Opublikowano 18 sierpnia 20159 l tj. na jednym paragonie nie moze byc wiekszej ilosci, niby to w zwiazku z upalami. To nawet nie trzeba drugi raz się ustawiać, tylko rozbić zakupy na dwa paragony (paaanie, bo jedne kupuję dla siebie, drugie dla kolegi więc trzeba rozdzielić). #janusz
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l Polecam gorzką czekoladę 70% z kawałkami skórki pomarańczowej, bardzo dobra.
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l Mam nadzieję, że prawdziwi Polacy prawilnie bojkotuja zarówno ten temat, jak i sam sklep
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l Jak chce się wspierać polski kapitał to chyba trzeba robić zakupy w małych sklepach... w których jest drożej, a warzywa i owoce zazwyczaj są chvjowe i też mają ceny z kosmosu.
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l No Alma spoko, duży wybór wszystkiego, tylko nie wiem jak z codziennymi zakupami wychodzi cenowo, bo tanio tam nie jest. A Polo Market to bez komentarza, najchvujowszy sklep, chyba pod każdym względem.
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Tanio w Almie nie jest ale duży wybór i czasami są różne ciekawe produkty, których nie kupi się w mainstreamowych sklepach. Ale nie ma opcji żebym robił zakupy gdzieś przez pryzmat wspierania polskiego kapitału, mam na to całkowicie wyje bane.
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Cena premium no bo przeciez jeszcze dochodzi immersja zakupow w almie i zazdro sasiada jak przyjezdzasz z 10 siatami zakupow na tydzien wypchanymi na full i jeszcze mu mowisz ze placiles gotowka i nie uzywasz karty skarbonki
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l W Almie sporo rzeczy jest w dobrych cenach - no i mają niezły wybór serów, wędlin. Wczoraj wpadłem po zestaw grillowy i akurat Łomże 0,5l mieli po 1,99 zł z butelką bezzwrotną Aha i paluszki grissini 150g za 2,99 zł. Super tanio k***o.
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l A Polo Market to bez komentarza, najchvujowszy sklep, chyba pod każdym względem. ale ze co? czysto, spory wybor produktow, ceny spoko i mam go po domem
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l W Almie sporo rzeczy jest w dobrych cenach - no i mają niezły wybór serów, wędlin. Wczoraj wpadłem po zestaw grillowy i akurat Łomże 0,5l mieli po 1,99 zł z butelką bezzwrotną Aha i paluszki grissini 150g za 2,99 zł. Super tanio k***o. ten jak wylica co do grosika, paluszki po 3 zyla a ten 2,99 jak chirurg cenowy
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l i bardzo dobrze, końcówek trzeba pilnować aby nie składać podania w mopsie jak budżetu nie dopniesz. Chwali się taką postawę!
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l A Polo Market to bez komentarza, najchvujowszy sklep, chyba pod każdym względem. ale ze co? czysto, spory wybor produktow, ceny spoko i mam go po domem No to widzisz, nie ma reguły, bo u mnie koło mnie w Polo jest syf, leci jakaś dziwna, w(pipi)iająca muza, a na półkach nic ciekawego. Jak raz kupiłem pierś z kurczaka to 1/4 wykroiłem.
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Ale kutasowa, ostatnio niema w biedrze beef burgerów tylko jakieś biedne popluczyny z sokolawa, (pipi)aaaa.
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Kiedyś robiłem te z Sokołowa na patelni, są ok, chociaż zapach taki sobie podczas smażenia.
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Ale kutasowa, ostatnio niema w biedrze beef burgerów tylko jakieś biedne popluczyny z sokolawa, (pipi)aaa. U mnie są ale strasznie z(pipi)al sie ich skład.
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l najlepiej kupować w lidlu ale pakować do toreb z almy, wtedy jest tanio a i sąsiadowi nadal dupa piecze jak widzi kiedy rozpakowujesz z auta zakupy
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Autor U mnie w polomarkecie jest fajna du.pa podobba do Kingi z PlayStation <3
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Autor Miała fejsa, 600 znajomych i drugie tyle obserwatorów, ale należała do kilku grup, czy fanpejdży typu "najpiękniejsze polski", "seksowne łaski" itp. A po ślubie zniknęła z fejsa i żeśmy trochę posmutnieli.
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Kiedyś robiłem te z Sokołowa na patelni, są ok, chociaż zapach taki sobie podczas smażenia. Ostatnio kupiłem jakieś 2 steki z Angusa po 170 gram za 7 zeta,myślę sobie,pewnie nawet koło wołowiny nei leżały,ale zaskoczyłem się pozytywnie,dało się zjeść po wytopieniu smalcu i się nie rozpadało