Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 260 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano

Dobre, nawet bardzo, zdecydowanie lepsza opcja od dostępnych pseudohumusów od Sante. Smakuje jak w dobrej, domowej libańskiej knajpie. I znów w gazetce widziałem, że będzie niedługo na przecenie :cebula:

Opublikowano

Ja tam biorę za każdym razem jak jest, nieważne za ile, bo wiem że smakuje fantastycznie. :)

Opublikowano

Jak to mam jeść koledzy, bo taki antysemita jak ja się nie zna?

Opublikowano

smarujesz kanapkę

Opublikowano
  • Autor

Ja się zraziłem do humusa, po tym co było wcześniej.

To był mój pierwszy raz...

Opublikowano

Naturalny humus niczym mi nie smakuje, za to z pomidorkiem czy papryczką może być fajnie. 

Opublikowano

Jak to mam jeść koledzy, bo taki antysemita jak ja się nie zna?

Maczasz w tym paprykę, marchew, albo Śląską kiełbasę.

Opublikowano

Do kanapek jak najbardziej, tam są trzy smaki właśnie więc dla każdego coś.

Opublikowano

Najlepiej wziąc sobie pite, rozciąć do środka jakieś tam warzywka wysmarować hummusem i elo 

Opublikowano

No jakoś już teraz, wczoraj kupowałem za coś 4 zł.

Opublikowano

Ja wczoraj kupiłem za 4,99 ale w innym opakowaniu. Taki średni ten hummus, na szybko to ok, ale ogólnie obok dobrego hummusu to to nie stało

Opublikowano

Próbował ktoś makaronu czekoladowego z Biedry?

Z nowości jest też kebab wołowy, który słabo wygląda, a skład ma jeszcze gorszy. Jestem ciekaw jak smakuje, więc również czekam na opinie.

Opublikowano

Czekoladowy raczej jako ciekawostka dla dzieci, choć trochę gorzki, ale ze śmietaną, cukrem i owocami daje radę, ale czterech liter nie urywa. Kebab ohyda, tłusty jak Gesslerowa obłożona smalcem a skład długi jak spis treści, smak budy dworcowej z niskiej półki. Lepiej kupić samo mięcho u sprawdzonego Turasa.

Opublikowano

kebab slaby, położyłem kilka plasterków do tortilli razowej, a resztę wyrzuciłem. Wziąłem, bo beef master. Smak ma słabo wyczuwalny i jest jakiś dziwnie gumowaty.

Opublikowano

On strasznie słabo wygląda, więc byłem ciekaw opinii. Ten makaron brzmi całkiem ciekawie, choć za makaronami na słodko jakoś nie przepadam.

Opublikowano

kupilem w biedronce sambal oelek tao tao, o jenysiu ale slaby w smaku. no ale chociaz same naturalne produkty bez konserwantow

Opublikowano

Chyba nie ma tematu z Lidlem a od tego tygodnia do kupienia policzki wołowe lub wieprzowe w galarecie. Polecam.

Opublikowano

W Biedrze teraz tydzień hiszpański i portugalski. Dużo fajnych produktów rzuciło mi się w oczy, jakieś ciastka wymyślne, sery, sosy różne, jakieś papryczki piri piri. Wziąłem tylko chorizo, bo już kiedyś brałem i było dobre. Teraz też jest w plastrach, ale odstrasza składem.

Opublikowano

dobre w tygodniu hiszpanskim były te ciastka churritos, ale taka bomba kaloryczna wypełniona mąką pszenną że ojejku

Opublikowano

To te rogale? Bo coś takiego widziałem przy pieczywie, miałem się potem wrócić po jednego i zapomniałem.

Opublikowano

Raka od tych produktow z biedry szybciej dostaniesz.

Opublikowano

Nie szybciej niż od Twoich wymiocinowych postów z domieszką autyzmu.