kg.

Dobrej jakosci szynka zaczyna sie od 30zl/kg w gore. Nie przypominam sobie zebym widzial w biedronce szynke po 30zl/kg.
Choćby Szynka Babuni, bardzo dobra i dobry skład. Edytowane przez krupek1
Opublikowano

Oarniał ktoś to biedronkowe sushi? Kusi mnie cena 8.59 za zestaw :)

Jadłem, nie polecam. Gdzieś wrzucałem foty, bieda totalna, ale... nie jadłem nigdy sushi w lokalu, więc nie miałem porównania. Tyle, że sushi powinno być świeże, a to biedronkowe leży tam tygodniami.
Opublikowano

Nie tygodniami bo to ma chyba z 5-6 dni waznosci. A zdaza sie, ze sprzeda sie karton w 3-4dni jak o weekend zahaczy, bo ludzie do wodki biora. Zjadliwe jest choc sosu malo i wasabi daja. To z lidla bylo lepsze jak jadlem. U szwagierki jadlem wlasnej roboty i bylo super, lepsze niz kupne. Tak nawiasem mowiac miesa w lidlu wydaja sie dziwne a i kurak jest jakby woda nabity bardziej niz w biedrze.

Opublikowano

W Biedronce ciągle przybywa nowych produktów. Co w niej jestem, widzę coś nowego. A to jakieś słodycze, a to gotowe dania, a to coś z działu fit, a to jakaś chemia, albo browary. Już miejscami to wygląda jak cygański bazar, wszystko obok siebie poupychane :D

• 2 tygodnie później...