krupek 15 481 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 A dobry francuski ser + bagieta + wino + owoce = klasyk. Nie klasyk, tylko piękne gnicie i fermentacja w układzie pokarmowym Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Miecho tez gnije w ukladzie pokarmowym. Czyzby zatem blaber mial racje? Cytuj
mersi 804 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 ostatnio w biedrze są ciastka z parówką za 1.99, wziąłem jedno na spróbowanie i powiem że są zayebiste, w środku czuć też troszkę musztardy więc ogólnie smakują bardzo dobrze i polecam każdemu na przekąske, w sumie można to nazwać troche hot-dogami bo smak podobny, ale dla mnie jednak są lepsze i tańsze Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 6 lipca 2015 Autor Opublikowano 6 lipca 2015 (...) rozumiem, że polskie podniebienia nie są przyzwyczajone i muszą się zadowalać taką przemysłową miernotą A dobry francuski ser + bagieta + wino + owoce = klasyk.No u nas to pajda ze smalcem, ogórkiem i cebulą = klasyk. Tak samo jak spróbowałem kiedyś sushi i jak dla mnie, za dużo nowych smaków naraz. Mimo że dobre, to codziennie bym nie jadł, ale taki chleb ze smalcem, czy kiełbachą, jak najbardziej. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 (edytowane) Smalcu nie lubię, ale dostałem kiedyś w karczmie na przystawkę kanapeczki ze smalcem i ogórem, kobieta nie tknęła, więc ja z grzeczności kromkę spróbowałem i okazało się goty. Ale chyba musiałbyć świetnie przyrządzony, że mi smakował, bo normalnie mnie odrzuca. Edytowane 7 lipca 2015 przez Cosmos Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 7 lipca 2015 Autor Opublikowano 7 lipca 2015 Bo był pewnie swojski ze skwareczkami, a nie taki z supermarketu "chu.j wie z czego". Cytuj
Rudiok 3 370 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Swojski z mielonym mięsem, cebulką i jabłkiem, do tego domowy ciemny chleb i ogóras małosolny. Polska odpowiedź na francuskie sery i foie gras Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Nigdy nie rozumialem idei smalucu z miesem. Ale moze dlatego, ze moja babcia na wsi robila "czysty" czyli bez dodatkow. Pajda wiejskiego chleba, smalec, odrobina soli. Smaki dziecinstwa. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Bo był pewnie swojski ze skwareczkami, a nie taki z supermarketu "chu.j wie z czego". dokładnie tak, skwarków była masa. Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 10 lipca 2015 Opublikowano 10 lipca 2015 polecam rybe po grecku marinero, 500g za 7zl, oyebałem połowe w robocie tera skonczylem zagryzajac taka mala i biala buleczka tez z biedronki, zapilem napojem 3 limonki i zem najedzom polecam 1 Cytuj
Rudiok 3 370 Opublikowano 29 lipca 2015 Opublikowano 29 lipca 2015 W Biedrze tydzień azjatycki i m.in. pasty Kanokwan (tom kha, tom yum, zielone i czerwone curry) w bardzo dobrej cenie. Do tego mleko kokosowe, trawa cytrynowa, tajska bazylia - brać póki jest. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 29 lipca 2015 Opublikowano 29 lipca 2015 Od przyszłego tygodnia też jest w Lidlu, chyba lepszy asortyment, tanie akcesoria do sushi. Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Burgery 100℅ wolowina black angus 340g za ... 3,99 zl O_o Biere ile wlezie, pare tyg temu po 11 zl to bylo. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 produkt z gazetki czy jak? Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Nie, w ogole nie oznaczone jako promo, zwykla biala cena i dobra data waznosci 2016. Raz je jadlem jak byly drogie, bo to gatunkowa krowka Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Robiłem sobie je na grillu jakiś czas temu, są spoko, a cena kozak. Cytuj
Widget 306 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 No ja je kupowałem właśnie jak były droższe, muszę u siebie sprawdzić ;o Kiedyś był w biedronce fajny Camembert w panierce na patelnie, a już nie ma Ktoś może wie gdzie taki można dostać? Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Burgery 100℅ wolowina black angus 340g za ... 3,99 zl O_o Biere ile wlezie, pare tyg temu po 11 zl to bylo. pewnie wyprzedaz tych angusow w biedrze, taka po cichu dobre byly, ale nawet rozmrozone sie slabo smazyly, za duzo wody i krwi w nich, ale dobre burgery z nich wychodzily i tak, za 10 zl 4 solidne kawalki miecha jak ktos lubi Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Idzie je zamrozić i zjeść za jakiś czas czy chyjowo smakują? Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Po co chcesz je znowu mrozic jak są zamrozone ? Poprostu ich nie odmrazaj. 1 Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Bo w tym upale mogly mu sie roztopic w drodze z bjedry. Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Mozna nabyc torbe termincza. Tak, wiem, 3-5zl za "reklamowke", ale ta jest wielokrotnego uzycia. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Albo pojechac po mrozonki samochodem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.