Opublikowano 19 grudnia 20168 l Autor Madero to keczup. a marinero to te rzeczy z lodówek - wiem, bo sprawdziłem teraz w google, bo coś mi nie grało.
Opublikowano 20 grudnia 20168 l No właśnie, a ta pasta jest w słoiku i nie jest z lodówki. O ile o tym samym mówimy.
Opublikowano 20 grudnia 20168 l Gdzie obecnie kupię najkorzystniej filety z łososia? Ten ładny atlantycki classic. Obecnie po 60 zł/kg w Biedrze, co trochu boli, a nie mam za bardzo czasu zjeździć połowy marketów, tylko od razu pojechać kupić. Jakiś auchan, czy coś? Kaufland. Kupowalem tam niedawno po... 58, czy 56 i wydawalo mi sie ze drogo i ze w biedrze/lidlu pewnie taniej. Ogolnie jak nie masz potrzeby "tu i teraz" to mozna poczekac na tydzien promocji na ryby. W lidlu jest, w biedrze nie wiem, ale czasem maja te swoje "20% na xyz".
Opublikowano 20 grudnia 20168 l Grzybi, jednak nikt z nas nie miał racji, o ile mówimy o tej samej paście.
Opublikowano 20 grudnia 20168 l Pasta z suszonych pomidorów firmy madero. W sloiczku. (pipi)a ja (pipi)e
Opublikowano 20 grudnia 20168 l To pewnie zamiast tej weszła, bo tej już w sumie dawno nie widziałem.
Opublikowano 1 stycznia 20178 l Oliwki w takich niebieskich woreczkach, bez zalewy, z czosnkiem i tymiankiem - do zakąszania idealne!
Opublikowano 1 stycznia 20178 l Przed chwilą zeżarłem, mega są. Były już kiedyś i znowu się pojawiły.
Opublikowano 1 stycznia 20178 l Autor Ja kupiłem za piątaka młodego kokosa. Dziurę zrobiłem otwieraczem do wina, wyleciały dwie szklanki wody kokosowej. Śmierdzi trochę jak skarpety, ale naczytałem się trochę, że zdrowe, więc wypiłem.
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Oliwki w takich niebieskich woreczkach, bez zalewy, z czosnkiem i tymiankiem - do zakąszania idealne!A ile pieniazkow taka przyjemność kosztuje?
Opublikowano 2 stycznia 20178 l w biedronce na części z pieczywkiem są takie donuty po 1,49zł różne smaki i polewy goty jest ten w polewie czekoladowej i orzeszkami z kremem czekoladowym w środku i truskawkowe uzależniłem się od tego guwna ;/ Edytowane 2 stycznia 20178 l przez Orzeszek
Opublikowano 2 stycznia 20178 l u mnie dodatkowo stoją przy samym wejściu, wiedziałem żeby tego szitu nie próbować
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Gurwa, ja nawet obok tego nie przechodzę, bo pączki i donuty to mógłbym bez przerwy jeść, najlepiej do czarnej kawy. @tommo Chyba 3-4 zł.
Opublikowano 2 stycznia 20178 l w biedronce na części z pieczywkiem są takie donuty po 1,49zł różne smaki i polewy goty jest ten w polewie czekoladowej i orzeszkami z kremem czekoladowym w środku i truskawkowe uzależniłem się od tego guwna ;/ o ty (pipi) gnoju jakie dobre
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Gurwa, ja nawet obok tego nie przechodzę, bo pączki i donuty to mógłbym bez przerwy jeść, najlepiej do czarnej kawy. U mnie podobnie a urlop i poranki z pączkiem + kawa to ostatnio codzienność.
Opublikowano 2 stycznia 20178 l A ja jakieś jajka obesrane jem na śniadanie. Może sekret tkwi w diecie pączkowej. Pączkogeniczna.
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Kupiłem jakieś kurczaki mrożone takie ala KFC, niby wybór klientów i znak jakości Biedronki. A że nie chciało mi się robić obiadu to stwierdziłem, że za 5 zł się spróbuje, no co może pójść źle z kurczakami. K,urwa, no jadłem lepsze. Gdyby nie miały tyle tłuszczu na sobie czy co to było to nie byłoby takie złe. Edytowane 2 stycznia 20178 l przez raven_raven
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Mówisz o tych? (Edyta: aaa, mowa o mrożonym) Ale ten poniżej jest nawet zjadliwy Edytowane 2 stycznia 20178 l przez Metoda
Opublikowano 4 stycznia 20178 l Pączek z budyniem z biedrusi podłużny z białą polewą to klasa do kawki. Inne pączki to lipa.