Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem sobie rogala francuskiego z czekoladą w biedrze, jem i czekolady nie ma :frog: Ale sam rogal bardzo dobry, za 1.39 był w promocji xd.

Opublikowano

Wczoraj otworzylem kupiony niedawno koncentrat pomidorowy ktorego termin waznosci wynosil pazdziernik 2017. Otwieram i patrze ze juz jest tam plesn. Strach pomyslec co sie dzieje w wiekzosci produktow spozywczych ktore kupuje sie w biedrze, ale chyba wychodzi z zalozenia wiekszosc rzeczy do jedzenia zuzyjemy w jeden dzien bo wtedy bedziemy mieli duze prawdopodobienstwo ze nie zjemy jakiejsc trucizny.

Opublikowano

E tam, po prostu trafiłeś na jakiś trefny słoik. Większe prawdopodobieństwo na znalezienie trafionego "markowego" koncentratu jest w dużych supermarketach. Bo tam ten towar leży dłużej. A jeśli chodzi o koncentrat, nie może stać otwarty, dlatego sprzedają małe słoiczki, bo bardzo szybko robi się pleśń, i nie wazne czy to madero, heinz czy inny krzepki radek . Ciekawostka, dla biedry koncentraty robi właśnie Heinz.

Opublikowano

Dobrze mówi, koncentrat łapie pleśń jak tania dziwka kiłę. Dlatego najlepiej kupować albo małe, albo zużyty nie do końca słoik zalać warstwą oleju/oliwy.

Opublikowano

W lidlu byl/jest chyba meksykanski tydzien i polecam te jogurty a'la meksykanskie. Szczegolnie banan z tofi. Jadlem jeszcze limona z jakas agawa czy inna petunia, ale mial w sobie pestki ktore byly twarde i niesmaczne i skonczylo sie na ich wyciaganiu.

Opublikowano

widziałem że teraz modniejsze jest chodzenie ze strzykawką ze spermą

Rozwin mysl.

Wstrzykujesz mając juz w wózku i odkładasz?

Dobre, nie słyszałem o tym.

widziałem na liveleaku, facio strzelał w kobiety, chyba jarał go widok nasienia na bluzkach

Opublikowano

No z Biedry to marny pomysł, choć np w Tesco mają spoko na Tłusty Czwartek. Wiadomo, lepiej z cukierni.

Ciekawe czy tez bedzie wojna cenowa lidl vs biedronka. Lidl chyba po 55 groszy rok temu, biedra zeszla na 0,49zl.

Opublikowano

widziałem że teraz modniejsze jest chodzenie ze strzykawką ze spermą

Rozwin mysl.

Wstrzykujesz mając juz w wózku i odkładasz?

Dobre, nie słyszałem o tym.

widziałem na liveleaku, facio strzelał w kobiety, chyba jarał go widok nasienia na bluzkach
Mnie tam zawsze krecila przemoc domowa.
Opublikowano

Rok temu kupiłem 4 w Tesco za jakieś groszaki i dla zasady "bo tłusty czwartek". Były tak zayebiście smaczne, że zaraz poleciałem po cały karton. Oby w tym roku też im się udały.

Opublikowano

W biedrze wrzucili jakiś kiermasz książki i giereg PC. Parę crapów jak symulator kurortu turystycznego xd, ale także Heroes 3 HD. Enyłej, głównie zainteresowały mnie książki dla najmłodszych w stylu: ilustrowana encyklopedia wynalazków / kataklizmów / narządów człowieka etc.

Dam dzieciakom w rodzinie w prezencie jak niedługo przyjadę, ale wpierw sam chętnie poczytam :sorcerer: