Opublikowano 19 lutego 20178 l Kupiłem sobie rogala francuskiego z czekoladą w biedrze, jem i czekolady nie ma Ale sam rogal bardzo dobry, za 1.39 był w promocji xd.
Opublikowano 20 lutego 20178 l Wczoraj otworzylem kupiony niedawno koncentrat pomidorowy ktorego termin waznosci wynosil pazdziernik 2017. Otwieram i patrze ze juz jest tam plesn. Strach pomyslec co sie dzieje w wiekzosci produktow spozywczych ktore kupuje sie w biedrze, ale chyba wychodzi z zalozenia wiekszosc rzeczy do jedzenia zuzyjemy w jeden dzien bo wtedy bedziemy mieli duze prawdopodobienstwo ze nie zjemy jakiejsc trucizny.
Opublikowano 20 lutego 20178 l E tam, po prostu trafiłeś na jakiś trefny słoik. Większe prawdopodobieństwo na znalezienie trafionego "markowego" koncentratu jest w dużych supermarketach. Bo tam ten towar leży dłużej. A jeśli chodzi o koncentrat, nie może stać otwarty, dlatego sprzedają małe słoiczki, bo bardzo szybko robi się pleśń, i nie wazne czy to madero, heinz czy inny krzepki radek . Ciekawostka, dla biedry koncentraty robi właśnie Heinz.
Opublikowano 20 lutego 20178 l Dobrze mówi, koncentrat łapie pleśń jak tania dziwka kiłę. Dlatego najlepiej kupować albo małe, albo zużyty nie do końca słoik zalać warstwą oleju/oliwy.
Opublikowano 20 lutego 20178 l Jest też taki myk że jak nie zluzyjesz całego to odwrócić do góry nogami i dłużej wtedy wytrzyma
Opublikowano 20 lutego 20178 l W lidlu byl/jest chyba meksykanski tydzien i polecam te jogurty a'la meksykanskie. Szczegolnie banan z tofi. Jadlem jeszcze limona z jakas agawa czy inna petunia, ale mial w sobie pestki ktore byly twarde i niesmaczne i skonczylo sie na ich wyciaganiu.
Opublikowano 22 lutego 20178 l Pączki z Biedry jaki sztos. Oczywiście już od poniedziałku dojrzewały w zamrażarce. xd
Opublikowano 22 lutego 20178 l No z Biedry to marny pomysł, choć np w Tesco mają spoko na Tłusty Czwartek. Wiadomo, lepiej z cukierni.
Opublikowano 22 lutego 20178 l widziałem że teraz modniejsze jest chodzenie ze strzykawką ze spermą Rozwin mysl. Wstrzykujesz mając juz w wózku i odkładasz? Dobre, nie słyszałem o tym. widziałem na liveleaku, facio strzelał w kobiety, chyba jarał go widok nasienia na bluzkach
Opublikowano 22 lutego 20178 l No z Biedry to marny pomysł, choć np w Tesco mają spoko na Tłusty Czwartek. Wiadomo, lepiej z cukierni. Ciekawe czy tez bedzie wojna cenowa lidl vs biedronka. Lidl chyba po 55 groszy rok temu, biedra zeszla na 0,49zl.
Opublikowano 22 lutego 20178 l widziałem że teraz modniejsze jest chodzenie ze strzykawką ze spermą Rozwin mysl. Wstrzykujesz mając juz w wózku i odkładasz? Dobre, nie słyszałem o tym. widziałem na liveleaku, facio strzelał w kobiety, chyba jarał go widok nasienia na bluzkachMnie tam zawsze krecila przemoc domowa.
Opublikowano 22 lutego 20178 l Rok temu kupiłem 4 w Tesco za jakieś groszaki i dla zasady "bo tłusty czwartek". Były tak zayebiście smaczne, że zaraz poleciałem po cały karton. Oby w tym roku też im się udały.
Opublikowano 22 lutego 20178 l Hummus z biedry, od vitalfresha, pomidorowy, paprykowy :honduras: I w ogole te soczki przecierowe Fruit & Veggie bez cukru, samo warzywko i owoce.
Opublikowano 24 lutego 20178 l W biedrze wrzucili jakiś kiermasz książki i giereg PC. Parę crapów jak symulator kurortu turystycznego xd, ale także Heroes 3 HD. Enyłej, głównie zainteresowały mnie książki dla najmłodszych w stylu: ilustrowana encyklopedia wynalazków / kataklizmów / narządów człowieka etc.Dam dzieciakom w rodzinie w prezencie jak niedługo przyjadę, ale wpierw sam chętnie poczytam