Opublikowano 11 stycznia 20178 l Chipsy lidlowskie i biedronkowe takie same wlasciwie. Podoba mi sie w Lidlu ze np tak jak teraz Okocim w butelce 0,66L za 2,49zł - w biedronce wszystko w puszkach praktycznie. Napoje moim zdaniem Lidl wygrywa. Lubie cos w stylu kubusia i Dizzy mi bardzo smakuje.Solevita tez sa dobre. No i jak do pochodzenia po domu to spodnie dresowe, jakies koszulki itp tez sa dobrej jakości zawsze.
Opublikowano 12 stycznia 20178 l W warszawie jest w każdym dużym Hipermarkecie pokroju Carrefura, Auchan, Tesco.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Te twarde malinowe i jeżynowe żelki w ogóle całe to stoisko z żelkami to dzieło szatana
Opublikowano 22 stycznia 20178 l No, szału nie ma, trzeba mocno dobrze trafić żeby nie było podeszwy. Lepiej w sklepie mięsnym kupić, albo Intermarche na dobre mięso.
Opublikowano 22 stycznia 20178 l Intermarche ma świetne swoje kiełby, które wędzą na miejscu, można dostać jeszcze ciepłe zaraz po uwędzeniu.
Opublikowano 22 stycznia 20178 l No właśnie, mają dostęp do dobrych dostawców, jak się z rzeźnikiem zagada to wolowinę można taką kupić że na Lidla już potem się nie patrzy nawet.
Opublikowano 22 stycznia 20178 l Smażone wedle instrukcji na opakowaniu. Wolę się nie wypowiadać z serduszka prosto bo musiałbym wrócić do starego siebie a nie chce uwalniać bestii. Nie polecam ani trochę
Opublikowano 24 stycznia 20178 l Autor Pierwszy raz wujaszek steka robiłeś? Bo ja za pierwszym razem miałem pecha i mięcho zajeżdżało mlekiem, miało taki mleczny posmak. Czyli biedna krówka była karmiąca, a oni ją zabili (i ja to zjadłem). Aczkolwiek, kolejne razy były lepsze.
Opublikowano 24 stycznia 20178 l Wczoraj byłem w Auchanie i mają tam mega duży wybór różnych steków, mięsa wołowego i wieprzowiny chyba też. Niedługo coś spróbuję to dam znać. Fajne małe porcje, w sam raz, żeby poeksperymentować.
Opublikowano 24 stycznia 20178 l Wczoraj byłem w Auchanie i mają tam mega duży wybór różnych steków, mięsa wołowego i wieprzowiny chyba też. Niedługo coś spróbuję to dam znać. Fajne małe porcje, w sam raz, żeby poeksperymentować. Nie wiem jak w innych, ale w Auchanie na bielanach wrocławskich mają swoich dostawców z mięsem i mają np. czerwoniutkie steki z kilkudniowym terminem do spożycia (świeżutkie i delikatne, a nie te podeszwy z sokołowa) Edytowane 24 stycznia 20178 l przez Copper
Opublikowano 24 stycznia 20178 l Wczoraj byłem w Auchanie i mają tam mega duży wybór różnych steków, mięsa wołowego i wieprzowiny chyba też. Niedługo coś spróbuję to dam znać. Fajne małe porcje, w sam raz, żeby poeksperymentować. Nie wiem jak w innych, ale w Auchanie na bielanach wrocławskich mają swoich dostawców z mięsem i mają np. czerwoniutkie steki z kilkudniowym terminem do spożycia (świeżutkie i delikatne, a nie te podeszwy z sokołowa) Potwierdzam, naprawde dobre steki maja w Auchanie.
Opublikowano 24 stycznia 20178 l @Grzybu - no 1 raz ale według kolegi co ogarnia kulinaria lepiej z rostbefu brać steki i robić. Niebawem to sprawdzę to dam znać. :) Edytowane 24 stycznia 20178 l przez wuJJek
Opublikowano 24 stycznia 20178 l Biedra zawsze zaskakiwała fajnymi produktami z ciekawym składem, a ostatnio coś słabo się dzieje. Czy coś pominąłem?
Opublikowano 26 stycznia 20178 l Te makarony gotowe z tygodnia azjatyckiego to syf jak (pipi). Nie brac i bie dotykac
Opublikowano 26 stycznia 20178 l Wystarczyło popatrzeć na skład gdzie mięso to zwykła mielonka i już wystarczy za decyzję czy brać czy nie.
Opublikowano 26 stycznia 20178 l Dzisiaj bylem w biedrze po ta ich pizze z lodowki z kurczakiem. I dopiero po wyjeciu w piekarnika zobaczylem ze dodali tam cebule....... lubie cebule bardzo ale na tej pizzy smakuje gorzej niz gow,no. Jak mozna tak (pipi)c
Opublikowano 27 stycznia 20178 l Też wziąłem sobie ten gotowy makaron na próbę tak z rozpędu. Góvno obesrane jakich mało.
Opublikowano 28 stycznia 20178 l Heinekna kupiłem bo była promocja i po łyku przypomniałem sobie czemu nie kupowałem tego piwa wcześniej na yebie, ekstrakt o smaku chmielu + woda. Po jednej butelce miałem jakiś maślany posmak w ryju, aż musiałem ponownie iść do sklepu i kupić jakieś prawdziwe piwo
Opublikowano 28 stycznia 20178 l Też wziąłem sobie ten gotowy makaron na próbę tak z rozpędu. Góvno obesrane jakich mało. A ja wziąłem pierozki gyoza i jakis indyk po tajsku. Ledwie wróciłem z silowni i serdecznie pozdrawiam z wc. Co za goovno.
Opublikowano 28 stycznia 20178 l Jak można polecac sushi ze sklepu. W sumie jakiekolwiek sushi, ktore leży dłużej niz 2h po przyrządzeniu :(