Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Metoda napisał:

Bonitki - Ciastka z masłem orzechowym lub słonym karmelem. Pyszności

To prawda. I to za 2.99, do niedawna były po 3.99.

Opublikowano

No u mnie w PiPie lipa. Od jakiegośczasu, co tam się zjawiałem, to coraz gorzej. Ostatnio mieli puste lodówki, wcześniej zamrażarki pootwierane, a z piw, mieli tylko te popularne siki typu żubr żywiec lech. Czuć było upadłość w powietrzu.

I dziwne, bo "za ulicą" jest już jedna Biedra, a teraz będą dwie blisko siebie. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tydzień azjatycki w Biedrze. Polecam: nowe, wcześniej niedostępne pasty Kanokwan (pad thai, massaman curry), tofu twarde (dobre do smażenia dla mięsnych inaczej), gyoza z wieprzowiną i warzywami, oraz dim sumy. Do tego sos sojowy Kikkoman w dobrej cenie i wok na indukcję za 39.99.

• Plusik 2
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Od jutra w Lidlu sporo dobrego mięsa m.in. wielkopolska gęś, bieszczadzki jeleń i burgery z wołowiny limousine. Będę polował też na kujawski przysmak czyli wedzoną pasztetową :nyam1:

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ku,rewa chyba skonczylo sie rumakowanie z zapiekankami i czipsami z lidla. Dzis bedac nie moglem sie doszukac mojej ulubionej. Nie pamietam ile to wazylo ale na pewno nie 200g tak jak to co kupilem teraz. Ta sama etykieta ale rozmiar zwyklej zapiekanki z budki ;/ Pojawila sie tez nowa(?) marka czipsow Snack Day a po crusty crocsach zostaly tylko kartony.

Ehh, je.bac lidla.

Opublikowano

No nie wiem, jarać się obsraną zapieksą mrożoną jak można w 10 minut zrobić swoją z pieczywa, dobrego sera, pieczar i cebuli. Przecież to nie pizza, że trzeba ciasto wyrabiać, czekać i mieć jakies umiejętności.

A chipsy to jo, jak ma się swoje ukochane to ciężko potem z innymi.

Opublikowano

Nie jest mrozona :wujaszek:

Dla mnie smak zapiekanki to wlasnie polaczenie go.wno sera i zmurszalych pieczarek jak dawniej w sklepiku szkolnym czy w budzie przy dwrocu. I dlatego kupuje te lidlowskie w nie robie sam na zdrowym pieczywie i posypuje kielkami.

• Plusik 2
  • Dzięki 1