Opublikowano 16 marca 20178 l Dorwałem donuty o smaku oreo jak one wyglądają ale bedzie zarte do kawki
Opublikowano 16 marca 20178 l Dobre, nie są przeslodzone. Trochę jak gorzkie kakao. Wczoraj pierwszy raz wszedł, przed treningiem
Opublikowano 23 marca 20178 l Z piersi z kurczaka? W składzie tylko cyc i sól. Drogie, ale chyba lepszych nie ma na rynku.
Opublikowano 23 marca 20178 l Tak, byly w promocji. Wzialem do jajecznicy, bo mialem dosc salami i boczku. Za(pipi)iste.
Opublikowano 23 marca 20178 l No ja je przekrajałem wzdłuż na pół i podsmażałem, potem obok jajek były jedzone.
Opublikowano 30 marca 20178 l dziś trafiłem na jeszcze inne donaty, karmelowy i wielkanocny (z budyniem w środku i smieszną żółtą polewą) ogólnie ok ale do czekoladowego z orzeszkami nie mają startu
Opublikowano 30 marca 20178 l Wędzony Morszczuk z Biedry całkuem spoko, choć Pstrong w całości lepszy.
Opublikowano 30 marca 20178 l Ja tam jeszcze lubię pstrąga albo suma w galarecie. Najlepiej podgrzane, tak żeby zrobiła się z tego prawie zupa. Polecam mocno z bagietką czosnkową.
Opublikowano 30 marca 20178 l za(pipi)iste kabanosy drobiowe kupilem, konsopol Które to? te za 9.99 lekko grubaśne? chciałem spróbowac, ale tych kabanosów to tam sporo do wyboru.
Opublikowano 30 marca 20178 l To sprawdzę, lepiej na zimno czy na ciepło? Tak by się nie zrazić do kiełbasy za dychę.
Opublikowano 30 marca 20178 l jadlem na zimno i dorzucalem do jajecznicy, obie formy spoko. Zaryzykuj.
Opublikowano 7 kwietnia 20178 l W Biedrze pojawiło się masło orzechowe ich własnej marki, 9.99 za 450 g, 96% orzechów, wersja kremowa i z kawałkami orzechów. Spróbowałem tego kremowego i tak średnio, zbyt delikatne jak dla mnie i konsystencję ma półpłynną więc kanapkę ciężko zrobić. Ale jako np. dodatek do lodów czy shake'ów może być w sam raz.
Opublikowano 7 kwietnia 20178 l Te półpłynne są spoko, mam od Better Choice ostatnio, do kaszy i szejków idealne.
Opublikowano 7 kwietnia 20178 l Też mam to masło orzechowe i sobie je chwalę. Ale zastanawia mnie jedna rzecz - jakim cudem jest takie rzadkie, skoro tam niby jest 96% orzechów? Wcześniej kupowałem w Lidlu i tam masło, które ma 94% orzechów jest sporo gęstsze i bardziej zaklejająca.
Opublikowano 7 kwietnia 20178 l Nie daje się oleju do dobrego masła, konsystencja od orzechów zależy.
Opublikowano 7 kwietnia 20178 l Chodzi mi o olej arachidowy, czasami masło jest bardziej "suche" jest więcej tego miąższu.
Opublikowano 7 kwietnia 20178 l Chyba o tłuszcz palmowy wam się rozchodzi. Płynne masła mają tego w ch,uj, bez tego dodatku i z samych orzechów jedną łyżką takiego masła idzie się zapchać na amen.
Opublikowano 7 kwietnia 20178 l Jak dla mnie to masełko jest najlepsze, 100% orzechów i taka fajna płynna konsystencja.
Opublikowano 7 kwietnia 20178 l jak mi pies ostatnio zeżarł jakieś świństwo i potem narobił na kafelki to identycznie to wyglądało