Opublikowano 2 lipca 20159 l Acha, myslalem, ze to juz ich regularna reklama tam na dole xD. Dosi tez nie zauwazylem, jakos mi nie robi. Chyba jak juz to pollene 2000 bym wolal zobaczyc. Ale z tego wszystkiego i tak wychodzi, ze to po prostu opakowania stylizowane na retro. Lepszym ruchem by bylo zmartwychwstanie produktu jak ostatnio z Frugo albo jeszcze lata temu z tymbarkiem jablko + mieta. Ojciec mi opowiadal, ze kiedys kiedys bylo cos takiego co sie zwalo "plynny owoc" i wlasnie bylo o smaku jab + mieta. A tak to co ku.rwa, czipsow, proszkow i gum w polsce przez 20 lat nie bylo?
Opublikowano 2 lipca 20159 l Autor NO ciekawe jak z licencją na obrazki w gumach turbo. Wydaje mi się, że nie ma tam obrazków. Musieliby mieć szablony tamtych starych naklejek, a to wszystko pewnie przepadło.
Opublikowano 2 lipca 20159 l wiele rzeczy z lat mlodzienczych wyparowalo, pewnie teraz ich powrot bylby trudny z uwagi na prawa do marki, opatentowane sklady czy ryzyko, ze cos co kiedys bylo dopuszczone do sprzedazy juz jest zabronione (jakis barwnik, jakies E) - ja bym wiele dal za powrot np nutelii snickers, od dluzszego czasu nie potrafie tez dorwac oryginalnego loda "sniezki" ,zamiast tego sa jakies sniegowe, sniezne czy sniezek
Opublikowano 2 lipca 20159 l Jakiś czas temu marzył mi się powrót snickersa w kremie, nawet próbowałem znaleźć jakąś podróbę w marketach, ale nigdzie czegoś takiego nie ma. Biedronka tylko żeruje na starych markach, te produkty nie są w ogóle podobne do tych z przeszłości. Tacosy mnie cholernie zawiodły.
Opublikowano 2 lipca 20159 l oryginalnego loda "sniezki" ,zamiast tego sa jakies sniegowe, sniezne czy sniezek te sa tylko produkcji nordisa - do dostania jak jezdze rowcem po wioskach w jakichś malych sklepikach, na pewno nie w sieciowkach
Opublikowano 2 lipca 20159 l Kupiłem dzisiaj gume turbo i tak zdecydowanie podobny smak jak kiedyś, wygląda podobnie, jest samochodzik w środku, tylko słabo sie balonuje.
Opublikowano 2 lipca 20159 l oryginalnego loda "sniezki" ,zamiast tego sa jakies sniegowe, sniezne czy sniezekte sa tylko produkcji nordisa - do dostania jak jezdze rowcem po wioskach w jakichś malych sklepikach, na pewno nie w sieciowkachnie, nordis ma "sniezyczki" oryginalne "sniezki" z dziecinstwa wygladaly tak:
Opublikowano 2 lipca 20159 l Odnośnie chiosów to te z biedry są w tych paczkach I szczerze to nie pamiętam jak dokładnie one smakowały bo to była któraś tam edycja. Biedronkowe za to na pewno nie smakują tak jak te: No i ubolewam nad tym, że nie wprowadzili do sprzedaży tych, uwielbiałem je:
Opublikowano 2 lipca 20159 l Jakiś czas temu marzył mi się powrót snickersa w kremie, nawet próbowałem znaleźć jakąś podróbę w marketach, ale nigdzie czegoś takiego nie ma. Biedronka tylko żeruje na starych markach, te produkty nie są w ogóle podobne do tych z przeszłości. Tacosy mnie cholernie zawiodły. Zmieszaj masło orzechowe z kawałkami orzechów i nutellą, smak bardzo podobny.
Opublikowano 2 lipca 20159 l chio chipsy z biedry na bank nie smakują tak jak dawniej, jeszcze całkiem niedawno były w ofercie chipsy biesiadne które za to smakowały identycznie jak chio chipsy więc łatwo stwierdzić że biedrona to fałszywy mesjasz.
Opublikowano 2 lipca 20159 l Ale w tym tygodniu Biedra dała radę, Turbo pachnie i smakuje jak dawniej, a Krakus na bułce przenosi w przeszłość do biwaków pod namiotem. Czekam teraz na Koukou Roukou i będę kontent
Opublikowano 2 lipca 20159 l Ale w tym tygodniu Biedra dała radę, Turbo pachnie i smakuje jak dawniej, a Krakus na bułce przenosi w przeszłość do biwaków pod namiotem. Czekam teraz na Koukou Roukou i będę kontent jest w tesco
Opublikowano 2 lipca 20159 l Ale w tym tygodniu Biedra dała radę, Turbo pachnie i smakuje jak dawniej, a Krakus na bułce przenosi w przeszłość do biwaków pod namiotem. Czekam teraz na Koukou Roukou i będę kontent jest w tesco Serio? Tak to jest jak się na wsi mieszka... Człowiek nawet nie wie ile traci
Opublikowano 2 lipca 20159 l Jestem wlasnie po zjedzeniu chio chips i tacosow. mg nigga pliz to jakas porazka, przesolone go wno, tacosow nawet nie biezcie bo sklad odnosnie smaku robili mieszajac perfumy z sefory oraz tona soli, generalnie porazka, lepiej chyba wypic sobie wode z morza bo jest mniej slona biedronka marketingowy geniusz, zlecili produkcje go wna crunchipsowi, dali oldschoolowe logo i tak sie robi hajsy czekam az jakas tatra czy ksiazece wyprodukuje sikacza z nalepka EB do kolekcji... :|
Opublikowano 2 lipca 20159 l Kubki smakowe się starzeją i nic wam nie będzie tak samo jak za szczeniaka smakować.
Opublikowano 2 lipca 20159 l Kubki smakowe się starzeją i nic wam nie będzie tak samo jak za szczeniaka smakować. Spróbuj gumy Turbo, micha się sama cieszy.
Opublikowano 2 lipca 20159 l Kubki smakowe się starzeją i nic wam nie będzie tak samo jak za szczeniaka smakować. to ze tobie tesciowa zestarzala zycie to nie znaczy ze tutaj ludzie maja z pocalowaniem reki sie spuszczac nad jakis badziewiem zerujacym na marce, jadles to w ogole ze (pipi) takie bzdury ? bo to do klasyczneo chio jest niepodobne
Opublikowano 2 lipca 20159 l lol dafuq twoja znajoma bogata znawczyni win juz ci opisala ch ujowatosc smaku ze nie musisz kupowac ? tak pytam z ciekawosci
Opublikowano 2 lipca 20159 l Tak a propos EB. Siedzę wczoraj z kumplami na trybunach przy boisku, oni piją bronksy, ja kierowałem. Jeden pił właśnie EB, a że nie miałem okazji posmakować to wziąłem od niego grzdyla. Posmakowałem, nie zdążyłem jeszcze nic powiedzieć, butelka mi się wyślizgnęła, spadając uderzyła jeszcze w dwie kolejne i wszystko się rozpizgało Nawet nie pamiętam, czy mi smakowało. A z Biedrony polecam szynkę surową, długo dojrzewającą, zayebista jest.
Opublikowano 3 lipca 20159 l W biedronie są gumy Turbo, z sentymentu kupiłem i jestem po stokroć zawiedziony, smak donaldopodobny, jedyna rzeczą - powiedzmy zgodna z oryginałem - jest historyjka z wozami, ale to też jednak nie to, nawet nie ma tego brzoskwiniowego zapachu... w tym punkcie po prostu muszę zastosować tak ulubioną przez pewnego użytkownika emotkę
Opublikowano 3 lipca 20159 l Przecież Biedronka sama podkreśla, że te produkty z serii Vintage to tylko stare opakowanie.
Opublikowano 3 lipca 20159 l Co nie zmienia faktu, że ze względu na opakowanie się skusiłem, ach ta siła wspomnień z dzieciństwa.