Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No ostatnio miałem oliwę 4 zł taniej i skorzystałem, bo i tak mi się kończy.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 259,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano

A u mnie w biedrze nawet soli nie było ostatnio. Jedna zgrzewkę wrzucili i zaraz zniknęła. W polomarkecie cukru i soli dalej zero. Tylko trzcinowy, nie żebym płakał, ale liczy się fakt. 

1 godzinę temu, messer88 napisał:

Wolę Rycki ale ten jest całkiem spoko jak za tyle :asax:jak widziałem normalną cenę jednej paczki w kerfie to odrazu lepiej smakuje :nosacz:

Rycki za twardy i suchy mi się wydaje. Już go nie kupuje. Tylko królewski albo jak bieda to rycerski za 3,99.

Opublikowano

Czego mi ciągle daje jakąś chujnie, dziś Nutella za 7.99

Opublikowano

To 30% rabatu w lokalnej Biedrze przez sierpień to jakiś sztos. Dziś borówki mi zbiło do 6 zł za 0.5kg, chleb pasterski zawijany za 2.20 zl.

Będę brał te owoce i wystawie własny stragan pod sklepem xD

Opublikowano
21 minut temu, _Red_ napisał:

To 30% rabatu w lokalnej Biedrze przez sierpień to jakiś sztos. Dziś borówki mi zbiło do 6 zł za 0.5kg, chleb pasterski zawijany za 2.20 zl.

Będę brał te owoce i wystawie własny stragan pod sklepem xD

coooooo? Jakie 30% rabatu?

Opublikowano

Cebulometr wyjebało poza skalę co? xD

Opublikowano

No w końcu po trzepaniu przez tydzien wpadło coś godnego mojego pochylenia się. 2x duza pitcerka, każda po 8 ziko :lapka: Szkoda, że z kurczakiem, ale jakoś przeżyję za tę cenę.

Opublikowano
2 godziny temu, 20inchDT napisał:

No w końcu po trzepaniu przez tydzien 

Aż mi się czasy podstawówki i liceum przypomniały. :frog:

Opublikowano

Borówki hamerykanskie 250g po rabacie ogólnym dla normików + rabacie l o k a l n y m wyszły po 2.79 zł :fsg:

Wyniosłem kilka kilo i pozamrażam :nosacz3:

Opublikowano
22 godziny temu, _Red_ napisał:

Borówki hamerykanskie 250g po rabacie ogólnym dla normików + rabacie l o k a l n y m wyszły po 2.79 zł :fsg:

Wyniosłem kilka kilo i pozamrażam :nosacz3:

Nie zrobi się breja po rozmrożeniu? Chyba, że to do koktajlu to w sumie, bez różnicy.

Opublikowano

Mi dzisiaj lody Carte d'or 900 ml 1+1 gratis. Jak ktoś je takie to spoko oferta. Ogólnie, ostatnio większość to nabiał, albo lody, gdzie ja tego w ogóle nie kupuję.

Opublikowano
2 godziny temu, krupek napisał:

Nie zrobi się breja po rozmrożeniu? Chyba, że to do koktajlu to w sumie, bez różnicy.

Zobaczymy. Takie np. maliny mam zamrożone na cały rok i podbieram po kilkanascie jako dodatek do innego żarcia i było zawsze ok.

Opublikowano
17 minut temu, Snake_Plissken napisał:

Dobre losowanko dzisiaj, Monsterki po 2,99 zł przy zakupie dwóch. :nosacz3:

tylko na te czarne, na  te bez cukru nie wszedl mi kupon :sapek: