Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Te wszystkie produkty z tygodnia japonskiego sa beznadziejne. Makarony, sajgonki i te pierozki to tylko do kosza.

Edytowane przez Ma_niek

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano
  W dniu 28.01.2017 o 15:54, _Red_ napisał(a):

Jak można polecac sushi ze sklepu. W sumie jakiekolwiek sushi, ktore leży dłużej niz 2h po przyrządzeniu :(

a co ja ci poradzę, że było bardzo smaczne? :sorry:

Opublikowano

Właśnie dziś obczajałem te pierożki i się zastanawiałem, czy dobre.

Opublikowano

Sushi z Biedry nie jest złe. Wiadomo, nie jest to uber-high-end-hipster-approved sushi cięte przez sushi mastera bez uśmiechu i z ceną dwucyfrową za jedną rolkę. Ale daje radę. Za to te wszelkie gotowe sajgonki, pierożki, makarony to z daleka omijać.

Opublikowano
  • Autor

Sajgonki to akurat robi polska firma, chyba ci od "U jędrusia". Mi tam smakowały, a jadłem ze 3 razy (tylko te warzywne).

Opublikowano

No ja jadlem to sushi z biedry i kojarzę, ze było wysuszone, twardawe i bez smaku. Są pewne dania, ktorych się nie je z paczki.

Opublikowano

balbym sie jesc te kupne sushi tym bardziej, ze zrobienie domowego to przeciez zadna filozofia, bardziej to czasochlonne niz wymagajace skilla

sanjonek nie jadlem ale kiedys te pierozki z kurczakiem kupilem i byly zjadliwe ale cena/ilosc/jakosc nie porywajaca bym musial co najmniej dwa takie opakowania kupic by cos poczuc na zoladku, a juz wtedy to wole na co innego hajs przeznaczyc

Opublikowano

Próbował ktoś tych kubków instant z tygodnia Chińskiego? Takie, że zrywasz wieczko, zalewasz wodą i gotowe.

Opublikowano
  W dniu 28.01.2017 o 20:34, wuJJek napisał(a):

Próbował ktoś tych kubków instant z tygodnia Chińskiego? Takie, że zrywasz wieczko, zalewasz wodą i gotowe.

dziś jadłem, tam jeszcze trzeba odcedzić wodę, wieczko jest z dziurkami. Tak więc nie jest to zupka tylko sam makaron z sosem, takie se. Jeden smak tylko był dostępny jakiś "japoński" i tak chyba był sos sojowy, dlatego trochę słabe. 

Opublikowano
  W dniu 28.01.2017 o 17:06, Ficuś napisał(a):

balbym sie jesc te kupne sushi tym bardziej, ze zrobienie domowego to przeciez zadna filozofia, bardziej to czasochlonne niz wymagajace skilla

No sajgonki tez mozna samemu zrobić i to żadna filozofia, ale co z tego?

Suszi też robię. Ale są czasem chwile kiedy nie masz ochoty nawet sobie skibki zrobić. 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

jadłem te pierożki z kurczakiem, nie wiem czy był to kurczak czy coś innego, było smaczne więc nie drążę tematu.

Opublikowano
  W dniu 28.01.2017 o 16:43, Rudiok napisał(a):

Sushi z Biedry nie jest złe. Wiadomo, nie jest to uber-high-end-hipster-approved sushi cięte przez sushi mastera bez uśmiechu i z ceną dwucyfrową za jedną rolkę. Ale daje radę. Za to te wszelkie gotowe sajgonki, pierożki, makarony to z daleka omijać.

jedno wielkie dziadostwo bez smaku i w małych porcjach. Zdecydowanie odradzam.

Opublikowano
  W dniu 2.01.2017 o 10:28, Orzeł Gamingu napisał(a):

w biedronce na części z pieczywkiem są takie donuty po 1,49zł różne smaki i polewy goty jest ten w polewie czekoladowej i orzeszkami z kremem czekoladowym w środku i truskawkowe :banderas: uzależniłem się od tego guwna ;/

Kupiłem sobie dzisiaj tego donuta o smaku oreo, jakie to było dobre. :fsg:

Opublikowano

Nic specjalnego, Na pewno nie warte tych 3 zł. Można zjeść na gastro, ale wtedy to wiadomo że wszystko dobre. Co do tego makaronu, smakuje jakbyś wymieszał nudle z sosem sojowym, dosłownie.

Opublikowano
  W dniu 1.02.2017 o 09:49, .:marioo:. napisał(a):

Nic specjalnego, Na pewno nie warte tych 3 zł. Można zjeść na gastro, ale wtedy to wiadomo że wszystko dobre. Co do tego makaronu, smakuje jakbyś wymieszał nudle z sosem sojowym, dosłownie.

Jadłem. Drugi raz nie będę.

Opublikowano
  W dniu 1.02.2017 o 09:49, .:marioo:. napisał(a):

Jakim guwnem musi być żarcie, które ma opinię nie wartego nawet 3 złotych xd

Opublikowano

Kebab wołowy z Biedronki w piekarniku wszedł mi jak zły. Saszetki z ich sosem czosnkowym nie polecam tylko swój. Do roboty jak znalazł. :D

Opublikowano

Znowu jakaś promocja na wędliny w Biedro i mają szynkę dojrzewającą 14 miesięcy typu serrano. 150g za nieco ponad 6 zł, więc bardzo korzystnie za kilogram (tyle co salami czy kabanos) jak na takie zaebiste mięsko w smaku.

Made in Spain, poletzam.

e:

30g białka na 100g :obama: Będę brał do bidonu na siłkę.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Tylko, że ona jest strasznie słona po usmażeniu, a surowa taka średnia. Na pizzę byłaby spoko.