Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Normalnie ta duża donatello to chyba z 13 zł. Druga 76% taniej czyli 3 zeta.

Średnio więc (13+3)/2 = 8 zetta za sztukę przy zakupie dwóch :wujaszek:

Biedronka uczy matmy <3

Dziś tortille pszenne po 2.49zl, fajnie ale inny obiad już mam w planie.

Opublikowano (edytowane)

Chodzi o to, że jeśli kupisz dwie, to będą po 7,99. Pierwotnie kosztuje X, cena po zniżce drugiej to X-76%, a średnia cena jednej po zniżce to właśnie 8 zł xD

Edytowane przez Szwed
Opublikowano

Przeciez tam stoi jak byk dlaczego cena 8zl. "Cena za 1szt przy zakupie 2 szt." Takie rzeczy programiscie tlumaczyc ehh.

• Haha 2
Opublikowano
9 godzin temu, Shen napisał:

Kupilem swieze warzywa, bulke z ziarnami, skyry, a w kuponie dziś

Widzą jak się starasz to zaproponowali cheat meala xd

Opublikowano

nie wiem co ma jedno do drugiego, po prostu zdziwiłem się, że ta śmieszna pizza kosztuje 13 zł w oryginalnej cenie, większy sens miało dla mnie cena po obniżce jako oryginalna stąd zdziwienie <glask> 

Opublikowano

Dziś zwalony voucher na pierogi Nasze Smaki po 3.99 zamiast 5.70. Obiad za 4 zł to uczciwy lek na inflację :nosacz: Serowo-jagodowe dowalone świeżymi borówkami (kubełek 500g po 9zl bez kuponów)  :fsg:

Opublikowano
27 minut temu, _Red_ napisał:

Dziś zwalony voucher na pierogi Nasze Smaki po 3.99 zamiast 5.70. Obiad za 4 zł to uczciwy lek na inflację :nosacz: Serowo-jagodowe dowalone świeżymi borówkami (kubełek 500g po 9zl bez kuponów)  :fsg:

u mnie znowu tabletki do zmywarki.

wczoraj byly po 17zl, musze sie przejsc

Opublikowano

Jest dobra alternatywa dla nutelli i jak ktoś nie chce robić swojego kremu orzechowo-czekoladowego. Mianowicie krem Milka smakuje jak nutella i nie ma tłuszczu palmowego jak tamten. Wiadomo, że cukru najebane, ale to w teorii lepszy produkt. Mimo wszystko się zawiodłem, bo oczekiwałem, że będzie smakował jak czekolada mleczna milka tylko roztopiona, a nie jak nutella :/

Milka-krem-czekoladowo-orzechowy-350g

• Plusik 1