krupek 15 481 Opublikowano 8 sierpnia 2020 Opublikowano 8 sierpnia 2020 Smakowo. Ta oferta wege w Biedrze się ostatnio powiększyła, burger buraczany spoko jest, dobrze doprawiony. Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 9 sierpnia 2020 Opublikowano 9 sierpnia 2020 Ten seagrams chyba został alkoholem premium brak w lidlu jak i biedronce Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 22 stycznia 2021 Opublikowano 22 stycznia 2021 Takie ostatnio kupiłem i w skali roślinnych gotowców są bardzo dobre. W strukturze przypominają nuggetsy z maka, ale są lepsze w smaku i nie mają zmielonych oczu i chrząstek drobiowych. 2 Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 22 stycznia 2021 Opublikowano 22 stycznia 2021 (edytowane) Wrócił rozpierdalator kubków smakowych Vitanella Cookie Cream. Najlepsze smarowidło do kanapek w historii powojennej Polski Na kolana przed tym hegemonem słodyczy Kiedyś, w krótkiej serii ten sam produkł dostępny był pod inną, niebiedronkową marką, całkiem inaczej opakowany pierwszy smak, ta slodycz ciasteczek w mleku moczonych teraz powraca w potężnym słoju Po pierwszych kilku degustacjach jest haraszo, будет стрелять Edytowane 22 stycznia 2021 przez dee Cytuj
MaZZeo 14 188 Opublikowano 22 stycznia 2021 Opublikowano 22 stycznia 2021 To twoje zdjecie? Możesz skład pokazać? Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 22 stycznia 2021 Opublikowano 22 stycznia 2021 Wyglada jak sproszkowane ciastka wymieszane z margaryna, nie spodziewalbym sie cudow w skladzie. Cytuj
michal 558 Opublikowano 23 stycznia 2021 Opublikowano 23 stycznia 2021 przeciez to chemia czyt. substyt oryginalnych smakow. Jak mozna sie tym rajcowac? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 23 stycznia 2021 Opublikowano 23 stycznia 2021 10 godzin temu, Mejm napisał: Wyglada jak sproszkowane ciastka wymieszane z margaryna, nie spodziewalbym sie cudow w skladzie. 46 minut temu, michal napisał: przeciez to chemia czyt. substyt oryginalnych smakow. Jak mozna sie tym rajcowac? No w końcu to słodycz Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 23 stycznia 2021 Opublikowano 23 stycznia 2021 Jestem prostym człowiekiem, lubię proste smaki. Przepraszam wszystkich rozczarowanych. 2 Cytuj
Soban 4 060 Opublikowano 23 stycznia 2021 Opublikowano 23 stycznia 2021 (edytowane) Jaki lincz na chłopie, że lubi se słodkie opierdolić xd Dajcie żyć fit świry. Edytowane 23 stycznia 2021 przez Soban Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 23 stycznia 2021 Opublikowano 23 stycznia 2021 Ostatnio biszkopty pokruszylem w mleku na papkę, żeby zrobic warstwę pod sernik na zimno. Nawet spoko, ale to pewnie 10x słodsze w smaku i jeszcze na chleb? Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 24 stycznia 2021 Opublikowano 24 stycznia 2021 W dniu 22.01.2021 o 21:54, dee napisał: Wrócił rozpierdalator kubków smakowych Vitanella Cookie Cream. Najlepsze smarowidło do kanapek w historii powojennej Polski Na kolana przed tym hegemonem słodyczy Kiedyś, w krótkiej serii ten sam produkł dostępny był pod inną, niebiedronkową marką, całkiem inaczej opakowany pierwszy smak, ta slodycz ciasteczek w mleku moczonych teraz powraca w potężnym słoju Po pierwszych kilku degustacjach jest haraszo, будет стрелять W Paryżu dość popularny dodatek, wśród dzieciaków nawet bardziej znany niż masło orzechowe. Często jedzony po prostu łyżeczką albo jako przekładka do krakersów czy też kruchych ciastek albo na naleśniki, jest też OP jako warstwa do placka/tortu - biszkopt jasny z dżemem z czarnej porzeczki i tym kremem . Dostępny w formie smooth i crunchy. W zależności od kraju jest mniej lub bardziej korzenny. Aż spróbuję czy będą flashbacki z Vietnamu i smak podobny do tego co pamiętam Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 24 stycznia 2021 Opublikowano 24 stycznia 2021 Ciekawe czy ma tluszcz palmowy. Nutteli nie kupuje choć jest pyszna,właśnie przez ten palmowy syf. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 24 stycznia 2021 Opublikowano 24 stycznia 2021 Ja ostatnio jadłem nutelle z thermomixa, z kakao, daktyli i czegoś tam jeszcze. Coś wspaniałego. Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 27 stycznia 2021 Opublikowano 27 stycznia 2021 W dniu 22.01.2021 o 21:54, dee napisał: Wrócił rozpierdalator kubków smakowych Vitanella Cookie Cream. Najlepsze smarowidło do kanapek w historii powojennej Polski Na kolana przed tym hegemonem słodyczy Kiedyś, w krótkiej serii ten sam produkł dostępny był pod inną, niebiedronkową marką, całkiem inaczej opakowany pierwszy smak, ta slodycz ciasteczek w mleku moczonych teraz powraca w potężnym słoju Po pierwszych kilku degustacjach jest haraszo, будет стрелять Wypróbowałem, ale szału nie ma Za bardzo zbita konsystencja i trochę zalatujący aromatem smak. I tak jest palmowy. Nie jest źle, ale to nie to co jadałem. Jak będziesz szukał petardy to poluj w Dealz/Action na takie kremy z marki Lotus, zobaczysz od razu różnicę. 1 Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 27 stycznia 2021 Autor Opublikowano 27 stycznia 2021 W dealz widziałem malutkie słoiczki nutelli za 5 zł, takie na jedną kanapkę. Tylko nie patrzyłem, czy palmowy Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 27 stycznia 2021 Opublikowano 27 stycznia 2021 A palmowy zly bo niezdrowy czy ze wycinaja lasy pod jego uprawe? Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 27 stycznia 2021 Opublikowano 27 stycznia 2021 W dniu 24.01.2021 o 13:36, krupek napisał: Ja ostatnio jadłem nutelle z thermomixa, z kakao, daktyli i czegoś tam jeszcze. Coś wspaniałego. Awokado może? MotywatorDietetyczny podawał kiedyś Nutellę z awokado jako zdrowszą alternatywę smarowidła Ferrero. 1 Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 27 stycznia 2021 Opublikowano 27 stycznia 2021 1 godzinę temu, Mejm napisał: A palmowy zly bo niezdrowy czy ze wycinaja lasy pod jego uprawe? Zatyka tetnice. Każda nuttella ma palmowy 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 27 stycznia 2021 Opublikowano 27 stycznia 2021 3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Awokado może? MotywatorDietetyczny podawał kiedyś Nutellę z awokado jako zdrowszą alternatywę smarowidła Ferrero. Chyba jo właśnie. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 27 stycznia 2021 Opublikowano 27 stycznia 2021 Jest tu jakiś hardcor i próbował tego sushi z biedronki? 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 27 stycznia 2021 Opublikowano 27 stycznia 2021 @YETIPróbowałem chyba każdego z marketowych (Żabka, Biedra, Auchan, LIDL) i generalnie wszystkie łączy twardawy ryż, duża proporcja warzyw do ryby i sama ryba to często tuńczyk z puszki albo surimi. Na gastro zjadłbym, może nawet smakować, ale nie napalaj się zbytnio na doznania. IMO lepszą (smaczniejszą) alternatywą są onigiri z marketu. 1 Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 27 stycznia 2021 Opublikowano 27 stycznia 2021 51 minut temu, YETI napisał: Jest tu jakiś hardcor i próbował tego sushi z biedronki? No nie ma lipy, szczególnie jak mieszkasz tam, gdzie nie ma suszarni, albo nie chcesz ładować niewiadomo ile hajsów. Ale tak jak @Paolo de Vesirpisze, ryż jest bardziej zbity i ciut twardszy niż klasycznie (pewno chodzi o odpowiednią łatwość przechowywania). Jak już to najbardziej różnorodne i z lepszymi składnikami są te Lidlowe, ale teraz widzę, że Biedra ostro się pcha i serwuje jakieś zestawy premium. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 27 stycznia 2021 Opublikowano 27 stycznia 2021 W większych marketach, np w Leclercu, sami robią każdego dnia i można kupić gotowy zestaw. Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 28 stycznia 2021 Opublikowano 28 stycznia 2021 Jadłem to z biedry i według mnie gumowato smakuje, ale tak jak piszą na gastro czy do kielicha bym zjadł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.