krupek 15 534 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 A dobry francuski ser + bagieta + wino + owoce = klasyk. Nie klasyk, tylko piękne gnicie i fermentacja w układzie pokarmowym Cytuj
Mejm 15 525 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Miecho tez gnije w ukladzie pokarmowym. Czyzby zatem blaber mial racje? Cytuj
mersi 804 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 ostatnio w biedrze są ciastka z parówką za 1.99, wziąłem jedno na spróbowanie i powiem że są zayebiste, w środku czuć też troszkę musztardy więc ogólnie smakują bardzo dobrze i polecam każdemu na przekąske, w sumie można to nazwać troche hot-dogami bo smak podobny, ale dla mnie jednak są lepsze i tańsze Cytuj
grzybiarz 10 390 Opublikowano 6 lipca 2015 Autor Opublikowano 6 lipca 2015 (...) rozumiem, że polskie podniebienia nie są przyzwyczajone i muszą się zadowalać taką przemysłową miernotą A dobry francuski ser + bagieta + wino + owoce = klasyk.No u nas to pajda ze smalcem, ogórkiem i cebulą = klasyk. Tak samo jak spróbowałem kiedyś sushi i jak dla mnie, za dużo nowych smaków naraz. Mimo że dobre, to codziennie bym nie jadł, ale taki chleb ze smalcem, czy kiełbachą, jak najbardziej. Cytuj
Kosmos 2 779 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 (edytowane) Smalcu nie lubię, ale dostałem kiedyś w karczmie na przystawkę kanapeczki ze smalcem i ogórem, kobieta nie tknęła, więc ja z grzeczności kromkę spróbowałem i okazało się goty. Ale chyba musiałbyć świetnie przyrządzony, że mi smakował, bo normalnie mnie odrzuca. Edytowane 7 lipca 2015 przez Cosmos Cytuj
grzybiarz 10 390 Opublikowano 7 lipca 2015 Autor Opublikowano 7 lipca 2015 Bo był pewnie swojski ze skwareczkami, a nie taki z supermarketu "chu.j wie z czego". Cytuj
Rudiok 3 409 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Swojski z mielonym mięsem, cebulką i jabłkiem, do tego domowy ciemny chleb i ogóras małosolny. Polska odpowiedź na francuskie sery i foie gras Cytuj
Mejm 15 525 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Nigdy nie rozumialem idei smalucu z miesem. Ale moze dlatego, ze moja babcia na wsi robila "czysty" czyli bez dodatkow. Pajda wiejskiego chleba, smalec, odrobina soli. Smaki dziecinstwa. Cytuj
Kosmos 2 779 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Bo był pewnie swojski ze skwareczkami, a nie taki z supermarketu "chu.j wie z czego". dokładnie tak, skwarków była masa. Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 10 lipca 2015 Opublikowano 10 lipca 2015 polecam rybe po grecku marinero, 500g za 7zl, oyebałem połowe w robocie tera skonczylem zagryzajac taka mala i biala buleczka tez z biedronki, zapilem napojem 3 limonki i zem najedzom polecam 1 Cytuj
Rudiok 3 409 Opublikowano 29 lipca 2015 Opublikowano 29 lipca 2015 W Biedrze tydzień azjatycki i m.in. pasty Kanokwan (tom kha, tom yum, zielone i czerwone curry) w bardzo dobrej cenie. Do tego mleko kokosowe, trawa cytrynowa, tajska bazylia - brać póki jest. Cytuj
krupek 15 534 Opublikowano 29 lipca 2015 Opublikowano 29 lipca 2015 Od przyszłego tygodnia też jest w Lidlu, chyba lepszy asortyment, tanie akcesoria do sushi. Cytuj
_Red_ 12 112 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Burgery 100℅ wolowina black angus 340g za ... 3,99 zl O_o Biere ile wlezie, pare tyg temu po 11 zl to bylo. Cytuj
Shen 10 140 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 produkt z gazetki czy jak? Cytuj
_Red_ 12 112 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Nie, w ogole nie oznaczone jako promo, zwykla biala cena i dobra data waznosci 2016. Raz je jadlem jak byly drogie, bo to gatunkowa krowka Cytuj
Shen 10 140 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Robiłem sobie je na grillu jakiś czas temu, są spoko, a cena kozak. Cytuj
Widget 314 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 No ja je kupowałem właśnie jak były droższe, muszę u siebie sprawdzić ;o Kiedyś był w biedronce fajny Camembert w panierce na patelnie, a już nie ma Ktoś może wie gdzie taki można dostać? Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Burgery 100℅ wolowina black angus 340g za ... 3,99 zl O_o Biere ile wlezie, pare tyg temu po 11 zl to bylo. pewnie wyprzedaz tych angusow w biedrze, taka po cichu dobre byly, ale nawet rozmrozone sie slabo smazyly, za duzo wody i krwi w nich, ale dobre burgery z nich wychodzily i tak, za 10 zl 4 solidne kawalki miecha jak ktos lubi Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Idzie je zamrozić i zjeść za jakiś czas czy chyjowo smakują? Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Po co chcesz je znowu mrozic jak są zamrozone ? Poprostu ich nie odmrazaj. 1 Cytuj
_Red_ 12 112 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Bo w tym upale mogly mu sie roztopic w drodze z bjedry. Cytuj
Mejm 15 525 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Mozna nabyc torbe termincza. Tak, wiem, 3-5zl za "reklamowke", ale ta jest wielokrotnego uzycia. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Albo pojechac po mrozonki samochodem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.