Opublikowano 10 stycznia 20178 l A myślałeś o takim keczapie w wiadrze 5l z Makro? Taki do gastronomii. Ekonomiczny i łatwo się nabiera porcję aż do wyzerowania opakowania.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l A myślałeś o takim keczapie w wiadrze 5l z Makro? Taki do gastronomii. Ekonomiczny i łatwo się nabiera porcję aż do wyzerowania opakowania. By zeszło w dwa dni.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l lel to ty Red zimą nie trzymasz rzeczy na balkonie? przecież utrzymanie takiej lodówki to kosztuje piniondz
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Zmieścisz w lodówce 5l wiadro? to byo do rudioka kto kupuje wiadro 5 litrow jakiegos fanexa lol
Opublikowano 10 stycznia 20178 l lel to ty Red zimą nie trzymasz rzeczy na balkonie? przecież utrzymanie takiej lodówki to kosztuje piniondz Żarcie na balkonie, ziemniaki w piwnicy Z czegoś musi się uzbierać na mądeo mk5.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Kto trzyma kechup w temperaturze pokojowej jak jakies zwierze : / W spiżarni trzymam. Takie pół zwierzę jestem.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Spiżarnia kojarzy mi się z babcią i słoiczkami z kompotami truskawkowymi <3
Opublikowano 10 stycznia 20178 l lel to ty Red zimą nie trzymasz rzeczy na balkonie? przecież utrzymanie takiej lodówki to kosztuje piniondz Żarcie na balkonie, ziemniaki w piwnicy Z czegoś musi się uzbierać na mądeo mk5. no to jeszcze żona do teściowej i uzbierane raz dwa
Opublikowano 10 stycznia 20178 l lel to ty Red zimą nie trzymasz rzeczy na balkonie? przecież utrzymanie takiej lodówki to kosztuje piniondz Żarcie na balkonie, ziemniaki w piwnicy Z czegoś musi się uzbierać na mądeo mk5. Jak piwnica nie jest w domu/bloku a np w pomieszczeniach gospodarczych np kolo garazu albo gdzies to przy takich mrozach jak z piatku na sobote byly ziemniaki zmarzna i beda slodkie potem.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Ten Madero Premium jednak spoko, z kabanosami z kurczaka fajnie wchodzi. Jak byś się wahał Red, to mogę Ci wysłać w małym słoiczku na spróbowanie.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Kabanosy Tarczynski to jest cudo. Kazdy smak dobry, ale chili najlepszy Ale za czesto jadł nie bede bo zbrzydną mi sie jak sledziki na raz. Teraz z raz na miesiac tylko jem w sosie meksykanskim to jeszcze ujdą.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Ten Madero Premium jednak spoko, z kabanosami z kurczaka fajnie wchodzi. Jak byś się wahał Red, to mogę Ci wysłać w małym słoiczku na spróbowanie. A po chuy. Najlepszy Ale nie premium :(
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Red, ten kiedyś kupowałem, Premium inaczej smakuje, jest taki bardziej koncentratowy, przecierowy.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Płaciłeś za zamrożoną wodę jak masz w kranie? Wiesz ile hajsu jesteś w plecy?
Opublikowano 11 stycznia 20178 l Już tu kiedyś Tommo polecał naj keczup na świecie. Kotliński premium z kawałkamich papryczek chilli, no nie ma lepszego gó wna. Jedyna wada to taka se dostępność.
Opublikowano 11 stycznia 20178 l Pany, obczajcie ketchup Develey Premium to wam się kubki smakowe otworzą.