Opublikowano 27 października 20159 l Dobre, nawet bardzo, zdecydowanie lepsza opcja od dostępnych pseudohumusów od Sante. Smakuje jak w dobrej, domowej libańskiej knajpie. I znów w gazetce widziałem, że będzie niedługo na przecenie
Opublikowano 27 października 20159 l Ja tam biorę za każdym razem jak jest, nieważne za ile, bo wiem że smakuje fantastycznie.
Opublikowano 27 października 20159 l Autor Ja się zraziłem do humusa, po tym co było wcześniej. To był mój pierwszy raz...
Opublikowano 27 października 20159 l Naturalny humus niczym mi nie smakuje, za to z pomidorkiem czy papryczką może być fajnie.
Opublikowano 27 października 20159 l Jak to mam jeść koledzy, bo taki antysemita jak ja się nie zna? Maczasz w tym paprykę, marchew, albo Śląską kiełbasę.
Opublikowano 28 października 20159 l Do kanapek jak najbardziej, tam są trzy smaki właśnie więc dla każdego coś.
Opublikowano 28 października 20159 l Najlepiej wziąc sobie pite, rozciąć do środka jakieś tam warzywka wysmarować hummusem i elo
Opublikowano 29 października 20159 l Ja wczoraj kupiłem za 4,99 ale w innym opakowaniu. Taki średni ten hummus, na szybko to ok, ale ogólnie obok dobrego hummusu to to nie stało
Opublikowano 30 października 20159 l Próbował ktoś makaronu czekoladowego z Biedry? Z nowości jest też kebab wołowy, który słabo wygląda, a skład ma jeszcze gorszy. Jestem ciekaw jak smakuje, więc również czekam na opinie.
Opublikowano 30 października 20159 l Czekoladowy raczej jako ciekawostka dla dzieci, choć trochę gorzki, ale ze śmietaną, cukrem i owocami daje radę, ale czterech liter nie urywa. Kebab ohyda, tłusty jak Gesslerowa obłożona smalcem a skład długi jak spis treści, smak budy dworcowej z niskiej półki. Lepiej kupić samo mięcho u sprawdzonego Turasa.
Opublikowano 30 października 20159 l kebab slaby, położyłem kilka plasterków do tortilli razowej, a resztę wyrzuciłem. Wziąłem, bo beef master. Smak ma słabo wyczuwalny i jest jakiś dziwnie gumowaty.
Opublikowano 30 października 20159 l chodzi wam o ten kebab? http://beefmaster.pl/produkty/wyroby-gotowe/kebab/ wielu znajomych mi polecalo i kupilem dzisiaj w biedrze. jutro bede testowal. NO ZOBACZYMY
Opublikowano 30 października 20159 l On strasznie słabo wygląda, więc byłem ciekaw opinii. Ten makaron brzmi całkiem ciekawie, choć za makaronami na słodko jakoś nie przepadam.
Opublikowano 31 października 20159 l kupilem w biedronce sambal oelek tao tao, o jenysiu ale slaby w smaku. no ale chociaz same naturalne produkty bez konserwantow
Opublikowano 4 listopada 20159 l Chyba nie ma tematu z Lidlem a od tego tygodnia do kupienia policzki wołowe lub wieprzowe w galarecie. Polecam.
Opublikowano 4 listopada 20159 l W Biedrze teraz tydzień hiszpański i portugalski. Dużo fajnych produktów rzuciło mi się w oczy, jakieś ciastka wymyślne, sery, sosy różne, jakieś papryczki piri piri. Wziąłem tylko chorizo, bo już kiedyś brałem i było dobre. Teraz też jest w plastrach, ale odstrasza składem.
Opublikowano 4 listopada 20159 l dobre w tygodniu hiszpanskim były te ciastka churritos, ale taka bomba kaloryczna wypełniona mąką pszenną że ojejku
Opublikowano 4 listopada 20159 l To te rogale? Bo coś takiego widziałem przy pieczywie, miałem się potem wrócić po jednego i zapomniałem.
Opublikowano 4 listopada 20159 l Nie szybciej niż od Twoich wymiocinowych postów z domieszką autyzmu.