Opublikowano 28 stycznia 20178 l Te wszystkie produkty z tygodnia japonskiego sa beznadziejne. Makarony, sajgonki i te pierozki to tylko do kosza. Edytowane 28 stycznia 20178 l przez Ma_niek
Opublikowano 28 stycznia 20178 l Jak można polecac sushi ze sklepu. W sumie jakiekolwiek sushi, ktore leży dłużej niz 2h po przyrządzeniu :( a co ja ci poradzę, że było bardzo smaczne?
Opublikowano 28 stycznia 20178 l Sushi z Biedry nie jest złe. Wiadomo, nie jest to uber-high-end-hipster-approved sushi cięte przez sushi mastera bez uśmiechu i z ceną dwucyfrową za jedną rolkę. Ale daje radę. Za to te wszelkie gotowe sajgonki, pierożki, makarony to z daleka omijać.
Opublikowano 28 stycznia 20178 l Autor Sajgonki to akurat robi polska firma, chyba ci od "U jędrusia". Mi tam smakowały, a jadłem ze 3 razy (tylko te warzywne).
Opublikowano 28 stycznia 20178 l No ja jadlem to sushi z biedry i kojarzę, ze było wysuszone, twardawe i bez smaku. Są pewne dania, ktorych się nie je z paczki.
Opublikowano 28 stycznia 20178 l balbym sie jesc te kupne sushi tym bardziej, ze zrobienie domowego to przeciez zadna filozofia, bardziej to czasochlonne niz wymagajace skilla sanjonek nie jadlem ale kiedys te pierozki z kurczakiem kupilem i byly zjadliwe ale cena/ilosc/jakosc nie porywajaca bym musial co najmniej dwa takie opakowania kupic by cos poczuc na zoladku, a juz wtedy to wole na co innego hajs przeznaczyc
Opublikowano 28 stycznia 20178 l Próbował ktoś tych kubków instant z tygodnia Chińskiego? Takie, że zrywasz wieczko, zalewasz wodą i gotowe.
Opublikowano 28 stycznia 20178 l Próbował ktoś tych kubków instant z tygodnia Chińskiego? Takie, że zrywasz wieczko, zalewasz wodą i gotowe. dziś jadłem, tam jeszcze trzeba odcedzić wodę, wieczko jest z dziurkami. Tak więc nie jest to zupka tylko sam makaron z sosem, takie se. Jeden smak tylko był dostępny jakiś "japoński" i tak chyba był sos sojowy, dlatego trochę słabe.
Opublikowano 28 stycznia 20178 l balbym sie jesc te kupne sushi tym bardziej, ze zrobienie domowego to przeciez zadna filozofia, bardziej to czasochlonne niz wymagajace skilla No sajgonki tez mozna samemu zrobić i to żadna filozofia, ale co z tego? Suszi też robię. Ale są czasem chwile kiedy nie masz ochoty nawet sobie skibki zrobić. Edytowane 28 stycznia 20178 l przez gekon
Opublikowano 28 stycznia 20178 l jadłem te pierożki z kurczakiem, nie wiem czy był to kurczak czy coś innego, było smaczne więc nie drążę tematu.
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Sushi z Biedry nie jest złe. Wiadomo, nie jest to uber-high-end-hipster-approved sushi cięte przez sushi mastera bez uśmiechu i z ceną dwucyfrową za jedną rolkę. Ale daje radę. Za to te wszelkie gotowe sajgonki, pierożki, makarony to z daleka omijać. jedno wielkie dziadostwo bez smaku i w małych porcjach. Zdecydowanie odradzam.
Opublikowano 29 stycznia 20178 l w biedronce na części z pieczywkiem są takie donuty po 1,49zł różne smaki i polewy goty jest ten w polewie czekoladowej i orzeszkami z kremem czekoladowym w środku i truskawkowe uzależniłem się od tego guwna ;/ Kupiłem sobie dzisiaj tego donuta o smaku oreo, jakie to było dobre.
Opublikowano 1 lutego 20178 l Próbował ktoś tych kubków instant z tygodnia Chińskiego? Takie, że zrywasz wieczko, zalewasz wodą i gotowe. Nic specjalnego, Na pewno nie warte tych 3 zł. Można zjeść na gastro, ale wtedy to wiadomo że wszystko dobre. Co do tego makaronu, smakuje jakbyś wymieszał nudle z sosem sojowym, dosłownie.
Opublikowano 1 lutego 20178 l Próbował ktoś tych kubków instant z tygodnia Chińskiego? Takie, że zrywasz wieczko, zalewasz wodą i gotowe. Nic specjalnego, Na pewno nie warte tych 3 zł. Można zjeść na gastro, ale wtedy to wiadomo że wszystko dobre. Co do tego makaronu, smakuje jakbyś wymieszał nudle z sosem sojowym, dosłownie. Jadłem. Drugi raz nie będę.
Opublikowano 1 lutego 20178 l Próbował ktoś tych kubków instant z tygodnia Chińskiego? Takie, że zrywasz wieczko, zalewasz wodą i gotowe.Nic specjalnego, Na pewno nie warte tych 3 zł. Można zjeść na gastro, ale wtedy to wiadomo że wszystko dobre. Co do tego makaronu, smakuje jakbyś wymieszał nudle z sosem sojowym, dosłownie. Jakim guwnem musi być żarcie, które ma opinię nie wartego nawet 3 złotych xd
Opublikowano 4 lutego 20178 l Kebab wołowy z Biedronki w piekarniku wszedł mi jak zły. Saszetki z ich sosem czosnkowym nie polecam tylko swój. Do roboty jak znalazł. :D
Opublikowano 7 lutego 20178 l Znowu jakaś promocja na wędliny w Biedro i mają szynkę dojrzewającą 14 miesięcy typu serrano. 150g za nieco ponad 6 zł, więc bardzo korzystnie za kilogram (tyle co salami czy kabanos) jak na takie zaebiste mięsko w smaku.Made in Spain, poletzam. e: 30g białka na 100g Będę brał do bidonu na siłkę. Edytowane 7 lutego 20178 l przez _Red_
Opublikowano 7 lutego 20178 l Tylko, że ona jest strasznie słona po usmażeniu, a surowa taka średnia. Na pizzę byłaby spoko.