Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Wyłóż tą szynką muffine, włóż kawałki papryki albo pomidora suszonego, trochę pieprzu i wbij jajko. Piekarnik 200 stopni na kwadrans. Gotowy wypiek posyp kiełkami rzodkiewki i masz fit żarcie.

  • Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 260 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

  • Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

  • 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

  • Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano

Jadłem już muffiny jajeczne, słabo wchodziły, zapychały jakoś dziwnie.

Opublikowano

No nie podchodzą jakoś, co w sumie dziwne, bo ja jestem jajecznym fetyszystą.

Opublikowano

No Lidl bedzie.

Flaki po zamojsku Pikok, w słoiku. Jebaniutkie. Jedne z lepszych jakie jadłem, idealnie doprawione :obama: Nie spodziewałem się, że az tak dobre będą. A robić mi się nigdy nie chce flaków, a chodziły za mną od dawna.

Opublikowano

To podobnie mam z flakami po zamojsku z bjedry, żarłby jak zły.

Opublikowano

scierwo ze słoika z marketu, widze że Michał musi sam się martwic   o pozywienie, proponuje ejdnak upiec gołebia z balkonu, bedzie smaczniej.

Opublikowano

Wlasnie jeden leżał pod klatką jak wracałem do domu. Nawet nie trzeba polować.

Opublikowano

scierwo ze słoika z marketu, widze że Michał musi sam się martwic   o pozywienie, proponuje ejdnak upiec gołebia z balkonu, bedzie smaczniej.

Właśnie nie scierwo. Skład prawilny

Opublikowano

W żaden sposób nie obrzydza cię jedzenie żołądków zwierząt? Ozory też jecie?

Opublikowano

Powinien być tydzien  fear factor w lidlu.

 

Kutas byka w marynacie

gałeczki owieczki w sosie smietanowym

jąderka buchaja

flaczki od Michaelisa

Edytowane przez milan

Opublikowano

Właśnie sie dziwie ze nie, bo uwielbiam..falki jako zupe

Ale serc, watrobek, zoladkow itd nie dam rady.

Jak z.tatarem jeden wyrzyga, drugi kocha. Nie ma co oceniac :lapka:

Opublikowano

No jak żołądków nie dasz rady, jak jesz we flakach tylko pokrojone?

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Jądra byka w wedzonej bialej czekoladzie to akurat popisowe danie w Ed (hehe) Red.

 

Ludzie za to płaco.

Opublikowano

Flaki super prawa. Ale też nie robię sam, bo przy gotowaniu yebie w chacie ze 3 dni

Opublikowano

no właśnie, flaki,  są jakieś dobre gotowe zamienniki tych robionych w domu przez babcię/mamę? Może jakieś mrożone? 

flaczki to w święta się jada, a czasem mam ochotę zjeść tej egzotycznej potrawy :cool:

Opublikowano

no przecież 2 wyżej poleca właśnie...

Opublikowano

Watpie zeby flaki z pikoka byly dobre, parówki itp maja nie do ujedzenia

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

Ostatnio przeglądający 0

  • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.