Mejm 15 291 Opublikowano 29 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2017 Po ile halumi? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 29 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2017 HEHE http://www.biedronka.pl/pl/product,id,48587,name,ser-halloumi-smaki-swiata-225-g mega tanio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 29 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2017 W sumie taniej niz w lidlu ostatnio (10zl) ale widzialem u nich tez za 7,77. I tez 225g. Moze koncowki serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 29 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2017 Będzie grillowane i dodawane do burgerów. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 29 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2017 Frytku z kurczaka polecam, najlepsze danie instant. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 29 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2017 yup i duzo białka maja Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 29 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2017 Lubię sobie z kieczupem zjeść je. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 30 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2017 (edytowane) Z ketchupem je lubisz zjeść? Edytowane 30 czerwca 2017 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 30 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2017 Fajny camembert w Biedronce jest teraz. Do grillowania, pakowany po dwa. Niby wygląda jak zwykły ale nie rozpada się przy smażeniu. Z innymi to różnie bywa. Tego po prostu na patelnie z masłem klarowanym wrzuciłem i się ładnie przypiekł, nie pękł. Bez panierki, bez niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 30 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2017 A ja wlasnie to maslo klarowane kupilem, bo mi sie rzepak skonczyl i pora zmienić rodzaj fatu. Ten proces klarowania powoduje, ze nie kopci tak jak maslo i można normalnie smażyć mięcho w wysokiej temperaturze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 30 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2017 Maslo klarowane mozesz sobie zrobic w domu. To nic innego jak maslo bez bialka, wiec wystarczy rozpuscic zwykle maslo i sciagnac biale szumowiny. I przez to wlasnie mozna smazyc w wyzszych temperaturach bo sie bialko nie jara. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 30 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2017 Zapach smażonego masła odbier mi apetyt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 30 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2017 Dlatego trzeba pilnowac i nie smazyc na pelnej piz.dzie. Jajecznica na masle, grzyby albo pankejki, no nie wyobrazam sobie inaczej. A w swieta karp na klarowanym. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 1 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2017 Mi najbardziej kokosowy nierafiniwany odpowiada, nie ma zapachu podczas smażenia, robię mięso i jajka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 1 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2017 I nadaje fajnego posmaku potrawom. Tez polecam smazyc na kokosie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 1 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2017 Nierafinowany żadnego posmaku nie dodaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 349 Opublikowano 1 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2017 Dokładnie, jest neutralny jak Szwajcaria. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 1 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2017 A to moze smazylem na innym. Niemniej tez polecam bo posmak jest przyjemny i nie psuje glownego skladnika. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 1 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2017 Pewnie na rafinowanym, albo jakimś słabszej jakości, one swoimi prawami się rządzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 1 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2017 Te frytki z kurczaka kozackie, w smaku praktycznie jak nugetsy z maca. Do tego koniecznie jakiś fajny sosik Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 1 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2017 Polecam przed pieczeniem jeszcze posypać jakąś fajną przyprawą, np Chilli Con Carne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 2 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2017 Pewnie na rafinowanym, albo jakimś słabszej jakości, one swoimi prawami się rządzą. Zagadka rozwiazana - nierafinowany, bio, 100% virgin, zapachowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 2 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2017 Uuuu, jak olej 100% dziewica, to nie może być źle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 2 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2017 Przynajmniej moge powiedziec jak pachniala :) Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 2 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2017 Pewnie na rafinowanym, albo jakimś słabszej jakości, one swoimi prawami się rządzą. Zagadka rozwiazana - nierafinowany, bio, 100% virgin, zapachowy Właśnie się zastanawiałam, co ten krupek opowiada. Nierafinowany ma smak i zapach. Jest trochę zdrowszy, ale nie do wszystkiego się nadaje. Nierafinowany 4 life, no ale wciąż smażenie na maśle (choćby wspomnianych grzybów) > wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.