Opublikowano 19 października 20159 l sa produkty, ktore do kazdego marketu trafiaja jednakowe jak np te musztardy z kamisa itp i sa produkty, ktore sa produkowane przez koncerny specjalnie dla biedronki, te z moich obserwacji sa duzo gorsze niz odpowiedniki - np cala gama piw, szczegolnie te carsbergi robione dla biedronki o pojednosci 1 pinty, alkohole mocne (na sylwka kupowalem zoladkowa czysta i mi czesc ZAMARZLA w zamrazarce w lodowke), ostatnio wszysckie chipsy od fritolay(laysy,chitosy) sa z jakas promocja tylko dla biedronki (ze dziennie do wygrania za cos 50zl) i jakosc ziemniaka tez jest gorsza
Opublikowano 19 października 20159 l Ostatnio zajadam sie winogronem czerwonym z 5zl/kg. Ale pewnie w kraju pochodzenia nawet swiniom do paszy tego nie dodaja.
Opublikowano 19 października 20159 l O dziwo, Biedronka ma bardzo dobre kosmetyki dla mężczyzn. Używałem żelu pod prysznic Skino, ładnie pachnie, fajnie odświeża, ale nie jestem pewien, czy trochę skóry nie wysuszał. Z kolei, ostatnio kupiłem żel do golenia, też Skino i nie widzę żadnej różnicy między nim, a Gillette, który używałem wcześniej, a jest kilka razy tańszy.
Opublikowano 19 października 20159 l Żele i jedorazowki do golenia z Biedry są bardzo spoko. Na mojej zniszczonej życiem mordzie zero różnicy w porównaniu do tych markowych.
Opublikowano 19 października 20159 l O dziwo, Biedronka ma bardzo dobre kosmetyki dla mężczyzn. Używałem żelu pod prysznic Skino, ładnie pachnie, fajnie odświeża, ale nie jestem pewien, czy trochę skóry nie wysuszał. Z kolei, ostatnio kupiłem żel do golenia, też Skino i nie widzę żadnej różnicy między nim, a Gillette, który używałem wcześniej, a jest kilka razy tańszy. Dokladnie tez tak z tym zelem do golenia mam
Opublikowano 19 października 20159 l Gorsza marka, ta sama jakość, niższa cena o dziwo nie dotyczy to biedronkowych kosmetyków dla płci pięknej.
Opublikowano 20 października 20159 l piwo książęce czerwony lager dużo gorszy. Na dole czuć różnice smaku jak w tanich piwach sklepowych.
Opublikowano 20 października 20159 l O dziwo, Biedronka ma bardzo dobre kosmetyki dla mężczyzn. Używałem żelu pod prysznic Skino, ładnie pachnie, fajnie odświeża, ale nie jestem pewien, czy trochę skóry nie wysuszał. Z kolei, ostatnio kupiłem żel do golenia, też Skino i nie widzę żadnej różnicy między nim, a Gillette, który używałem wcześniej, a jest kilka razy tańszy. Dokladnie tez tak z tym zelem do golenia mam Żel do golenia skino ładnie pachnie i rzeczywiście jest jak Gillette, tyle, że wg mnie żel Gillette też jest ujowy, bo tak samo jak tamten szybko "wyparowuje" z twarzy chyba, że nałoży się jego grubą warstwę. Właśnie dlatego używam tylko pianek. Pianka Nivea > Pianka Lidl >>>> Pianka Biedra z tym, że pianka Nivea jst tylko dlatego lepsza, bo ładniej pachnie a konsystencja identyko, ze to z lidla 2x tańsza jest.
Opublikowano 20 października 20159 l co do pianki Skino się zgodzę, że jest ok, tak maszynek nie polecam, są badziewne, kiepsko golą i cały ryj potrafią pociąć
Opublikowano 20 października 20159 l na sylwka kupowalem zoladkowa czysta i mi czesc ZAMARZLA w zamrazarce w lodowke), no akurat nie spotkałem się jeszcze z wódką, która by nie zamarzła Za niska temp w zamrazarce albo cos
Opublikowano 20 października 20159 l za niska temperatura bylaby na pewno problelem no ale w tej zamrazarce na tym samym pietrze w tym samym miejscu juz nie jedna wodke mrozilem i nie pamietam by mi kiedys jakakolwiek zamarzla - zawsze syropek sie gesty robil
Opublikowano 20 października 20159 l no to teraz swieta ida i masz okazje zamrozic obok siebie wodke z biedry i tesco i nam wszystkim udowodnic, ze woda z biedry jest gorsza challeng accepted ?
Opublikowano 20 października 20159 l co do pianki Skino się zgodzę, że jest ok, tak maszynek nie polecam, są badziewne, kiepsko golą i cały ryj potrafią pociąć ku.rwa jednorazówką sie golić :yao: :yao: weź sobie kup maszynkę do golenia porządną a nie chyba, że podpi.ździe pod nosem golisz to wtedy ok btw zamaraznia wódeczki to jak jest jakaś oszukana czyli poniżej 40% to bankowo zamarźnie Edytowane 20 października 20159 l przez _Be_
Opublikowano 20 października 20159 l Jednorazowka to zle okreslenie maszynki bo starcza na kilka razy
Opublikowano 20 października 20159 l (pipi) aniutcy oszczedni hardkorowcy na jednorazowkach, podziwiam samozaparcie je baniutcy
Opublikowano 20 października 20159 l Król jest jeden: żółty BIC. Przerobiłem wszystko. Elektryczne za bardzo szarpią (no jakoś się nie przyzwyczaiłem), te z poczwórnymi ostrzami, paskami z aloesem itp. to pieniądze wyrzucone w błoto. BIC rządzi. Za 3-4 razem goli najlepiej, więc tu nie chodzi tylko o oszczędność. Kiedyś, jak było mi bardzo smutno, ogoliłem długie kudły do zera jednorazówką, a głowę mam dużą. Zero zacięć. Tylko, wiecie, to trzeba umieć. Jak wasi ojcowie chlali albo wychodzili po ćmiki, to teraz za późno, sami się nie nauczycie. Edytowane 20 października 20159 l przez Grze(pipi)
Opublikowano 20 października 20159 l jednorazówki skończyły się na mchu pod nosem w gimnazjum. Każdy mężczyzna powinien mieć porządną golarkę. chyba, że Rayos nadal nosi mech, to przepraszam
Opublikowano 20 października 20159 l Ja 2 lata temu kupilem Brauna elektryczna 2 razy sie golilem i lezy nie podchodzi mi to. Teraz jak w hurtowni bede wezme gillette fusion bo ladne z wygladu sa Nie polecam 3 sztuk gillette z lidla za 13 zl jak na gillette bardzo slabo gola. P.s. moge jakos w ustawieniach zrobic zebym nie widzial postow M.Bizon 24 ?
Opublikowano 20 października 20159 l beka z golenia sie na zero jak jakis lamus, tylko elegancki trymer z mozliwoscia ustawienia na ile mm przycinamy
Opublikowano 21 października 20159 l Tylko elektryczna Braun. A najlepiej jak kolega wyżej pisze - trymer nawet na minimalną wartość i jest git. Jednorazówki to jak ktoś ma naprawdę dobrą skórę, dla wrażliwych to katorga. Natomiast racja, że Biedra ma dobre.
Opublikowano 27 października 20159 l co do pianki Skino się zgodzę, że jest ok, tak maszynek nie polecam, są badziewne, kiepsko golą i cały ryj potrafią pociąć ku.rwa jednorazówką sie golić :yao: :yao: weź sobie kup maszynkę do golenia porządną a nie chyba, że podpi.ździe pod nosem golisz to wtedy ok btw zamaraznia wódeczki to jak jest jakaś oszukana czyli poniżej 40% to bankowo zamarźnie A czy ktoś powiedział, że się golę? :[ mam normalnego gillete i kupuję ostrza regularnie. Czasem jak nie mam czasu rano ryja ogolić to jadę golarką, bo też mam :[ weź się warzywko zamknij bo Ci yebnę :[