Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Kupilem swieze warzywa, bulke z ziarnami, skyry, a w kuponie dziś

Screenshot_20220720-000549_Biedronka.thumb.jpg.ef8c38d0acccd9147be72e286027f06c.jpg

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 258,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano

8 zł za opakowanie to 76 procent taniej? Czy to oryginalna cena, a cenę drugiego tańszego produktu nie podali oprócz w procentach? :wujaszek:

Opublikowano

Normalnie ta duża donatello to chyba z 13 zł. Druga 76% taniej czyli 3 zeta.

Średnio więc (13+3)/2 = 8 zetta za sztukę przy zakupie dwóch :wujaszek:

Biedronka uczy matmy <3

Dziś tortille pszenne po 2.49zl, fajnie ale inny obiad już mam w planie.

Opublikowano

Chodzi o to, że jeśli kupisz dwie, to będą po 7,99. Pierwotnie kosztuje X, cena po zniżce drugiej to X-76%, a średnia cena jednej po zniżce to właśnie 8 zł xD

Edytowane przez Szwed

Opublikowano

Przeciez tam stoi jak byk dlaczego cena 8zl. "Cena za 1szt przy zakupie 2 szt." Takie rzeczy programiscie tlumaczyc ehh.

Opublikowano

I cyk zakompleksiony borderlinowiec odpalony. Lepsze niz kupon z szejkera.

Opublikowano
21 minut temu, messer88 napisał:

Lewaki cen nawet nie ogarniają:) 

pizza prawem nie towarem

Opublikowano
9 godzin temu, Shen napisał:

Kupilem swieze warzywa, bulke z ziarnami, skyry, a w kuponie dziś

Widzą jak się starasz to zaproponowali cheat meala xd

Opublikowano

nie wiem co ma jedno do drugiego, po prostu zdziwiłem się, że ta śmieszna pizza kosztuje 13 zł w oryginalnej cenie, większy sens miało dla mnie cena po obniżce jako oryginalna stąd zdziwienie <glask> 

Opublikowano

akurat jak chce gotowca na szybko, to biore te, maja dobry skład.

Opublikowano

picki Spermatello Donatello zdecydowanie lepsze niż te Doktora Edgara :sonkassie:

Opublikowano

Dziś zwalony voucher na pierogi Nasze Smaki po 3.99 zamiast 5.70. Obiad za 4 zł to uczciwy lek na inflację :nosacz: Serowo-jagodowe dowalone świeżymi borówkami (kubełek 500g po 9zl bez kuponów)  :fsg:

Opublikowano
27 minut temu, _Red_ napisał:

Dziś zwalony voucher na pierogi Nasze Smaki po 3.99 zamiast 5.70. Obiad za 4 zł to uczciwy lek na inflację :nosacz: Serowo-jagodowe dowalone świeżymi borówkami (kubełek 500g po 9zl bez kuponów)  :fsg:

u mnie znowu tabletki do zmywarki.

wczoraj byly po 17zl, musze sie przejsc

Opublikowano

ja wyczonsłem nutellę za 7,99 zł, akurat tego syfu bym za darmo nie wział

Opublikowano

Jest dobra alternatywa dla nutelli i jak ktoś nie chce robić swojego kremu orzechowo-czekoladowego. Mianowicie krem Milka smakuje jak nutella i nie ma tłuszczu palmowego jak tamten. Wiadomo, że cukru najebane, ale to w teorii lepszy produkt. Mimo wszystko się zawiodłem, bo oczekiwałem, że będzie smakował jak czekolada mleczna milka tylko roztopiona, a nie jak nutella :/

Milka-krem-czekoladowo-orzechowy-350g

Opublikowano

Dziś masło, nie uzywam, ale juz blizej serkow wiejskich i skyrów niz tabletki do zmywarki czy kapsułki do prania

Opublikowano

A dopiero co za 6.50 wziąłem bez promki 200g:(

Musimy faktycznie zrobić tu krąg zaufanych nr tel do podawania przy kasie.