Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

tj. na jednym paragonie nie moze byc wiekszej ilosci, niby to w zwiazku z upalami.

To nawet nie trzeba drugi raz się ustawiać, tylko rozbić zakupy na dwa paragony (paaanie, bo jedne kupuję dla siebie, drugie dla kolegi więc trzeba rozdzielić).

#janusz

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 260,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano

Polecam gorzką czekoladę 70% z kawałkami skórki pomarańczowej, bardzo dobra.

Opublikowano

Mam nadzieję, że prawdziwi Polacy prawilnie bojkotuja zarówno ten temat, jak i sam sklep :shotgun:

Opublikowano

Jak chce się wspierać polski kapitał to chyba trzeba robić zakupy w małych sklepach... w których jest drożej, a warzywa i owoce zazwyczaj są chvjowe i też mają ceny z kosmosu.

Opublikowano

alma i polomarket są polskie i tam robie zakupy :lapka:

Opublikowano

No Alma spoko, duży wybór wszystkiego, tylko nie wiem jak z codziennymi zakupami wychodzi cenowo, bo tanio tam nie jest. A Polo Market to bez komentarza, najchvujowszy sklep, chyba pod każdym względem.

Opublikowano

Tanio w Almie nie jest ale duży wybór i czasami są różne ciekawe produkty, których nie kupi się w mainstreamowych sklepach.

Ale nie ma opcji żebym robił zakupy gdzieś przez pryzmat wspierania polskiego kapitału, mam na to całkowicie wyje bane.

Opublikowano

Puszka coli w almie 2,4 w lidlu 1,2. Je.bac polski kapital.

Opublikowano

Cena premium no bo przeciez jeszcze dochodzi immersja zakupow w almie i zazdro sasiada jak przyjezdzasz z 10 siatami zakupow na tydzien wypchanymi na full i jeszcze mu mowisz ze placiles gotowka i nie uzywasz karty skarbonki

Opublikowano

W Almie sporo rzeczy jest w dobrych cenach - no i mają niezły wybór serów, wędlin. Wczoraj wpadłem po zestaw grillowy i akurat Łomże 0,5l mieli po 1,99 zł z butelką bezzwrotną :sir: Aha i paluszki grissini 150g za 2,99 zł. Super tanio k***o.

Opublikowano

A Polo Market to bez komentarza, najchvujowszy sklep, chyba pod każdym względem.

ale ze co? czysto, spory wybor produktow,  ceny spoko i mam go po domem

Opublikowano

W Almie sporo rzeczy jest w dobrych cenach - no i mają niezły wybór serów, wędlin. Wczoraj wpadłem po zestaw grillowy i akurat Łomże 0,5l mieli po 1,99 zł z butelką bezzwrotną :sir: Aha i paluszki grissini 150g za 2,99 zł. Super tanio k***o.

ten jak wylica co do grosika, paluszki po 3 zyla a ten 2,99 jak chirurg cenowy ;)

Opublikowano

No(pipi)a, 0,01zł trafia na smart sejwer akant w banku.

Opublikowano

i bardzo dobrze, końcówek trzeba pilnować aby nie składać podania w mopsie jak budżetu nie dopniesz. Chwali się taką postawę!

Opublikowano

A Polo Market to bez komentarza, najchvujowszy sklep, chyba pod każdym względem.

ale ze co? czysto, spory wybor produktow,  ceny spoko i mam go po domem

No to widzisz, nie ma reguły, bo u mnie koło mnie w Polo jest syf, leci jakaś dziwna, w(pipi)iająca muza, a na półkach nic ciekawego. Jak raz kupiłem pierś z kurczaka to 1/4 wykroiłem.

Opublikowano

Ale kutasowa, ostatnio niema w biedrze beef burgerów tylko jakieś biedne popluczyny z sokolawa, (pipi)aaaa.

Opublikowano

Kiedyś robiłem te z Sokołowa na patelni, są ok, chociaż zapach taki sobie podczas smażenia.

Opublikowano

Ale kutasowa, ostatnio niema w biedrze beef burgerów tylko jakieś biedne popluczyny z sokolawa, (pipi)aaa.

U mnie są ale strasznie z(pipi)al sie ich skład.

Opublikowano
  • Autor

U mnie w polomarkecie jest fajna du.pa podobba do Kingi z PlayStation <3

Opublikowano
  • Autor

Miała fejsa, 600 znajomych i drugie tyle obserwatorów, ale należała do kilku grup, czy fanpejdży typu "najpiękniejsze polski", "seksowne łaski" itp. A po ślubie zniknęła z fejsa i żeśmy trochę posmutnieli.

Opublikowano

Kiedyś robiłem te z Sokołowa na patelni, są ok, chociaż zapach taki sobie podczas smażenia.

Ostatnio kupiłem jakieś 2 steki z Angusa po 170 gram za 7 zeta,myślę sobie,pewnie nawet koło wołowiny nei leżały,ale zaskoczyłem się pozytywnie,dało się zjeść po wytopieniu smalcu i się nie rozpadało ;)