Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Dorwałem donuty o smaku oreo jak one wyglądają :banderas: ale bedzie zarte do kawki

  • Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 260,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

  • Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

  • 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

  • Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano

Dobre, nie są przeslodzone. Trochę jak gorzkie kakao.

 

Wczoraj pierwszy raz wszedł, przed treningiem :wujaszek:

Opublikowano

za(pipi)iste kabanosy drobiowe kupilem, konsopol 

Opublikowano

Z piersi z kurczaka? W składzie tylko cyc i sól. Drogie, ale chyba lepszych nie ma na rynku.

Opublikowano

Tak, byly w promocji. Wzialem do jajecznicy, bo mialem dosc salami i boczku. Za(pipi)iste.

Opublikowano

No ja je przekrajałem wzdłuż na pół i podsmażałem, potem obok jajek były jedzone.

Opublikowano

dziś trafiłem na jeszcze inne donaty, karmelowy i wielkanocny (z budyniem w środku i smieszną żółtą polewą) ogólnie ok ale do czekoladowego z orzeszkami nie mają startu

Opublikowano

Wędzony Morszczuk z Biedry całkuem spoko, choć Pstrong w całości lepszy.

Opublikowano

Ja tam jeszcze lubię pstrąga albo suma w galarecie. Najlepiej podgrzane, tak żeby zrobiła się z tego prawie zupa. Polecam mocno z bagietką czosnkową.

Opublikowano

za(pipi)iste kabanosy drobiowe kupilem, konsopol 

Które to? te za 9.99 lekko grubaśne? chciałem spróbowac, ale tych kabanosów to tam sporo do wyboru.

Opublikowano

To sprawdzę, lepiej na zimno czy na ciepło? Tak by się nie zrazić do kiełbasy za dychę.

Opublikowano

jadlem na zimno i dorzucalem do jajecznicy, obie formy spoko. 

Zaryzykuj. 

Opublikowano

W Biedrze pojawiło się masło orzechowe ich własnej marki, 9.99 za 450 g, 96% orzechów, wersja kremowa i z kawałkami orzechów. Spróbowałem tego kremowego i tak średnio, zbyt delikatne jak dla mnie i konsystencję ma półpłynną więc kanapkę ciężko zrobić. Ale jako np. dodatek do lodów czy shake'ów może być w sam raz.

Opublikowano

Te półpłynne są spoko, mam od Better Choice ostatnio, do kaszy i szejków idealne.

Opublikowano

Też mam to masło orzechowe i sobie je chwalę.

Ale zastanawia mnie jedna rzecz - jakim cudem jest takie rzadkie, skoro tam niby jest 96% orzechów? Wcześniej kupowałem w Lidlu i tam masło, które ma 94% orzechów jest sporo gęstsze i bardziej zaklejająca.

Opublikowano

Nie daje się oleju do dobrego masła, konsystencja od orzechów zależy.

Opublikowano

Chodzi mi o olej arachidowy, czasami masło jest bardziej "suche" jest więcej tego miąższu.

Opublikowano

Chyba o tłuszcz palmowy wam się rozchodzi. Płynne masła mają tego w ch,uj, bez tego dodatku i z samych orzechów jedną łyżką takiego masła idzie się zapchać na amen. 

Opublikowano

crunchy-peanut-close-1kg.jpg

 

Jak dla mnie to masełko jest najlepsze, 100% orzechów i taka fajna płynna konsystencja.

Opublikowano

jak mi pies ostatnio zeżarł jakieś świństwo i potem narobił na kafelki to identycznie to wyglądało

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

Ostatnio przeglądający 0

  • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.