Opublikowano 26 czerwca 20195 l Dokładnie. To jest idealne danie dla osób, które kiedyś jadły popcorn (i inną roślinność), ale z przyczyn ideologicznych przerzuciły się w 100% na mięso, mimo to tęsknią za dawnymi potrawami. Jadłbym. Maczane w sosie BBQ lub curry mango.
Opublikowano 12 sierpnia 20195 l Orzeszki w czekoladzie z biedry. Zaj.ebiste. A sa z tej samej serii jeszcze rodzynki ale chyba bedzie to juz za slodkie.
Opublikowano 12 sierpnia 20195 l Jezu, takie rzeczy jak orzechy, rodzynki, czy inne owoce w czekoladzie to jest straszne zło, można jeść bez końca.
Opublikowano 20 sierpnia 20195 l Z nasionami kopru włoskiego i pieprzem, w Lidlu jest obecnie. Bardzo pyszne.
Opublikowano 10 marca 20205 l W cerfurze widzialem snickersa importowanego z usa o smaku marcepanu (czy migdalow, wiec raczej marcepan). Jedyne 8zl... Szarpne sie na urodziny zeby jakos usprawiedliwic zakup.
Opublikowano 11 marca 20205 l Z migdałami i peanut butter jadłem i są bardzo dobre. Chociaż cena to sroga beka, zagranico kupowałem za równoważność 2 zł. Pewnie większość z nich się przeterminuje i pójdzie na straty, bo nikt nie kupi.
Opublikowano 11 marca 20205 l Autor W dniu 10.03.2020 o 19:22, Mejm napisał(a): W cerfurze widzialem snickersa importowanego z usa o smaku marcepanu to chyba na tym dziale importów, gdzie widziałem miętowe M&Msy za 18 zł
Opublikowano 11 marca 20205 l No tak. Byly jeszcze inne produkty min te pomaranczowe reesey czy cos, te z maslem orzechwym.
Opublikowano 21 lipca 20204 l Lody na patyku oraz rożki: Milka, Oreo, Lion, 3+3 gratis. 2.25 zl za sztukę tych pysznych sku.rwysynow to dobra oferta.
Opublikowano 27 lipca 20204 l Autor za 6,99 kimchi w biedrze. wziąłem na próbę, ostrzejsze niż w lokalnej restauracji, ale fajny smak - czuć i ostrość i kwaśność, polecam obczaić.
Opublikowano 30 lipca 20204 l Przedwczoraj kupiłem chyba z 20 wiaderek borówek za 4 zł jak robią promocje tak po 18 XD tyle wygrać, jak typ się mnie pytał - bierzesz pan tyle? Tak, a o co chodzi? XD Edytowane 30 lipca 20204 l przez Faka
Opublikowano 30 lipca 20204 l Masz gdzie to trzymać w zamrażarce? Bo chyba nie kupiłeś tego na zjedzenie w ciągu 2-3 dni? xd
Opublikowano 30 lipca 20204 l Ładnie pochowane do zamrażarki. I tak dziennie idzie wiadro do zjedzenia, czasem i dwa pójdą xd
Opublikowano 30 lipca 20204 l Grubo, ja opakowanie 0,5 kg mam na 3 razy. Zmieszane z truskawkami i bananem są wspaniałe.
Opublikowano 30 lipca 20204 l Ja często wrzucam do jogurtów ale o(pipi)ić pół kubka na raz też się zdarza.
Opublikowano 30 lipca 20204 l O Grzybi dobry news z kimchi. Planowałem ostatnio zrobić, ale podstawa ekonomi Animal Crossing i innych Harvest Moonow czyli rzepa jest jakimś białym krukiem u mnie. Ani w marketach ani na bazarze nie dostałem. Tydzień hiszpański w lidlu to chorizo wróciło yass. Wcześniej tylko takie w plastrach widziałem, a teraz normalne prawilne pęto.
Opublikowano 30 lipca 20204 l Autor W dniu 30.07.2020 o 11:33, Soban napisał(a): rzepa jest jakimś białym krukiem u mnie ale to głównym składnikiem jest kapusta pekińska: rzepa biała jest czasem w polo markecie
Opublikowano 30 lipca 20204 l Wiem, wiem, ale prawilne kintokowe przepisy rzepe mają jako drugie główne warzywko. Które z biedrasowych próbowałeś?