Opublikowano 27 lutego 20196 l Jak musztarda to tylko Maille, w każdym wydaniu nie jestem nic a nic zdziwiony, że nowa strona, bo (pistolet na) wiadomoco
Opublikowano 27 lutego 20196 l Kupilem ostatnio musztarde czeska. Wzialem bo zawsze albo stolowa, francuska, sarepska, rosyjska a nigdy nie slyszalem o czeskiej i jestem ciekawy co to.
Opublikowano 3 marca 20196 l W dniu 27.02.2019 o 14:38, Lucek napisał: Jak musztarda to tylko Maille, w każdym wydaniu nie jestem nic a nic zdziwiony, że nowa strona, bo (pistolet na) wiadomoco Wjechalo dijon, jest kosior ona jest gdzies do dostania w polszy? Bo u somsiada prawie 3ojro xd
Opublikowano 9 marca 20196 l Jakiś czas temu zmienili skład, przedtem była pełnoziarnista i miała lepszy skład, choć ta też jest całkiem niezła. Chyba najlepsza w smaku, jaką można kupić jako gotowca.
Opublikowano 9 marca 20196 l 46 minut temu, MaZZeo napisał: naprawdę dobra pizza jak na cenę 9zł i skład dobry, polecam. faktycznie całkiem dobra, ale jak to jest że ten kurczak zostaje świeży przez te ~20 dni to wolę nie pytać
Opublikowano 9 marca 20196 l 17 minut temu, Grabek napisał: Pizza z kurczakiem pewnie z sosem czostkowym jeszcze No własnie ona ma ciekawe ciasto i bardziej tartę przypomina.
Opublikowano 9 marca 20196 l Jest wersja z peperoni dla prawdziwych smakoszy pizzy czy tylko kurczak dla murzunow i klasy robotniczej?
Opublikowano 9 marca 20196 l Tylko taka chyba jest wersja. Pierwotna miała pierś z kurczaka, nie jakies tam zrzynki z uda jak gyros, ale nie wiem, czy zmieniona wersja też tak ma.
Opublikowano 9 marca 20196 l 5 godzin temu, _Red_ napisał: Sekretem nie jest próżniowe zamknięcie & warunki chłodnicze? A w sumie zapomniałem że są próżniowo zamknięte.
Opublikowano 10 kwietnia 20195 l ja w pierdonce polecam orzeszki w skorupce, obojętne jaki smak a i tak lepsze i tańsze niż te wynalazki nac noc, nic noc, noc nic, no te kurła takie czerwono żółte.
Opublikowano 23 czerwca 20195 l W Lidlu rzucili dżemy figowe, w cenie 7.99 za sztukę. Polecam się zaopatrzyć.
Opublikowano 25 czerwca 20195 l Ostatni faworyci: Lidl: smalec z fasoli - całkiem smaczny, spoko konsystencja, do buły wchodzi elegancko Biedronka: Guacamole - jak na sklepowe to bardzo dobre, dobrze doprawione.
Opublikowano 25 czerwca 20195 l 2 godziny temu, krupek napisał: Ostatni faworyci: Lidl: smalec z fasoli - całkiem smaczny, spoko konsystencja, do buły wchodzi elegancko smalec z fasoli smalec z fasoli SMALEC Z FASOLI
Opublikowano 25 czerwca 20195 l Autor 34 minuty temu, Rudiok napisał: SMALEC Z FASOLI parówki sojowe też spoko