milan 7 022 Opublikowano 29 czerwca 2017 Opublikowano 29 czerwca 2017 HEHE http://www.biedronka.pl/pl/product,id,48587,name,ser-halloumi-smaki-swiata-225-g mega tanio 1 Cytuj
Mejm 15 327 Opublikowano 29 czerwca 2017 Opublikowano 29 czerwca 2017 W sumie taniej niz w lidlu ostatnio (10zl) ale widzialem u nich tez za 7,77. I tez 225g. Moze koncowki serii. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 29 czerwca 2017 Opublikowano 29 czerwca 2017 Będzie grillowane i dodawane do burgerów. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 29 czerwca 2017 Opublikowano 29 czerwca 2017 Frytku z kurczaka polecam, najlepsze danie instant. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 29 czerwca 2017 Opublikowano 29 czerwca 2017 Lubię sobie z kieczupem zjeść je. Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 30 czerwca 2017 Opublikowano 30 czerwca 2017 (edytowane) Z ketchupem je lubisz zjeść? Edytowane 30 czerwca 2017 przez Plugawy Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 30 czerwca 2017 Opublikowano 30 czerwca 2017 Fajny camembert w Biedronce jest teraz. Do grillowania, pakowany po dwa. Niby wygląda jak zwykły ale nie rozpada się przy smażeniu. Z innymi to różnie bywa. Tego po prostu na patelnie z masłem klarowanym wrzuciłem i się ładnie przypiekł, nie pękł. Bez panierki, bez niczego. Cytuj
_Red_ 12 024 Opublikowano 30 czerwca 2017 Opublikowano 30 czerwca 2017 A ja wlasnie to maslo klarowane kupilem, bo mi sie rzepak skonczyl i pora zmienić rodzaj fatu. Ten proces klarowania powoduje, ze nie kopci tak jak maslo i można normalnie smażyć mięcho w wysokiej temperaturze? Cytuj
Mejm 15 327 Opublikowano 30 czerwca 2017 Opublikowano 30 czerwca 2017 Maslo klarowane mozesz sobie zrobic w domu. To nic innego jak maslo bez bialka, wiec wystarczy rozpuscic zwykle maslo i sciagnac biale szumowiny. I przez to wlasnie mozna smazyc w wyzszych temperaturach bo sie bialko nie jara. 2 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 30 czerwca 2017 Opublikowano 30 czerwca 2017 Zapach smażonego masła odbier mi apetyt. Cytuj
Mejm 15 327 Opublikowano 30 czerwca 2017 Opublikowano 30 czerwca 2017 Dlatego trzeba pilnowac i nie smazyc na pelnej piz.dzie. Jajecznica na masle, grzyby albo pankejki, no nie wyobrazam sobie inaczej. A w swieta karp na klarowanym. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 Mi najbardziej kokosowy nierafiniwany odpowiada, nie ma zapachu podczas smażenia, robię mięso i jajka. Cytuj
Mejm 15 327 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 I nadaje fajnego posmaku potrawom. Tez polecam smazyc na kokosie. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 Nierafinowany żadnego posmaku nie dodaje. Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 Dokładnie, jest neutralny jak Szwajcaria. Cytuj
Mejm 15 327 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 A to moze smazylem na innym. Niemniej tez polecam bo posmak jest przyjemny i nie psuje glownego skladnika. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 Pewnie na rafinowanym, albo jakimś słabszej jakości, one swoimi prawami się rządzą. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 Te frytki z kurczaka kozackie, w smaku praktycznie jak nugetsy z maca. Do tego koniecznie jakiś fajny sosik Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 Polecam przed pieczeniem jeszcze posypać jakąś fajną przyprawą, np Chilli Con Carne. Cytuj
Mejm 15 327 Opublikowano 2 lipca 2017 Opublikowano 2 lipca 2017 Pewnie na rafinowanym, albo jakimś słabszej jakości, one swoimi prawami się rządzą. Zagadka rozwiazana - nierafinowany, bio, 100% virgin, zapachowy Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 2 lipca 2017 Opublikowano 2 lipca 2017 Uuuu, jak olej 100% dziewica, to nie może być źle. Cytuj
Mejm 15 327 Opublikowano 2 lipca 2017 Opublikowano 2 lipca 2017 Przynajmniej moge powiedziec jak pachniala :) Cytuj
assassine 1 724 Opublikowano 2 lipca 2017 Opublikowano 2 lipca 2017 Pewnie na rafinowanym, albo jakimś słabszej jakości, one swoimi prawami się rządzą. Zagadka rozwiazana - nierafinowany, bio, 100% virgin, zapachowy Właśnie się zastanawiałam, co ten krupek opowiada. Nierafinowany ma smak i zapach. Jest trochę zdrowszy, ale nie do wszystkiego się nadaje. Nierafinowany 4 life, no ale wciąż smażenie na maśle (choćby wspomnianych grzybów) > wszystko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.