Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Dokładnie.

To jest idealne danie dla osób, które kiedyś jadły popcorn (i inną roślinność), ale z przyczyn ideologicznych przerzuciły się w 100% na mięso, mimo to tęsknią za dawnymi potrawami.

Jadłbym.

Maczane w sosie BBQ lub curry mango.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 259,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Orzeszki w czekoladzie z biedry. Zaj.ebiste. A sa z tej samej serii jeszcze rodzynki ale chyba bedzie to juz za slodkie.

Opublikowano

Jezu, takie rzeczy jak orzechy, rodzynki, czy inne owoce w czekoladzie to jest straszne zło, można jeść bez końca.

Opublikowano

400_400_11664161_pic_BioSalami_italien_D

Z nasionami kopru włoskiego i pieprzem, w Lidlu jest obecnie. Bardzo pyszne.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

W cerfurze widzialem snickersa importowanego z usa o smaku marcepanu (czy migdalow, wiec raczej marcepan). Jedyne 8zl... Szarpne sie na urodziny zeby jakos usprawiedliwic zakup.

Opublikowano

Z migdałami i peanut butter jadłem i są bardzo dobre. Chociaż cena to sroga beka, zagranico kupowałem za równoważność 2 zł. Pewnie większość z nich się przeterminuje i pójdzie na straty, bo nikt nie kupi.

Opublikowano
  • Autor
  W dniu 10.03.2020 o 19:22, Mejm napisał(a):

W cerfurze widzialem snickersa importowanego z usa o smaku marcepanu

to chyba na tym dziale importów, gdzie widziałem miętowe M&Msy za 18 zł :obama:

Opublikowano

No tak. Byly jeszcze inne produkty min te pomaranczowe reesey czy cos, te z maslem orzechwym.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Lody na patyku oraz rożki: Milka, Oreo, Lion, 3+3 gratis. 

2.25 zl za sztukę tych pysznych sku.rwysynow to dobra oferta.

Opublikowano
  • Autor

20200622000631_0.jpg

za 6,99 kimchi w biedrze. wziąłem na próbę, ostrzejsze niż w lokalnej restauracji, ale fajny smak - czuć i ostrość i kwaśność, polecam obczaić.

Opublikowano

Przedwczoraj kupiłem chyba z 20 wiaderek borówek za 4 zł jak robią promocje tak po 18 XD tyle wygrać, jak typ się mnie pytał - bierzesz pan tyle? Tak, a o co chodzi? XD 

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Masz gdzie to trzymać w zamrażarce? Bo chyba nie kupiłeś tego na zjedzenie w ciągu 2-3 dni? xd

Opublikowano

Ładnie pochowane do zamrażarki. I tak dziennie idzie wiadro do zjedzenia, czasem i dwa pójdą xd

Opublikowano

Grubo, ja opakowanie 0,5 kg mam na 3 razy. Zmieszane z truskawkami i bananem są wspaniałe.

Opublikowano

O Grzybi dobry news z kimchi. Planowałem ostatnio zrobić, ale podstawa ekonomi Animal Crossing i innych Harvest Moonow czyli rzepa jest jakimś białym krukiem u mnie. 

Ani w marketach ani na bazarze nie dostałem.

Tydzień hiszpański w lidlu to chorizo wróciło yass. Wcześniej tylko takie w plastrach widziałem, a teraz normalne prawilne pęto.

Opublikowano
  • Autor
  W dniu 30.07.2020 o 11:33, Soban napisał(a):

rzepa jest jakimś białym krukiem u mnie

ale to głównym składnikiem jest kapusta pekińska:

MG_86521-600x900.jpg

rzepa biała jest czasem w polo markecie

Opublikowano

Wiem, wiem, ale prawilne kintokowe przepisy rzepe mają jako drugie główne warzywko. Które z biedrasowych próbowałeś?