Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Chipsy lidlowskie i biedronkowe takie same wlasciwie. Podoba mi sie w Lidlu ze np tak jak teraz Okocim w butelce 0,66L za 2,49zł -  w biedronce wszystko w puszkach praktycznie. Napoje moim zdaniem Lidl wygrywa. Lubie cos w stylu kubusia i Dizzy mi bardzo smakuje.Solevita tez sa dobre. No i jak do pochodzenia po domu to spodnie dresowe, jakies koszulki itp tez sa dobrej jakości zawsze.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 259,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano

ketchup kotliński do nabycia w leclercu i w tesco bodajże

Opublikowano

W warszawie jest w każdym dużym Hipermarkecie pokroju Carrefura, Auchan, Tesco.

Opublikowano

Te twarde malinowe i jeżynowe żelki :banderas: w ogóle całe to stoisko z żelkami to dzieło szatana

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedyś, ale z Lidla, śmierdział i kapeć wyszedł.

Opublikowano

No, szału nie ma, trzeba mocno dobrze trafić żeby nie było podeszwy. Lepiej w sklepie mięsnym kupić, albo Intermarche na dobre mięso.

Opublikowano

Intermarche ma świetne swoje kiełby, które wędzą na miejscu, można dostać jeszcze ciepłe zaraz po uwędzeniu.

Opublikowano

No właśnie, mają dostęp do dobrych dostawców, jak się z rzeźnikiem zagada to wolowinę można taką kupić że na Lidla już potem się nie patrzy nawet.

Opublikowano

Smażone wedle instrukcji na opakowaniu. Wolę się nie wypowiadać z serduszka prosto bo musiałbym wrócić do starego siebie a nie chce uwalniać bestii. Nie polecam ani trochę

Opublikowano
  • Autor

Pierwszy raz wujaszek steka robiłeś? Bo ja za pierwszym razem miałem pecha i mięcho zajeżdżało mlekiem, miało taki mleczny posmak. Czyli biedna krówka była karmiąca, a oni ją zabili (i ja to zjadłem).

Aczkolwiek, kolejne razy były lepsze.

Opublikowano

Wczoraj byłem w Auchanie i mają tam mega duży wybór różnych steków, mięsa wołowego i wieprzowiny chyba też. Niedługo coś spróbuję to dam znać. Fajne małe porcje, w sam raz, żeby poeksperymentować.

Opublikowano

Wczoraj byłem w Auchanie i mają tam mega duży wybór różnych steków, mięsa wołowego i wieprzowiny chyba też. Niedługo coś spróbuję to dam znać. Fajne małe porcje, w sam raz, żeby poeksperymentować.

Nie wiem jak w innych, ale w Auchanie na bielanach wrocławskich mają swoich dostawców z mięsem i mają np. czerwoniutkie steki z kilkudniowym terminem do spożycia (świeżutkie i delikatne, a nie te podeszwy z sokołowa)

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Nie wiem jak w innych, ale w Auchanie na bielanach wrocławskich mają swoich dostawców z mięsem i mają np. czerwoniutkie steki z kilkudniowym terminem do spożycia (świeżutkie i delikatne, a nie te podeszwy z sokołowa)

Potwierdzam, naprawde dobre steki maja w Auchanie.

Opublikowano

@Grzybu - no 1 raz ale według kolegi co ogarnia kulinaria lepiej z rostbefu brać steki i robić. Niebawem to sprawdzę to dam znać. :)

Edytowane przez wuJJek

Opublikowano

Biedra zawsze zaskakiwała fajnymi produktami z ciekawym składem, a ostatnio coś słabo się dzieje. Czy coś pominąłem?

Opublikowano

Te makarony gotowe z tygodnia azjatyckiego to syf jak (pipi). Nie brac i bie dotykac

Opublikowano

Wystarczyło popatrzeć na skład gdzie mięso to zwykła mielonka i już wystarczy za decyzję czy brać czy nie.

Opublikowano

Dzisiaj bylem w biedrze po ta ich pizze z lodowki z kurczakiem. I dopiero po wyjeciu w piekarnika zobaczylem ze dodali tam cebule....... lubie cebule bardzo ale na tej pizzy smakuje gorzej niz gow,no. Jak mozna tak (pipi)c

Opublikowano

Też wziąłem sobie ten gotowy makaron na próbę tak z rozpędu. Góvno obesrane jakich mało.

Opublikowano

Heinekna kupiłem bo była promocja i po łyku przypomniałem sobie czemu nie kupowałem tego piwa wcześniej

na yebie, ekstrakt o smaku chmielu + woda. Po jednej butelce miałem jakiś maślany posmak w ryju, aż musiałem ponownie iść do sklepu i kupić jakieś prawdziwe piwo

Opublikowano

Też wziąłem sobie ten gotowy makaron na próbę tak z rozpędu. Góvno obesrane jakich mało.

A ja wziąłem pierozki gyoza i jakis indyk po tajsku. Ledwie wróciłem z silowni i serdecznie pozdrawiam z wc.

Co za goovno.

Opublikowano

A ja oyebalem sushi za 9 zeta i polecam 

Opublikowano

Jak można polecac sushi ze sklepu. W sumie jakiekolwiek sushi, ktore leży dłużej niz 2h po przyrządzeniu :(