Opublikowano 12 lipca 20222 l Też zainstalowałem przed chwilą, bo mi się cebula włączyła jak zobaczyłem bon, który dostał Red. Dostałem tabletki do zmywarki, rozumiem, że ten szejkomat jest zupełnie losowy? A ten promki np. na arbuza wchodzą przy kasie po zeskanowaniu kodu z apki? Edytowane 12 lipca 20222 l przez mcp
Opublikowano 12 lipca 20222 l ta losowy ja np dostałem 2x ręczniki kuchenne gdzie druga rolka wychodziła prawie za free, zreszta już 2 razy taki mi się trafił
Opublikowano 12 lipca 20222 l Koleżance wylosowało voucher na 50zł. Ja na razie miałem 2 razy energetyki, kukurydzę i chipsy.
Opublikowano 12 lipca 20222 l Ostatnio sporo tworzę z warzyw i powiem szczerze, że: Warzywka z Biedry > warzywka z targowiska > warzywka z Lidla > warzywka ze $połem.
Opublikowano 13 lipca 20222 l Poczułem się dzisiaj w biedrze jak ten dziadek, co to mu każą przelew elektronicznie wykonać, a on całe życie na pocztę biegał. Stoję przy kasie samoobsługowej i pytam kobietę kiedy mam zeskanować tę apkę, a ona, że nie muszę i faktycznie samo mi zeskanowało przy włączonym wifi, ale potem jeszcze raz przyłożyłem przy płatności do skanera i jeszcze jeden niewielki rabat dobiło także nadal nie wiem co się stanęło, ale przynajmniej mam arbuza po taniości
Opublikowano 13 lipca 20222 l Jak to samo? Ja zawsze muszę kodem że smartfona przejechac przez skaner. I jak to pod wifi, podpinasz się pod biedronet? xD W sumie to byłoby rozwiązanie braku zasięgu między półkami. Sprawdzę czy biedzia ma swój hotspot. Cos mi w tej historii nie gra że zeskanowalo ci, a potem jak przylozyles to "jeszcze rabacik". Czyli nie zeskanowalo na początku, bo rabat by wszedł od razu :>
Opublikowano 13 lipca 20222 l chodzilo mi o sieć komórkową oczywiście Nabiłem na kasę produkty i od razu mi się pojawił rabat, bez przykładania apki do skanera. Nie był to ogólny rabat dla wszystkich, bo przy produkcie była karta z informacją, że cena jest niższa tylko przy zeskanowaniu karty przy kasie. Potem po skończeniu nabijania pojawiło się pytanie o kartę moja biedronka to jeszcze przyłożyłem ten kod z apki do skanera i jeszcze o jakieś 3 zł mi ten rabat powiększyło, łącznie mam taką cenę za produkt jaka była w aplikacji. Czary
Opublikowano 13 lipca 20222 l mi dziś serki wiejskie dało po 1,79, jako że spożywam dużo to miałem już brać karton bo data dobra ale kuponik to max 2 sztuki
Opublikowano 13 lipca 20222 l A dziś wjechała srajtasma ta ultra lux komfort 3 warstwy 10 rolek co normalnie 13.90zl, a z appka 8.99 zł. Moja dupa porówna niebawem czy to lepsze niż Queen rumiankowy Teraz jeszcze widze, że keczup Heinz 2.99 zł / 450g. Legancko, że tak powiem.
Opublikowano 13 lipca 20222 l To ta w fioletowym opakowaniu? Ja jadę na niebieskim Queenie z tygrysem xd
Opublikowano 13 lipca 20222 l W Kauflandzie normalnie jest za 15-16 zł za 750 ml, z pierwszego tłoczenia.
Opublikowano 13 lipca 20222 l 31 minut temu, messer88 napisał: To ta w fioletowym opakowaniu? Ja jadę na niebieskim Queenie z tygrysem xd No to to z tygrysem, ale w oryginalnej cenie to aż tak bardzo mi na odbycie nie zależy xs Normalnie trzywarstwowy rumianek
Opublikowano 13 lipca 20222 l Autor 22 godziny temu, messer88 napisał: Ta nawet spoko oferty wyskakują z tego shakeomatu, jak to działa, każdy ma te oferty, czy oni losują? Np. u mnie były parówki za 2,99 morliny, zamiast 6 zł. Czy inny klient tego sklepu też ma za 2,99 z kartą biedry, czy po prostu apka daje takie promocje indywidaulnie?
Opublikowano 13 lipca 20222 l Są oferty personalizowane i Ty możesz zapłacić mniej niż baba za tobą. Wykorzystaj to by ją wkurzyc, jakby np. pchała się z koszykiem
Opublikowano 13 lipca 20222 l W ogóle to przecież zaraz sobie to zainstaluje na drugim telefonie i będę miał 2x shake
Opublikowano 13 lipca 20222 l Ja sobie zainstalowałem no i wyskoczyła promka na żele do mycia twarzy Tołpa 1+1 gratis, więc żona się ucieszyła xD Czekam na wouczery to nakupuję jakiejś choyi czy innych alko za darmo
Opublikowano 13 lipca 20222 l Autor 2 godziny temu, mcp napisał: Ja się jaram oliwą 750ml za 15 zł, czy to już starość? 2 godziny temu, _Red_ napisał: Są oferty personalizowane i Ty możesz zapłacić mniej niż baba za tobą. a wlasnie trafila mi sie oliwa za 14,99 zamiast 21,99, więc chyba jest tam jakas pula tych promocji".
Opublikowano 13 lipca 20222 l Nie mogę się doczekać jutra, gdy wstanę rano w blasku słońca i strzepię sobie telefonem po nową ofertę
Opublikowano 13 lipca 20222 l Generalnie, skubani dobrze wymyślili z tym patentem, bo to nakręca popyt, a i pewnie często ludzie pójdą skorzystać z wylosowanej promocji i kupią coś jeszcze przy okazji. A w ogóle, widzieliście, że w Biedrze teraz można kupić brandowe ciuchy, typu bluza, albo klapki? xd
Opublikowano 13 lipca 20222 l emocje porównywalne z wyjęciem z szafki nowej gąbki do mycia garów Spoiler nie no, też się jaram
Opublikowano 13 lipca 20222 l Widziałem, myślałem że to jakieś zwykłe nonamowe adidaski za 50 zł i bym sobie kupił na siłkę, ale potem zobaczyłem logo robala to podziękuję xD