Opublikowano 15 lutego 20196 l Kto nie próbował musztardy angielskiej od Roleskiego (Roleskich? Roleskiej?) ten życia nie zna. Nie byłem na to gotowy.
Opublikowano 15 lutego 20196 l 10 minut temu, Bzduras napisał: Kto nie próbował musztardy angielskiej od Roleskiego (Roleskich? Roleskiej?) ten życia nie zna. Nie byłem na to gotowy. Doje,bana jest. Uwielbiam jak musztarda pali jak jakieś wasabi czy inny chrzan, a rosyjska dla mnie za słaba.
Opublikowano 15 lutego 20196 l Autor Firmę Roleski źle wspominam. A to dlatego że mama kiedyś wysłała mnie po majonez do sałatki, a ja kupiłem ten tańszy, Roleski, a miał być Winiary. I potem miałem iść do sklepu prosić o zamianę Edytowane 15 lutego 20196 l przez grzybiarz
Opublikowano 15 lutego 20196 l Reeeeeeepublika Roleski w duszy nam gra, tu demokracja dumnie trwa Edytowane 15 lutego 20196 l przez krupek
Opublikowano 15 lutego 20196 l Nie pjerdolta, czasem siądzie francuska z gorczycą a standardowo górują rosyjska/chrzanowa
Opublikowano 15 lutego 20196 l Tylko bierz poprawkę na to, że to klepie w łeb lepiej niż niejedna tania berbelucha
Opublikowano 15 lutego 20196 l Godzinę temu, _Be_ napisał: Doje,bana jest. Uwielbiam jak musztarda pali jak jakieś wasabi czy inny chrzan, a rosyjska dla mnie za słaba. Z tych calych dodatków tez lubie wlasnie musztardy. Jakos tak słowiańsko mi sie kojarzo z dziecinstwem. Nie pytajcie czemu, za duzo dragow
Opublikowano 15 lutego 20196 l A to zależy co sie je ale nie wyobrażam sobie parówek bez musztardy ale azjatyckie żarcie wole z srirachą mam teraz taką fioletową, która podchodzi pod bbq trochę, grzybki mun, tofu, cebula i inne warzywa smażone na woku do tego ryż i jest ELO
Opublikowano 15 lutego 20196 l Autor 19 minut temu, _Be_ napisał: nie wyobrażam sobie parówek bez musztardy tych sojowych rozumiem?
Opublikowano 15 lutego 20196 l Jak jak zjem srirachę do wege żarcia, albo azjatyckiego to na drugi dzień od razu syfy mi wywala. Nie wiem, czy to od konserwantów, czy ostrości.
Opublikowano 15 lutego 20196 l 3 godziny temu, Bzduras napisał: Kto nie próbował musztardy angielskiej od Roleskiego (Roleskich? Roleskiej?) ten życia nie zna. Nie byłem na to gotowy. Wypala oczy, jak zjadłem raz w normalnej ilości to poczułem się jak na jakimś challenge od Epic Cheat Meal. Za to w małej ilości albo jako dodatek do sosów jest ekstra. Najlepsza taka na codzień z Roleskiego jest Jerozolimska. @krupek Sriracha srirachy nierówna, najlepsza jest z Flying goose, najmniej chemii też ma, ciemno zielona zakrętka jest najmniej ostra.
Opublikowano 15 lutego 20196 l 2 godziny temu, _Be_ napisał: Badaj te angielską w takim razie Namówiłeś
Opublikowano 15 lutego 20196 l Godzinę temu, Rozi napisał: A ta Srirarcha Mayo jest dobra, czy ostra bardzo? Ogólnie to lepiej kupić zwykłą, osobno majonez i zrobić samemu. Ta kupna ma średni posmak.
Opublikowano 24 lutego 20196 l Falafele z Biedry całkiem spoko. Jak na sklepowe smakują bardzo dobrze.
Opublikowano 25 lutego 20196 l 22 godziny temu, krupek napisał: Falafele z Biedry całkiem spoko. Jak na sklepowe smakują bardzo dobrze. Ja w weekend kupiłem to: Jak na mrożonego falafelka wyszedł bardzo ok, musze dzisiaj po pracy do biedry skoczyć kupić weganskie hot dogi jeszcze
Opublikowano 25 lutego 20196 l Nie wiedziałem, że aż tyle tego się natworzyło w Biedrze. Do sprawdzenia
Opublikowano 25 lutego 20196 l 11 minut temu, krupek napisał: Nie wiedziałem, że aż tyle tego się natworzyło w Biedrze. Do sprawdzenia A zapomiałem dodać, że to powyzej to z Lidla
Opublikowano 25 lutego 20196 l Z Lidla jadłem niedawno wege pierogi z Tofu, takie jakby ruskie. Też całkiem smaczne. Na www.wiecejweganskich.pl często dodają, co nowego wege w sklepach.
Opublikowano 25 lutego 20196 l 5 minut temu, krupek napisał: Z Lidla jadłem niedawno wege pierogi z Tofu, takie jakby ruskie. Też całkiem smaczne. To nie wege a wegan też je jadłem i były bardzo spoko, te drugie z brokułami trochę mniej
Opublikowano 27 lutego 20196 l W Biedrze proma na czekolady. Kupiłem 3 gorzkie 85% kakao i wyszło 2,29 za sztukę. Jest też jakaś nowa z karmelem.