krupek 15 475 Opublikowano 18 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2016 Ehh myślałem, że dobry deal zrobiłem. Migdałowe trochę średnie, piłem w UK lepsze, choć chyba jakieś noname-owe. Za to ryżowe zaje.biste. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaliszke 13 Opublikowano 21 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2016 Jeśli Biedronka, to Rido, najbardziej kozacki słodycz kulki herbatnikowe (?!) w mlecznej czekoladzie, 300 g za 5 zł. Nawet się nie spostrzeżesz i zjadłeś całe opakowanie. I jesteś gruby. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 005 Opublikowano 21 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2016 Jeśli to jest imitacja klasycznych Maltesers, to już wiem, że będzie pyszne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaliszke 13 Opublikowano 21 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2016 http://www.bangla.pl/zdjecia/biedronka-rido-ciasteczka-d36254_10_4913.jpg tak, to imitacja Maltesers, do wyboru w mlecznej albo gorzkiej. W mlecznej tak za(pipi)iste, ze gorzkiej nie spróbowałem jeszcze od lat Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 21 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2016 To imitacja Maltikeksów, które są imitacją Maltesers nadmienię, że trochę daleko im do oryginału, ale fajnie wchodzą. W gorzkiej czekoladzie najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 21 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2016 Mi w mlecznej bardziej smakuja. Szkoda tylko, ze wafelek jest twardy. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 292 Opublikowano 21 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2016 narobiliście mi #smakanabiedrę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 21 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2016 Niestety to nie ma wiele wspólnego z Maltesers, inna konsystencja herbatnika w środku. Bardziej jest biszkopt niż coś do chrypania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaliszke 13 Opublikowano 21 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2016 dla mnie nie jest w żadnym wypadku gorsze, inny słodycz, ale nie mniej za(pipi)isty Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 21 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2016 No to inny czy imitacja, bo ja tylko piszę ze to nie jest maltesers, dobre to przyznaje, ale inna półka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaliszke 13 Opublikowano 21 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2016 Marketowe słodycze zazwyczaj są imitacją słodyczy popularnych marek. Pomysł podobny, ciasteczkowy środek oblany czekoladą, ale na tym podobieństwa chyba się kończą inna czekolada, konsystencja ciastka też inna, także imitacja nieudana, wyszedł produkt zgoła inny, ale nie mniej smaczny Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 005 Opublikowano 22 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2016 No i paczka tych pseudomaltizersów poszła w 2 dni, wchodzą jedna za drugą O_oNajlepsza kombinacja na świecie - puchate kruche ciacho w czekoladzie i to pod postacią kulki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 23 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2016 Ja od ciotki z Holandii dostałem coś podobnego, kulki w polewie czekoladowej mlecznej, bialej i gorzkiej. Kruche w srodku i o smaku piernika, cos pieknego to było. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 23 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2016 W Lidlu w serii Deluxe były przed świętami zmiażdżone migdały w ciemnej czekoladzie. To był kosmos dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 23 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2016 (edytowane) Jeśli Biedronka, to Rido, najbardziej kozacki słodycz kulki herbatnikowe (?!) w mlecznej czekoladzie, 300 g za 5 zł. Nawet się nie spostrzeżesz i zjadłeś całe opakowanie. I jesteś gruby. Nie jadłem a i tak jestem gruby. Co robię źle? EDIT: Byłem w biedronce przed zamknięciem i wystawione były już te azjatyckie rzeczy na jutro. Wziąłem pierożki z kurczakiem japońskie i kubełek japoński makaron z kurczakiem. Kubełek nie taki zły, ale bodajże 8 zł kosztuje i dupy nie urywa. Ale te pierożki!!! Za 5 zł i było ich z 12. Jeszcze sos sojowy dodają, coś pysznego Edytowane 24 stycznia 2016 przez Widget Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaliszke 13 Opublikowano 25 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2016 Jeśli Biedronka, to Rido, najbardziej kozacki słodycz kulki herbatnikowe (?!) w mlecznej czekoladzie, 300 g za 5 zł. Nawet się nie spostrzeżesz i zjadłeś całe opakowanie. I jesteś gruby. Nie jadłem a i tak jestem gruby. Co robię źle? EDIT: Byłem w biedronce przed zamknięciem i wystawione były już te azjatyckie rzeczy na jutro. Wziąłem pierożki z kurczakiem japońskie i kubełek japoński makaron z kurczakiem. Kubełek nie taki zły, ale bodajże 8 zł kosztuje i dupy nie urywa. Ale te pierożki!!! Za 5 zł i było ich z 12. Jeszcze sos sojowy dodają, coś pysznego widzisz! jakbyś nie zjadł po kuble makaronu z kurczakiem 12 pierożków, to byś nie był Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 25 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2016 No dużo fajnych rzeczy teraz jest jak ktoś lubi kuchnię azjatycką i wszystko spoko cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 25 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2016 polecam krewetki biale Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 25 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2016 Pasty Kanokwan! Kupować! Mleko kokosowe, woda (lub bulion), pasta, kurak, papryka, pieczarki, krewetki, podgotować aż wszystko będzie dobre i wcinać z ryżem basmati jak Reksio szynkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 292 Opublikowano 25 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2016 Rudiok, czy Ty czasem nie pracujesz w jakiejś restauracji? Czasem jak czytam Twoje posty w tym grupowcu, to wydaje mi się, że to pisze jakiś kucharz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 25 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2016 Hehe, nie, ale uwielbiam gotować Z Biedry polecam jeszcze od TaoTao: olej sezamowy, sos rybny i sos ostrygowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 25 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2016 Ostatnio szukałem oleju sezamowego to nigdzie nie mogłem znależć, nawet w Leclercu, a tam wszystko jest. Muszę nabyć teraz w Bierze, bo super zmienia smak chińszczyzny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 25 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2016 Ja dziś sos tikka masala w biedrze kupiłem, bardzo lubię z ryżem i kurczakiem o taki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 25 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2016 Tylko te ciule z Pataksa zrobili downsizing sosów i za taką samą cenę są teraz mniejsze słoiki Ale dobrze Pan mówisz, dobreńkie sosiki. Jakieś mięcho ino dorzucić, ryżem zagęścić i można gości przyjmować. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 3 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2016 Zasmakował mi ten hummus z Biedry, całkiem niezły skład też ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi