Opublikowano 20 lipca 20222 l 8 zł za opakowanie to 76 procent taniej? Czy to oryginalna cena, a cenę drugiego tańszego produktu nie podali oprócz w procentach?
Opublikowano 20 lipca 20222 l Normalnie ta duża donatello to chyba z 13 zł. Druga 76% taniej czyli 3 zeta. Średnio więc (13+3)/2 = 8 zetta za sztukę przy zakupie dwóch Biedronka uczy matmy <3 Dziś tortille pszenne po 2.49zl, fajnie ale inny obiad już mam w planie.
Opublikowano 20 lipca 20222 l Chodzi o to, że jeśli kupisz dwie, to będą po 7,99. Pierwotnie kosztuje X, cena po zniżce drugiej to X-76%, a średnia cena jednej po zniżce to właśnie 8 zł xD Edytowane 20 lipca 20222 l przez Szwed
Opublikowano 20 lipca 20222 l Przeciez tam stoi jak byk dlaczego cena 8zl. "Cena za 1szt przy zakupie 2 szt." Takie rzeczy programiscie tlumaczyc ehh.
Opublikowano 20 lipca 20222 l I cyk zakompleksiony borderlinowiec odpalony. Lepsze niz kupon z szejkera.
Opublikowano 20 lipca 20222 l 21 minut temu, messer88 napisał: Lewaki cen nawet nie ogarniają pizza prawem nie towarem
Opublikowano 20 lipca 20222 l 9 godzin temu, Shen napisał: Kupilem swieze warzywa, bulke z ziarnami, skyry, a w kuponie dziś Widzą jak się starasz to zaproponowali cheat meala xd
Opublikowano 20 lipca 20222 l nie wiem co ma jedno do drugiego, po prostu zdziwiłem się, że ta śmieszna pizza kosztuje 13 zł w oryginalnej cenie, większy sens miało dla mnie cena po obniżce jako oryginalna stąd zdziwienie <glask>
Opublikowano 21 lipca 20222 l Dziś zwalony voucher na pierogi Nasze Smaki po 3.99 zamiast 5.70. Obiad za 4 zł to uczciwy lek na inflację Serowo-jagodowe dowalone świeżymi borówkami (kubełek 500g po 9zl bez kuponów)
Opublikowano 21 lipca 20222 l 27 minut temu, _Red_ napisał: Dziś zwalony voucher na pierogi Nasze Smaki po 3.99 zamiast 5.70. Obiad za 4 zł to uczciwy lek na inflację Serowo-jagodowe dowalone świeżymi borówkami (kubełek 500g po 9zl bez kuponów) u mnie znowu tabletki do zmywarki. wczoraj byly po 17zl, musze sie przejsc
Opublikowano 21 lipca 20222 l ja wyczonsłem nutellę za 7,99 zł, akurat tego syfu bym za darmo nie wział
Opublikowano 21 lipca 20222 l Jest dobra alternatywa dla nutelli i jak ktoś nie chce robić swojego kremu orzechowo-czekoladowego. Mianowicie krem Milka smakuje jak nutella i nie ma tłuszczu palmowego jak tamten. Wiadomo, że cukru najebane, ale to w teorii lepszy produkt. Mimo wszystko się zawiodłem, bo oczekiwałem, że będzie smakował jak czekolada mleczna milka tylko roztopiona, a nie jak nutella
Opublikowano 21 lipca 20222 l Długo nutelli nie jadłem, ale Milka mi smakowała tak samo. No, ale już nie kupie i tak.
Opublikowano 22 lipca 20222 l Dziś masło, nie uzywam, ale juz blizej serkow wiejskich i skyrów niz tabletki do zmywarki czy kapsułki do prania
Opublikowano 23 lipca 20222 l A dopiero co za 6.50 wziąłem bez promki 200g Musimy faktycznie zrobić tu krąg zaufanych nr tel do podawania przy kasie.